Clubul "babelor" FIV-oase 16
Raspunsuri - Pagina 15
balanta_tm spune:
protocolul antagonist este mai putin agresiv pt organism si mai recent aparut decat cel lung. poate si pt asta il recomanda.
5ab1na spune:
balanta multumesc frumos
gata nu te mai deranjez
te rog eu
lara woman unde ai disparut?
nu mai vb cu mine?
Lara27 spune:
Sabino, fie-ti mila..eu sunt inca la munci si ma doare capul de mooorrr..
tu stii ca eu sunt fan USA, nu zic nu la ce zice tipul din Colorado, nu m-am uitat peste link-ul tau de aseara, dar o sa revin la el..peste asta am aruncat un ochi si vreau sa-ti multumesc ca-mi amintesti cu consecventa, de ce draq e ATPO..
protocoale sunt desigur zeci, daca nu sute
cate continente, atatea abordari
cati medici, atatea pareri
cu cine draq vrei sa vorbesc despre NK/ATPO in Europa continentala?
PK e tot in State la congrese si conferinte, a facut si scoli si specializari acolo si tot nu crede..ce sa-i fac, soro? sa-i scot okii?
cuvantul cheie din text e controversial..Lovenox se da pentru posibilul antiinflammatory effect, da, asa e la americani..
nu cred ca un protocol e neaparat mai bun decat altul, ci se potriveste mai bine (sau nu) pe profilul hormonal al fiecareia..
fiecare va sustine protocolul cu care a reusit, ca fiind cel mai bun, doctorul/clinica cu care a reusit, ca fiind cea mai buna, si pe undeva, e de inteles..lasa-ma sa reusesc si-ti voi spune si eu
o seara faina sa avem
to be continued..
aristica spune:
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
anaasta spune:
Laura, sa iti fie sanatos feciorul mereu si sa te bucure in fiecare zi a vietii tale de acum inainte!
E buna tarta cu branza sau, ma rog, era... pe vremea cand mancam si eu. Eu fac de obicei New York cheese cake, ala e la cuptor.
olimpiadobre spune:
La multi ani, doamnelor!
Mami vreau,felicitari pentru bebe! Sa fie sanatos, frumos si norocos!