Clubul "babelor" FIV-oase 16
Raspunsuri - Pagina 8
aadina spune:
La Multi Ani Doamnelor!
Va doresc sa va impliniti visele cele mai indraznete!
Sa ramaneti mereu spiritul frumos de care familia si prietenii au nevoie!
aadina spune:
Ca parfum cel mai mult tot Chanel 5
Amalia, dupa cum ti-a spus Sabina eu am folosit DHEA 2*25 pe zi, timo de vreo 7 luni, pana la esecul de la fiv2.
Mi-a fost recomandat pt. calitatea proasta a embrionilor, dovedita la fiv1. Cu hormonalele nu aveam probleme, fsh, lh au fost mereu 5-6, cu mici variatii. La fel au ramas si dupa DHEA.
5ab1na spune:
O zi frumoasa tuturor!
Ralu asa e. miros deosebit. si cica ar fi naturale...stiam eu ceva de tine si wunsch. multa putere inainte. ai putea sa spui unde te-ai hotarat? daca vrei bineinteles poate mai dai o idee si noua...
eu n-am fost la fabrica fragonard. am aflat de la cineva care tot asa nu fusese la fabrica fragonard:) dar care mirosise o mostra. se interesase atat de mult despre parfumul asta incat stia toate detaliile dar nu avea unul:)
balanta_tm spune:
LA MULTI ANI!, fetelor
parfumuri...eheeee...de la finele lui 2010 de cand am probleme cu alergia, nu mai folosesc. preferatul meu insa este shalimar de la guerlain.
Lara27 spune:
La Multi Ani, girls
n-am cetit, fug la munca, cetesc si revin
amalia, te rog mult, editeaza postarea si sterge textul respectiv, si pune link-ul (in engleza sau greaca, nu conteaza)
Sabina, nu pot sa citesc pana nu e corectat..articole sunt mereu, despre orice, evidence based in sensul lui PK (aici, sunt de acord cu el)
Aadina
to be continued..
anaasta spune:
La multi ani tuturor, sa fiti fericite, iubite, alintate, rasfatate toata viata de acum inainte si sa aveti parte numai de bucurii si tot ce va doriti!
Sami, distractie faina diseara, vezi ce faci cu beculetele alea palpaitoare !
Qiao, mancarea de linte arata bestial, iar pentru bombonele da-mi voie sa Sa stii ca poti face mai multe culori. De exemplu, de la goji macinate se fac portocalii, poti face albe cu nuca de cocos, verzi de la fistic, le poti tavali si prin mac, pudra de roscove etc.
adrianaady spune:
O zi frumoasa dragelor, o primavara calduroasa si sa aveti parte doar de lucruri bune!
sunshine4ever spune:
LA MULTI ANI cu multe impliniri si bucurii!!!
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,3/zi