Fluturasi si floricele!Felicitari, Mami_vreau!(35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Diana, ma bucur foarte mult pentru Mirciulica si inimioara lui! Drum bun spre Portugalia! Asteptam vesti foarte bune in continuare.
Noi am fost azi la Bacau, am vazut un film, am mancat o inghetata, ne-am plimbat, foarte faina zi. Am ajuns acasa epuizata (mai ales ca asta-noapte am cam prins fluturi), dar senina.
Virgi, deci luni mergi la morfo? Succes, sa va gaseasca impecabil de sanatosi!
Fetelor cu contractii, imi pare rau pentru voi, aveti grija de voi si nu va spetiti cu munca! Stati in pat cat puteti de mult, nu ridicati, nu aspirati, nu scuturati, nu alergati.
ZEN-ul de la mine nu-i bun?

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Chiar vorbeam ieri cu o prietena care se zbate saracuta in trimestrul intai intre greturi si somn, ca trimestrul al doilea e minunat! Imi vine sa dau ture in jurul blocului, sunt energica, plina de vitalitate si pozitiva. Daca n-ar fi insomniile, ar fi perfect. Bebelina e foarte activa si ea, sper sa nu iasa o caprita care sa scoata untul din mine.
Ieri am cumparat ceva hainute, rochitele, bodyuri, o caciulita, frumusele-foc.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Buna seara burticute.
Felicitari Laura pt. bebe, sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa treceti cu bine peste aceste momente si sa veniti repede acasa.
Felicitari si fetelor care au venit cu vesti bune dela eco sau au mai implinit o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Am fost si noi la eco la dr. Albu care nu a mai confirmat diagnosticul de regurcitatie triscupidiana, de altfel el nu prea era convins de posibilitate ca la varsta aceasta a sarcinii sa poata fi pus bine un asemenea diagnostic. In rest bebe este bine, mai dezvoltat cu o saptamana, fluxurile bune, toate in grafic. Sincer ne-am mai linistit dupa ce am vorbit cu el.
Diana in ceea ce priveste caruciorul, dupa experienta cu Ana eu as lua unul cat mai usor si cat mai mobil. Chiar daca locurile unde te duci dispun de facilitati pt. copii, greutatea lui plus cea a lui bebe iti creeaza probleme in cele mai neasteptate momente (ca de ex. in aeroport). Noi nu cred ca mai luam landou o sa caut unul perfect rabatabil, nu de alta dar fetita nu a stat prea mult in el. spre deosebire de ce povestea Blanca, fetita mea se trezea instantaneu cand ieseam afara si vroia in brate sa vada lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Buna fetelor
Sa stiti ca si eu am contractii si de cateva zile sunt mai dureroase. Bineinteles ca ma sperii de fiecare data.
La mine se ridica bebita doar intr-o parte (de obicei in dreapta) si o simt tare si ma doare acolo unde este ea. D-ra mea mi-a sus ca sunt contractii si sa iau NO-SPA.
La baie merg de mai multe ori pe noapte si patesc cum spunea Diana. Ma asez in pat si imi vine iar sa merg. Distractia mare e ca mersul meu la baie o trezeste pe domnisoara care isi incepe gimnastica si continuarea v-o imaginati.

Alina cu bebelusa 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Alina, incearca magneziu pentru contractii sau crampe musculare, pe mine ma ajuta de fiecare data. Plus ca nu are ce sa faca rau. No spa e mai mult pentru dureri.
Puiul meu e ceasul meu desteptator, la ora 4 fix in fiecare dimineata ma trezesc cu un sut de Stelea in vezica, ma duc la baie, cind ma asez din nou in pat se foieste, apoi sughita...si nu are stare decit cind ma resemnez si ma ridic din pat si imi fac un nechezol. De la prima sorbitura e cel mai cuminte si il mai simt abia seara.

Dana, 31+ cu Stefan
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Daaa,Alina,asta-i distractia nocturna si la noi.....Si ca sa fie treaba completa,uneori cand zic ca m-am linistit,ma iau niste arsuri........noroc ,ca macar astea is mai rare.Hemoroidu meu a revenit in forta,mai umflat si mai dureros.Cat am luat tratamentul a fost bine,dar acum am luat-o de la capat.Doamne ce mi-s draga cand ma plang ca o baba...nu ma bagati in seama...doar vreau sa ma spovedesc si eu la cineva,nu sa va molipsesc de smiorcaiala.
ANITTA,nush daca-s mai bine,da supravietuiesc.Am gatit spaghetti carbonara si snitele azi,am reusit sa dau chiar si cu matura si mopul....deci mergem inainte.Sa zici cand te mai apuca de film la Bc,ca noi suntem fani si ne e si tare indemana.Poate se cunosc si copiii.
E bun ZEN-ul de la oricine in perioada asta!Bogdaprosti
ONUTZA,eu mananc de ani de zile la chinezescul ala si n-am patit niciodata nik,iar acum ca-s gravida nu mananc decat preparate din pui si salate.Ma bucur ca bebe Tudor e fortzos si batacios.Las sa fie sanatos!Cand zici ca se deschide Palace-ul?
SHOSHO,eu nu am sinuzita,da mi se infunda si usuca nasul de ma apuca toti nervii(si din cand in cand si cate o ureche)
MIRINA,nu ne-ai mai zis nik de a doua jumatate a permisului de conducere...
.

Virginia 31+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Fetelor, vad ca va plangeti de mersul la baie noaptea, eu nu am problema asta, si beau forte multe lichide, dar nici la prima sarcina nu am avut, sunt o fericita
Virgi, ce mananci de la chinezesc?
Di, sa ne dai de veste imediat ce te instalezi in Portugalia! Un pupic pentru inimos!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ANDRA,sper sa nu va fac sa va curga balele prea tare,da daca m-ai intrebat,iti zic numa tie..:pui cu sos de lamaie,pui pe plita incinsa ,pui cu legume,ratza pe plita,pui cu urechi de lemn,salata de caju cu telina,iar ca garnituri,orez cu legume sau orez cu creveti.Sper sa nu-mi trebuiasca toate maine.Si mai au niste salate interesante,cum ar fi salata de burta sau salata de inimi si pipote.Vaiiii si era sa uit de desert...inghetata prajita si mix de fructe prajite....IERTARE!

Virginia 31+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Fetelor... sunt rupta,terminata, stricata...

E ultima masa pe care o dau acasa cu atatia musafiri. Am muncit toata ziua la prepararea mesei, curatenie amanuntita cu spalat de geamuri si mobila de bucatarie, cu sters de toate peste tot. Al meu sot a muncit cot la cot cu mine, dar va spun drept ca nu pot nici sa dorm de oboseala. Ma doare mijlocul de abia calc.
Sper sa nu-i fi facut ceva rau puiului meu ca saracutul nu a miscat nici un piciorus azi si sunt un pic cam cu semnul intrebarii.

Dar am si o satisfactie. Am fost laudata pentru fiecare lucru pe care l-am facut azi, ptr mancare, prajituri ( Diana), curatenie... tot.

Acum mi-am incalzit niste lapte cu un pic de miere, poate ma ia somnul. Si mai sper ca maine dimineata sa reusesc sa ma ridic din pat.

Va pup si sa aveti somn lin!

Deea 26+ cu dolofanel

Mergi la inceput