Clubul "babelor" FIV-oase 16
Raspunsuri - Pagina 18
anaasta spune:
Eu astept povestirea aventurilor
si mi-e si pofta pe mucenici, desi nu cred sa fi mancat vreodata... 
samira33 spune:
asaaaa....sa va povestesc:
gasca mea de gacici au fost martaloage anul asta...deh!!!varsta incepe sa-si spuna cuvantul
...asa ca am mers cu alta gasca.
prietena cu care am mers are o sora...coafeza...si am fost cu toate colegele ei de munca...asadar aseara am facut parte din tagma coafezelor ca daca tot ne-a sugerat cineva odata ca suntem de la Scoala de coafeze....macar sa nu ma dezmint,nu???
bun...am fost o masa de 18 persoane.eu cunosteam doar pe prietena mea si pe soa ei.
dar au fost faine fetele.
m-am dus s-o iau de acasa pe prietena mea...era crispata,emotionata...in 12 ani de cand e cu barbac'su a fost prima data cand a iesit si ea undeva singura.
cica io am fost factoru' de incredere
d-aia a lasat-o...cu greu si asa si fara sa stie ca vin striperii.
mi-a fost si mila de ea...imi povestea ca toata ziua s-au certat si i-a scos ochii si i-a reprosat de cred ca i-a si luat tot chefu'...in fine...altfel e un tip super da' la capitolu' asta e inchistat rau de tot.
si mergem noi pe Bd.Timisoara...dupa ce am trecut de intersectia Lujerului,la primu semafor eram prima pe banda intai-care e pentru pentru fata si dreapta...banda 2 goala...se face verde...plec...si vine unu' cu viteza din spate de pe banda 2-care era de fata si stanga si ....face dreapta...si am intrat direct in el...in usa lui fata dreapta.
poc!!!
am tras pe dreapta...asta care ma lovise...un Renault Chamade d-ala vechi...cu numere de Bulgaria
.
desi sunt colerica in astfel de situatii...va spun ca m-am purtat ca o Lady-am fost mandra de mine...am coborat...m-am uitat sa vad ce stricaciuni am la masina...a venit si inculpatul...nu i-am zis un cuvant...si-a cerut scuze...s-a uitat si el...a zis ca nu e grav,ca "iese" la Polish...ca daca vreau mergem la Poiltie dar ca el are Service si imi face masina si fara sa mergem la Politie.
prietena mea...speriata toata,agitata...cu vocea gatuita...a pus mana pe telefon si l-a sunat pe barbate-miu:
-Samiroiule...Samira a facut accident!!!!!!
al meu cand a auzit...s-a speriat...a inceput sa urle ca sa sune la 112...ca de ce nu se aude vocea mea...nu mai sunt constienta,nu mai pot sa vorbesc sau ce???
imaginati-va ca eu il auzeam cum urla in telefon desi prietena mea era la vreo 2m de mine.

