Clubul "babelor" FIV-oase 16
Raspunsuri - Pagina 7

Lara27 spune:
Sami, nici io nu ma supar daca nu-ti place..e chestie de gust, da' tot nu-i dulce
..trick-ul la Chanel e tocmai asta..ca nu-i inzorzonat, dar, ai dreptate, perceptia poate fi diferita
(guess what, Paloma Picasso, care sigur iti place, are ca note de varf.. iasomie, neroli, trandafiri, ylang-ylang)
ooofff, mai amalia, eu nu pot sa spun decat...bad, bad, bad
sabina, DHEA e not evidence based, da?
to be continued..

Cris_25 spune:
Numa nu reusesc sa va jung din urma :))) Pe cand sa termin cap ant ... eu speram ca ati ajuns la pag 19 ... cand colo ... la pag 19 ... capitol nou... Sunteti "nevorbite" rau
Sabina draga, cred ca am afcut-o si eu lata cu factorul XIII, la fel cu factorul VIII dar as putea jura ca am spus corect ce vreau sa fac
Pe rezultat imi apare Factorul XIII al coagularii si factorul VIII al coagularii ... am primit azi rezultatele si mi s-a aprins "beculetul" doar cand am citit patzania ta ... Deci am dat si eu degeaba fo 3 mil pe anal ... si tot fara ele sunt
Lara dear m-am distrat copios de postarea ta cu aspirante ... Adevaru-i ca si eu ma simt nebagata-n seama ... da nu stiu sa ma exprim Un moco mic pt fata draga
Samira, harnicuta harnicuta fata... M-ai impresionat rau cu florile! Eu care credeam ca ma ocup de ele ... imi scot palaria in fata ta! Cu ocazia asta imi dau seama ca o parte a visului meu de acu cateva sapt cu tine ... era adev (aveai niste flori supeeeerbeeee)
In alta ordine de ide ... azi am avut o zi proasta... de 5 sapt tot ma chinuie o raceala/pneumonie/reflux gastric/alergie Azi am primit o noua tura de antibiotice ... inca 5 zile... sper de data asta ultimele ...
Si ce a pus capat zilei ... vestea unei "gravideli" dupa ... 1 luna de incercare Mi ciuda maxim pe mine ca inca ma afecteaza altfel de vesti ...
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

5ab1na spune:
lara ioti evidence based.
numai ca e dificil de citit
grecii astia sunt implicati tare pe infertilitate nu?
cris o floricica de la mine

Cris_25 spune:
Hihi ... v-am ajuns
Vad ca ati "tavalit" parfumuri de toate felurile pe aici. Eu sunt Eternity Lady - Calvin klein
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

QiaoBing spune:
Hello
si eu in fuga inainte de a ma arunca pe perna. nu am apucat sa cetesc, dar am vazut pe ultima pag ca ati ajuns la parfumuri. eu am parfum de mancare de linte a la d-na detectiv Lara
dupa ce o sa fie aprobata reteta o poti vedea aici, sa imi zici daca asa trebuia sa iasa
http://www.lalena.ro/784-reteta-mancare-de-linte.html
anaasta am vrut sa fac bomboane raw - parca tu ai zis de bilute dn susan si diverse, mi-am adunat tot ce am crezut eu ca pot folosi, am muiat curmalele si niste capsuni dehidratate, am rasnit susanul si niste nuca, am mixat o parte din susan cu nuca, alta cu nuca de cosos si ... imi trece prin cap sa gust ... si era saraaaat rau de tot Pe urma mi-am adus aminte ca eu gresisem la o reteta de ceva, nu mai stiu ce, si amestecasem mai mult susan cu sare. am avut atunci ideea creata sa il pun inapoi in borcanel, probabl cu gandul ca o sa repet reteta (numai ca eu nu tin minte nici ce am mancat ieri, daramite o reteta facuta nu stiu cand - asta inante sa mi le imortalizez pe acel site
) Ei bine, am uitat cu desavarsire ca susanul e cu sare, chiar multa, asa ca tot ce am mixat a ajuns la gunoi. maine ma aprovizionez si o iau de la inceput. AMR 2 zile de concurs
fug la nani
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Ralu_mv spune:
Sabina, incercasem sa ti raspund pe la 19, scrisesem mesaj lung si mi-a picat netul
Incerc sa reiau... eu nu am cine stie ce experienta cu fivul, dar cand am ajuns la concluzia ca asta trebuie sa fac 2010, am mers la wunsch, de unde dupa diverse analize (printre care si biopsia de endometru prin ziua 23, urmata de 3 sapt de augmentin, ca cica le iesise lor eneterococul pe care il avusesem in secretie si de care stiau, si acolo in endometru... eu ma cam indoiesc insa... ca exprimarea lor lasa de dorit...(nu am primit niciun buletin de analiza), m-au trimis inapoi acasa ca nu am nimic, sa incerc, ca sunt stresata poate :); dupa 3 luni de incercari optimiste, la insistentele mele am facut acolo 2 ia - pierdere de timp, si asa am aflat si ce era de capul lor si m-am enervat si am zis ca nu mai calc pe acolo. Apoi am zis ca daca tot sunt asa un caz care nu are nimic, reusec la fiv 1 oriunde l-as face, asa ca am facut asta vara la albu, apoi fet. Acum ma indrept din nou afara, si doar afara.
Analize nu stiu ce dau biogenesis, dar ce dau austriecii (gk si wunsch) si turcii, le depasisem...

Ralu_mv spune:
aaa... o chestie buna a iesit totusi de la viena, intalnirea cu hematologul halbmayer, care mi-a gasit toate chestiile, fiind singurul care m-a ascultat intr-adevar, ca si istoric (ca uschi ... pe langa tipetele si umilirea amaratilor care vin acolo disperati... nu stiu ce vrea sa faca ... probabil ii place sa fie bagata in seama... si ca sa nu zic ca si eu cred ca e cam isterie in Ro cu clexane-ul asta... isterie creata de ea si de forumuri ... parerea mea)
Si ca sa vezi Fragonard... de cand nu am mai auzit numele asta... nci nu stiam ca mai stie cineva de ei, daca nu a fost in excursie pe cote d'azur si le a vizitat si fabrica, precum moi :)
Mi-au placut si mie, si inca mai am din parfumuri dupa ani si ani :)
[ eu nu s fan mirosuri in plus, ca am stomacul sensibil, asa ca folosesc fff rar ]
De la ei imi venise ideea de a face parfum naturel acasa la alambic, si inca nu mi-a trecut, doar ca de ani si ani... timpul
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
2 ia, fiv 1, fet 1