Clubul "babelor" FIV-oase 16

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

sami eu astept detalii despre intensitatea palpaielilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

balanta, acum am vazut ca esti consemnata la pat, multa multa sanatate tie si bebelusilor!

Sabina, la fel am intrebat-o si eu pe balanta inainte de ultimul meu FIV despre protocolul lung, nu aveam deloc incredere in el si ea m-a incurajat. Si nici macar nu am avut doze f mari de stimulare, 150 Gonal F si 2 Merional pe zi. A avut dreptate, rezultatul a fost peste asteptari. Cu tot cu Mastodynon-ul ala luat peste stimulare.

Noi suntem f bine, ca tot m-a intrebat Samira, si da, copiii de la avatar sunt ai mei

Sper ca bebelusul Laurei e bine, e totusi f mic, eu stiu ca pt o fiv-oasa e o veste buna cand se naste un bebe chiar si prematur, dar cred ca Laura are multe multe emotii acum. Ii tin pumnii.

Mergi la inceput

adc multumesc ca treci pe la noi.
inca ceva: tu ai avut inhibare din ziua 21?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

daca mai trece pe aici, poate ne spune adc si cam ce valori avea ea la estradioale in z2-3 de cm .
multumesc de gandurile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

La multi ani, cu intarziere, duamnelor!

Felicitari Laura pt bb

Neeed your HELP!

Stiti ca eu urma sa fac FIV cu PK dar se potrivea sa fiu acolo fix de Pastele lui... I-am scris zilele astea si intr-adevar e plecat o sapt, dar zice ca sa nu-mi fac griji ca The preparations allow some flexibility and we can try to aim for the period before or after this week. Cum are de gand sa faca asta? Cu AC?

Am primit si raspuns de la DrU... in sfarsit. Ea zice clexane dupa ET.(nu neaparat pt mutatie ci mai mult pt ca am deja 3 FIVuri nereusite). Avram zice clexane (dar nu mi-a zis o schema... cica sa ma consult cu cine fac FIV....mi se pare absurd, ca PK n-o sa zica sa fac clexane ever), iar Nicorici (tot din Cj) zice ca nu tre clexane. Dr meu gine in schimb ... nu e deloc de acord cu AC....zice ca nu le vede rostul, in schimb e de acord cu clexane...

Va dati seama ca-s in ceata totala si nu stiu dupa cine sa ma iau. In plus, daca PK vrea sa ma "amane" 1 sapt (si eu in afara de AC nu stiu alta metoda ), inseamna clar ca fac AC ... deci ar insemna fara clexane!!!! Sau se poate face clexane dupa ET cu zice U ... chiar daca fac AC inainte de stimulare???

Please help... ca nu stiu incotro s-o apuc! Imi doream acum FIVul pt ca nu mai avem concediu decat prin oct-nov

E luni sau marti ar trebui sa fac hormonale, tr la PK si-mi tr trat final

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

cris cred ca raspunsul asta ti-l poti da doar tu. daca simti ca te incurca AC asta e, strangi din dinti si astepti oct. nu prea sunt convinsa ca PK va renunta vreodata la AC daca nu exista probleme serioase pe trombo. sau...mai ai o posibilitate: incearca sa negociezi un protocol lung. desi sa stii ca eu nu sunt buna la negocieri cu PK. si numai tu stii daca ti s-ar potrivi protocolul lung.
in ceea ce priveste clexane.....eu as face. dar eu sunt eu...
prea grele intrebari. poate apar babutele.

balanta adc spunea ca a avut E2 mare (si de 200 pg parca) si ca nu l-a mai urmarit pt ca stia ca e mare (a prins o luna buna spunea ea desi nu stiu daca a urmarit luna asta cu analize hormonale). poate apare si ne lamureste.

balanta asa cum zici si tu important e sa fie sanatosi copiii tai. daca e sa fie o fata si un fotbalist schimbam telenovela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls.

viu sa va povestesc...am avut aventuri,nu gluma,azi-noapte.
stati asa...numa' sa arunc ingredientele de mucenici in masina de paine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

samira, faci mucenici la tava cu miere sau nuca sau din aia mici, cu zeama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Buna dimineata fetelor , mi-am facut si eu ieri hormonii de ziua 2 de menstruatie , azi mi-au iesit rezultatele :
EStradiol 28
FSH 10.16
LH 5.98
Progesteron 0.3
AMH-ul il am de 1.99
Mi se pare cam mare Fsh-ul ala , voi ce parere aveti .....???
Va pup si sa aveti o zi frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

mami Laura, felicitari! Refacere usoara si bun venit pe lume micutului!

Mergi la inceput