Clubul "babelor" FIV-oase 16

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

pai sami nu mai cumperi mucenici? bagi la masina?
nu mai inteleg cum faci mucenicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Va spun, va spun... cea mai mare valoare a fost - tineti-va bine - 330 pg/ml, am mai avut in jur de 200.
Iar urmatoarea luna aveam 33, fara tratament.
Sub Mastodynon am avut mereu <40 dar e irelevant, cred.

Aceste salturi le am de cand aveam 25 de ani. Nu mi-am dozat atunci estradiolul, e adevarat, dar la asemenea valori "magice" CM imi venea cam la 15-16 zile. Probabil ca daca exista atunci amh-ul mi s-ar fi spus ca voi intra in menopauza precoce.
Totusi doza standard de Mastodynon mi-a dat niste tulburari super nasoale (agitatie, palpitatii, insomnii), noroc ca efectele adverse erau mentionate in prospect. Am miscorat doza de la mine putere (25 picaturi la pranz in loc de 30 dimineata si 30 seara) si asa am mers si in FIV-uri.

Da, la mine nu era cazul sa astept sa se regleze E2, ci sa prind o luna buna. Dar am prins-o la noroc, va jur

Sabina, nu am avut inhibare din ziua 21, am inceput Suprefactul putin inaintea stimularii si l-am continuat pana la retrieval.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sabina cred ca face din cei moldovenesti cu miere si nuca , zicea ca imparte pentru tatal ei azi

Mergi la inceput

adc eu ziceam protocol lung la ala care incepe din ziua 21 a ciclului anterior. tu ai avut scurt cu agonist sau ultra-short. dar nu conteaza asta. important e ca a iesit foarte bine.
eiha e f bine daca aduceai E2 sub 40. eu n-am vazut niciodata valoarea asta:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

dap...fac si din aia la tava si din aia cu zeama.
opturile le-am cumparat de la supermarket ca aia se fac mai greu...adica tre' sa intinzi foaia,sa faci mucenicii cu aparatu,sa-i lasi la uscat.
aluatul pentru aia la tava e la masina de facut paine deja...peste 1h30min e gata...il scot...modelez mucenicii si ii bag la cuptor.
capisci sabinutz???

Mergi la inceput

femeie deruta mea venea din faptul ca noi alora moldovenesti le spunem tot opturi.
dar noi nu avem opturi mari si opturi mici ci doar f mari opturi:))) ca in moldova:)))
dar hai spune odata de palpaietoarele alea.

si da te rog foarte frumos reteta de opturi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

La multi ani! la toate babutele de 8 martie.....scuze de intarziere

referitor la progesteron valoarea 17.86 este exprimata in ng/ml, acum sper sa imi vina CM dupa 7 zile de la recoltare

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

samira ce bunatati faci tu acolo

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

io as manca d-aia cu zeama

sabina, eu imi amintesc ça protocolul lui adc era unul mai aparte, un soi de combinatie intre protocoale, dar parca mai mult batea spre ala lung. sau imi amintesc eu gresit?

Mergi la inceput

sa stii ca nu mai stiu exact balanta. a fost o magie de-a lui PK? pfiii ce rare sunt chestiile astea

mai femeilor fie-va mila. eu n-am mancat niciodata din aia cu zeama! am vazut doar poze...

Mergi la inceput