Clubul "babelor" FIV-oase 16

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

La multi ani dragele mele!!!!

Cat despre parfum, preferatul meu este Armani Code
Ma pun acum sa citesc si restul ca am citit pe sarite.
O zi faina tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Femeia este o intrupare a tandretii , frumusetii, grijii si inteleciunii , mai ales atunci cand devine mama. Sper ca aceste mesaje , urari , toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni si visul de a deveni mama sa fie aproape de voi anul acesta, fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie . Va doresc un 8 Martie cat mai frumos si va doresc La multi ani!

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

La multi ani!
Sa aveti o zi minunata, sa fiti iubite si apreciate!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

LA MULTI ANI!!! doamnelor.
o floare,un gand frumos si o imbratisare pentru fiecare dintre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Chanel, Chanel..a zis careva Chanel???
bey, eu sunt un mare fan for everything Chanel stands for -> stil, rafinament, fashion, haute couture, Paris, Coco, Jacqueline Kennedy, Karl Lagerfeld - si visez la ziua cand ma voi duce la Paris si/sau New York, la o prezentare de colectie noua a casei Chanel, si cand in sifonier vor trona doua genti Chanel clasice, una neagra si una bej, un deux piece clasic in alb-negru, o pereche de pantaloni, o camasa si un palton, o pereche de balerini, toate in inconfundabila eleganta a casei amintite ..
please, nu-mi luati placerea de a visa, azi de ziua noastra..
o geanta Chanel, e cat un fiv
nu mai spun, ca hubby a zis, ca niciun om "normal" n-ar putea da, ever, atatia bani, pe o ..poseta..eu i-am calculat apoi, toate pen-urile de 900 de Gonal-F pe care le-am cumparat si i-am spus ca acolo suntem..macar, asa, as fi ramas cu geanta, deci, cine e mai dus?? cele care isi iau geanta sau cele care isi iau pen-uri de Gonal fara numar, fara numar
ehhh, eu ma multumesc si, vorba Sabinei, sa intru in magazin si sa-mi incant privirea si apoi sa merg la farmacie sa-mi iau Gonal..dar, visez, de ce nu
ma scuzati, am spus doar ca sunt un fashion addict, un wonnabe diavol care se imbraca la Prada, o Carrie din Sex and the City, doar mult, mult mai norocoasa in dragoste si ratacita prin Manhatten-ul din inima Ardealului..
q.e.d. ma mai intereseaza si altceva decat medicina, da?

forever yours, forever thine, forever ours
Lara

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Manhatten asta e cluj-napoca?
lara eu sunt foarte sigura ca vei avea la un moment dat si o geanta chanel. dar, la fel cum ai vazut aseara in House, sanatatea si fericirea ta sunt mai importante decat Chanel. asa ca e justificata achizitia de Gonal-F
eu iti doresc de 8 martie achizitie cu folos de gonal-f si/sau sau hmg.

Mergi la inceput

Sami, kalimera
Qiao, deci arata mi-nu-nat, sunt convinsa ca e bestial si la gust, esti ..de vis..sunt impresionata pana la maduva si multumesc pentru postare..m-am emotionat atat de tare, incat m-am inrosit ca o scolarita..the little things that make women happy, mi-ai inseninat ziua
vorba Anei, nu te putem vota undeva? sa castigi concursul ala? meriti din plin
amalia, multumesc frumos promit sa ma uit peste link..
ady, nu ma uita te rog cu programul acela de sport/aerobic (link, denumire, orice), ca am de gand sa urc pe podiumul de defilare inainte de urmatorul fiv..
am o zi nebuna..va invidiez maxim pe cele care aveti liber de ziua fmi..observati ca, nu-mi neg ever invidia, da?

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara sa ma ierti, dar am uitat insa promit ca ma revansez

Mergi la inceput

Sabina, o sa am, desigur.. daca geanta Chanel se va vinde in vreo farmacie, langa pen-ul de Gonal si apuc s-o bag repede in cos, ..la cat e gonalul, nici ca s-ar sesiza diferenta..

ce sa-nteleg, ca-ti sta mintea la DHEA acum?? dap, grecii sunt foarte tari pe fiv, experienta, clinici, legislatie permisiva (donate), bonus clima si cultura si sa nu uitam mancarea
adicatelea, incet-incet devii grecoaica, scumpa domnita?

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor...eu plec la munci.
mi-a venit soata la ora 1 azi-noapte.

m-a impresionat ca mi-a adus o galeata verde cu flori-narcise,lalele,zambile,cyclame si inca 2 soiuri pe care nu le cunosc...toate plantate in pamantul din galeata.
se fastaceste maxim,dragul de el ,cand imi aduce flori.

mi-a platit masa de diseara la restaurant...dar mi-a luat si un cadou din ciclul ala care ii place lui cel mai mult:mi-a luat un tocator electric cu bolul de sticla.
pana nu-mi cumpara el ceva sa ma trimita la cratita nu se simte bine.

hai...o zi faina sa aveti...ca a mea e deja.

Mergi la inceput