in fine...am vorbit cu nebunu' meu...i-am zis ca n-am nici pe dreaq...am facut schimb de numere de tel. cu vinovatu'...a vorbit si al meu cu el la telefon...au stabilit sa se vada azi si am plecat la petrecere.
masina aluia era sifonata bine...a mea fiind jeep inalt nu are mare lucru dar la a lui era zdravan avariata usa.
ajunsesem la restaurant de juma de ora...eu bagasem deja un dans da' prietena mea tot mai batzaia din toate alea...din cauza accidentului.![]()
va urma![]()
aristica spune:
salutareeee, am trecut si eu ieri cu 3 flori, eram pe fuga, c-am avut o zi superba, dar care m-a tinut departe de calculator. Am reusit sa trimit si ultimul mail kilometric, catre turc. Am luat pasaportul, cardul, am fost la dentist si la radiografie pentru 3 masele.
vio sti ca sunt alaturi de tine
lara ti-am spus ca-i usor sa deschizi capitol nou, te descurci de minue, alaturi de anaasta, prietena acceptata si confirmata
, dar si alaturi de celelalte fete (si-un baiat).
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
anaasta spune:
Ari 
Sami, bine ca ati fost ok si nu a patit masina ta ceva mai rau... Zi tu si de palpaieli ceva... ![]()
samira33 spune:
asaaa....petrecerea.
am avut masa fix in mijocul restaurantului...in fata ringului de dans ![]()
lume de toate felurile...femei singure, cupluri, tineri, batrani...tzoape...femei obisnuite si chiar fanny...cucoane intzepate si imbracate in deuce-piece-uri...pe la 12 au aparut si ceva baieti fara numar-fara numar,evident insotiti de pitzi excesiv bronzate,cu unghii false,roz, de 3 cm si cu gurile vesnic in pozitia mu-mu.
muzica de toate genurile...mai putin manele...
yyyyeeeeeeeeeeeeessss!!!ma gandeam cu groaza ca ar putea fi si asa ceva.
am dansat aproape non-stop...am stat jos doar cat am mancat friptura.
salata am ratat-o ca tocmai cand ne-au adus-o a intrat Pepino si doar nu era sa stau la masa sa mananc in loc sa fiu pe ringul de dans.
Pepe mi-a placut...imbracat cu blugi si camasa neagra...foarte mishto canta...e foarte modest si deschis...acelasi program de 45 de minute pe care l-a avut si la nunta la care am mai fost in toamna si a cantat.
formatia restaurantului ...asa si asa...a avut recital si o tipa...nush' cum o cheama....dar foarte aratoasa...inalta si subtire si niste picoare pana-n gat...blonda...mi-a placut.
nu mi-a placut entertainerul restaurantului...un tip care semana perfect cu Jim Carry...si evident ca incerca sa-l si imite.
si cum mie imi displace profund JC...nici asta nu mi-a placut.
la ora 1 au venit striperii...3 bucati:nu ma intrebati cum ii cheama ca habar n-am.
unu costumat in MJ,altu' in Politist si ultimu'...fara personaj...deci n-au purtat costumele cu luminite.
strict din punct de vedere animalic
baietii arata foarte bine...adica inveti grupele musculare-si nu numai,de pe ei fara
probleme.
au avut fiecare numar de cate 10 minute.
va spun fetelor ca sunt obraznici...chiar obraznici,pe bune!!!
adica luau mainile femeilor si le puneau direct pe dotarile lor,pe fund...isi bagau mainile pe sub bluzele femeilor...le puneau mana pe tzatze la modul vulgar...unu avea un cub de gheata in gura si i l-a plimbat lu' una pe gat,pe burta,pe brate si apoi i l-a dat din gura lui in gura ei.
sincer va spun ca fara aceste vulgaritati-ca deh!!!romanu' nu prea stie unde si cand sa se opreasca...ar fi fost un moment amuzant...dar cu aceste gesturi a fost oarecum penibil.
la ora 3 am plecat acasa.
va urma![]()
anaasta spune:
Pai, si ce, aia a luat cubul de gheata din gura lu' ala?! Jeeeezzz.... scarbos...
Mancarea a fost buna? La desert ce ati avut? 
5ab1na spune:
asta as fi vrut eu sa spun: faptul ca femeia a luat cubul nu demonstreaza decat faptul ca, daca aia ar fi dansat dupa un geam de sticla, multe dintre femeile prezente ar fi spart geamul![]()
poate doar "frica de cel de sus" le-ar fi facut sa se abtina![]()
stiti cum se spune...in romania nu legea tine populatia sub control. ci "credinta".
sa-mi spuneti mie daca ati auzit mai des fraza: "nu fac asta pt ca ma bate legea" decat fraza: "nu fac asta pt ca ma bate D-zeu"
samira33 spune:
am plecat spre casa si pe la Tribunal era filtru...o groaza de politisti...adevarati de data asta ![]()
m-au tras pe dreapta...prietena mea iar s-a speriat si au inceput sa-i tremure mainile.
am coborat geamu'....
-Buna dimineata,agent sef blablabla....documentele dvs. la control.
-sunt in geanta si geanta e pe bancheta din spate...pot sa cobor sa o iau???
-va rog.
cobor...ii dau permisu' si buletinu...
el-stiti ca masina e prevazuta cu centuri de siguranta???
eu-DA!!!!!
el-si?????
eu-si ce???
el-
...si de ce nu le folositi???
eu-aveti dreptate...nu le-am folosit dar pot sa va promit ca pe viitor...o sa ma straduiesc sa le port.
el-
...stiti ca pentru asta amenda este de...si 2 puncte penalizare???
eu-stiu...dar nu vreau sa cred ca mi-ati face asa ceva tocmai azi,de 8 martie!!!
el-
...pai deja nu mai e 8 Martie..e 9 Martie...azi e ziua barbatului.
eu-corect...si nu pot sa cred ca ati face astfel de rautati de ziua dvs.![]()
el-
...documentele masinii va rog:talon si asigurare.
eu-stati asa sa le caut...lauti-ma incet ca va spun tot.
el si cu un coleg de langa el-

el-stiti ca v-a expirat asigurarea pe 28 Februarie???
eu-nu pot sa cred...sa vezi ce-i fac lu' barbate-miu ca n-are grija de mine.
el-ati consumat ceva alcool
???
eu-
...nu,nu consum alcool de obicei...d-asta ma iau prietenii peste tot cu ei ca sunt salvarea lor ![]()
el-foate bine,alcoolul la volan nu este bun.Poftiti documentele..puteti sa plecati.
eu-va multumesc...acu' io ma duc sa ma culc si dvs. va doresc....SERVICIU USOR!!!!![]()
el si colegu' lui- 

barbatu mi-a sugerat sa nu mai plec brambura noaptea de una singura...ca-s periculoasa cica![]()
prietena mea m-a declarat cu tigle multe lipsa pe casa...cica ea n-ar fi avut vreodata indrazneala sa le spuna politisitilor ce le-am spus io...ete nah!!!ba uite ca i-am facut sa rada si am fost singura care am plecat netaxata din grupul de masini oprite atunci.
dimineata...cu geana fluturand si cu cel mai dulce zambet al meu...i-am dat Samorioului cheia de la masina mea si am luat-o pe a lui....ca doar nu m-oi duce io sa repar masina![]()
am avut o noapte plina asadar....![]()