Clubul "babelor" FIV-oase 16

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

cine il face pe fragonard asta???
marturisesc sincer ca nu stiu.
si ce tip de miros are???

mie nu-mi plac mirosurile dulci...asa ca Chanel no.5...pass pentru mine.
imi plac mirosurile suave sau foarte tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

amalia eu am citit ce-ai scris si la menopauza precoce si la donate dar sincer habar nu am. cred ca totusi daca ai gasit un medic care sa fie capabil sa-ti recomande DHEA, sa te urmareasca si sa-ti spuna ce e de facut mai departe e foarte bine!
analizele astea le-ai facut in ziua 3? ai menstruatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Nici eu nu stiu de Fragonard si nici mirosurile dulci nu imi plac. Oh, un parfum fain e si Truth de la Calvin Klein, nu stiu daca il stiti. Mie mi se pare ca are miros de verde, exact mirosul pe care il simti dupa ce freci in palma niste frunze de gard viu primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

nu le am facut in ziua 3 pt ca eu nu am ciclu decit daca iau cyclacur si dr mia spus sa le intrerup sa vada fara cum sunt valorile analizelor eu initial am mers la clinica pt fiv cu ovule donate dar cind a vazut amh mia zis ca vrea mai inti sa incercam sa scadem fsh cu dhea si vom vedea pe urma ce si cum sper sa scada fsh

amalia marzelou

Mergi la inceput

au o fabrica la Grasse in Franta am inteles. acolo ar avea si magazin. in paris este ala de la louvre. ai citit pe pagina anterioara cu butelca da? neaparat cand prinzi drum sa-ti iei fata mea pentru ca meriti si sa stai sa mirosi toata ziua in magazinul ala pentru ca e relaxant!

http://www.fragonard.com/

eu am unul Vrai - lamaie+iasomie+ceva dulce in el

mai am unul verveine - miroase asa mai puternic n-am reusit sa-mi dau seama a ce (dar aduce a un miros de biserica fain)+lamaie

si mai am unul miranda - vanilie+cocos

vetiver si-a luat husbandul - ceva masculin miroase fain.

Mergi la inceput

amalia daca doctorul tau iti da sperante e foarte bine. eu una nu am experienta cu un FSH atat de mare si nu stiu ce sa-ti spun. urmeaza cu incredere sfatul lui si vezi mai incolo cu donatele nu? poate in maxim un an stii ceva mai sigur.

Mergi la inceput

gata sunt.
am spalat si in bucatarie pe jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sami, te contrazic, Chanel nr.5 nu e dulce, ever
Coco Chanel (big fan) a fost un style icon, a inventat si creat stilul, a urat si eliminat tot ce inseamna zorzon, artificiu floral, pene, incarcatura ornamentala..si Chanel, prin definitie, e eleganta, rafinament, stil prin linii si croiuri simple, predominant non-culori (alb, negru), care sunt considerate clasice..
No.5 e parfumul ei, este clasificat ca un parfum rafinat, usor si floral..notele predominante sunt ylang-ylang, neroli, trandafiri si iasomie (iasomia e crescuta in gradinile proprii ale casei Chanel)..No.5, este prin definitie, un simbol al feminitatii, are un scent nedefinit, tulburator, enigmatic, sofisticat si atemporal..e ca si Coco Chanel, ceva ce este classy si-n sec.20 si in sec.21 si va mai fi probabil, atata timp cat vor exista femei si va exista stil..
Ana, da, da si completez cu vorbele lui Coco Chanel: a woman should be two things: classy and fabulous
si din zecile de filme biografice, va recomand "Coco before Chanel"

to be continued..

Mergi la inceput

adica...ce am vrut sa spun...DHEA pare a fi un tratament de dat in caz de FSH mare. dar pe aici pe la noi...doctorii nu-l dau pentru ca nu stiu de el? nu au experienta cu el? sau nu stim noi cazuri?
dintre noi este o singura fata care a primit DHEA inainte de un FIV. poate apare si-ti da detalii. are nickul aadina.

Mergi la inceput

lara,io nu ma supar daca ma contrazici.
dar tot dulce percep Chanel no.5....cu toata povestea aia inzorzonata a lu' Coco despre stil,clasa,rafinament bla,bla,bla....tot nu-mi place.
acuma...poti sa te pui cu gustul omului???

amalia,eu recunosc cinstit ca nu am mai vazut astfel de hormonale si chiar nu stiu daca se pot trata cumva.
cu DHEA cred ca poti sa scazi FSH-ul ala dar oare atat de mult incat sa-l faci sa fie competitiv???
daca ai gasit medicul care crede in sansa ta eu sunt de parere sa-i acorzi toata increderea ta.

Mergi la inceput