Fluturasi si floricele!Felicitari, Mami_vreau!(35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Si eu merg de 3-4 ori la baie noaptea...

Mihaela28+ cu Edward-Flavius
Exista un singur copil perfect si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Revin...de cateva zile tot vreau sa scriu insa nu mai reuseam.
Diana, gelul respectiv(care ajuta la nastere) mi s-a parut doar interesant, dar nu ma gandesc sa il cumpar. Parca e prea frumos ca sa fie adevarat. Si despre scutece din finet, sa nu-ti imaginezi ca doar pe ele le voi folosi. Ma gandeam la eledoar ocazional, dupa baita, sau o ora, doua, prin august cand e foarte cald.
Virgi, tu faci morfo de trimetru 3 la dr Iliev?

Mihaela28+ cu Edward-Flavius
Exista un singur copil perfect si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata, burticutelor!

Venim cu vesti bune. Am fost ieri la ecografie si inimosul e bine, pulsul pe la 175, lichidul din burtica mai putin parca si a crescut bine si proportional. Ultima saptamana s-a ingrasat cu 270g , ceea ce ne duce la totalul ametitor de de 2,970. Ce ma bucura e faptul ca circumferinta burticii a crescut destul de putin de saptamana trecuta (mai putin decat circumferinta caputului - 17,77mm caputul vs 7,8mm burtica), ceea ce poate fi un semn clar ca lichidul s-a diminuat. Oricum, mai mult sigur nu e si lui pare sa-i mearga bine .

Si... am aflat ca vom pleca, in sfarsit, "acasa". Luni seara ne externam, marti dimineata avem avion si miercuri dimineata ma prezint la spital la Lisabona. Sper din tot sufletul sa nu ma interneze, dar... om vedea.

Clara , multumesc tare mult pentru detaliile referitoare la carucior. Ma tot gandesc si pana acum am ajuns la concluzia ca mai bine ar fi sa-l luam doar cand ajungem in Romania (sper cam la o luna dupa nastere) si pana atunci sa luam un Moby wrap. Ziua o sa il scot afara in curte cu patutul de voiaj. Mi-ar placea mult unul de lemn, dar pe aceleasi considerente de a fi usor de mutat vom opta pentru cel de voiaj. Plus ca si in Romania ne va trebui unul pentru ca vom sta in curte 90% din timp. Nomad il facem si pe asta micul de la nastere .

M-ar tenta tare mult un Moises basket, am vazut pe Amazon absolut adorabile si ieftine (cam 30-40£), ar fi perfecte pentru luna pe care o petrecem la Lisabona. Dar... din pacate nu livreaza international nici unul din vanzatorii la care am gasit . Iar in Portugalia nu pare sa fie prea populara ideea, am gasit doar o oferta slabuta la un magazin on-line din Spania la niste preturi de 4-5 ori mai mari .

Ioana, Elly, durerile de care ziceti cred ca sunt contractii dureroase. Am inceput si eu sa am de cateva zile - pana acum doar de vreo doua ori, tot seara, dar usoare ca intensitate si foarte scurte, cateva secunde. Eu un pic m-am ingrijorat. Schimbasem Magneziul de la pranz seara zilele alea si parca apa am baut mai putina - am revenit constiincioasa la vechile obiceiuri si acum e bine (nu stiu daca o fi doar o intamplare).

Elly, sunt perfect de acord cu tine in ceea ce o priveste pe Laura. Cand nasti un puiut de 31 de saptamani, greul abia incepe. De fapt, am avut surpriza sa constant ca ma purtam ca si cum sarcina era elementul principal, important era sa se incheie, ca apoi totul se rezolva. Dar, nu pot sa inteleg cum am putut gandi atat de naiv. DUPA e inceputul si greul adevarat. Si parca ma apuca asa o teama, ca ... stiu in ce m-am bagat? Cred ca cel mai bine ar fi sa ii scrii un mesaj in care sa-i zici ca suntem alaturi de ea si o sustinem, dar nu trebuie sa o fortam sa ne dea noutatile senzationale. Chiar daca bebe e bine si e pe drumul cel bun, sunt niste clipe tare grele, sunt convinsa.

Cu insomniile nu pot sa ma inscriu la voi in club... Pot sa spun ca dorm chiar bine - ii drept ca pana tarziu nu prea am somn, dar apoi dorm neintoarsa. Neintoarsa, bineinteles, exceptand turele la baie . Pana acum, asta mi se pare cel mai neplacut - faptul ca mereu simt nevoia sa merg la baie, chiar dupa ce tocmai m-am ridicat de pe toaleta! E oribil. Dar ... cred ca pot fi si probleme mai mari .

Diana 31+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Andra ma intrebai cate saptamani am. Maine intru in 28 de saptamani.
Blanca multumesc pentru sfat, omega 3 iau din luna a 4-a de sarcina iar in ceea ce priveste mancarea cu siguranta o sa am mai multa grija!
Eva eu la Bianca nu mai tin minte si nici nu am notat evolutia kilogramelor in plus. Ellyshor la fel nu mai tin minte cum este cu contractiile. Se vede ca am 30 si am imbatranit ca nu-mi mai amintesc nimic...
Anitta Bianca a implinit 5 ani in decembrie. In ceea ce-l priveste pe M eu zic sa stai linistita. E baiat si sunt sigura ca are el alte inclinatii... Eu am fost mandra pentru ca a inceput lectiile de pe 10 ianuarie (canto si pian) si chiar se vede! Plus ca nasul ei i-a facut cadou pianul si a ramas impresionat cand a vazut filmuletul (din cauza spectacoleleor nu a putut ajunge la serbare )
Ella distractie placuta astazi dar te rog sa ia grija sa nu te obosesti prea mult. Sper ca ai ajutoare!
Ioana tu ai vizitat si Regina Maria si Sanadorul? In afara de diferenta semnificativa de pret, ce ti s-a mai parut diferit?
Mihaela esti norocoasa ca stai intr-un oras atat de mare, la noi nu s-ar organiza asa cursuri! Sa ne mai povestesti si noua din cand in cand ce va spune pe acolo...
Diana tare ma bucur cand aud vesti bune despre inimosul nostru! sa va ajute Dumnezeu sa o tineti tot asa!
Un week- end placut!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna
DIANA ma bucur tare mult ca Mirciulica e bine
ELLY asa dureri am avut eu la nastere bine dar multttttttttttt mai intense ca la menstra,cred ca sunt contractii dureroare.
MIHA nu pregatesc nimic eu,am comandat pizza si tortuloricum si daca nu as fi insarcinata tot nu as gatii ptr 15 persoaneptr. fetita talentata!
Alex face in iunie 4 ani,credeti ca e prea devreme ptr. a incepe sa faca ceva cursuri(tati vrea judo sau fotbal ,eu ceva in muzica,Alex pe amandoua)
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Hello, mamicutze!
Diana, wooow, aproape 3 kg? Uimitor! Oare la cate o sa ajunga cand o sa ina pe lume? Ce Mirciulica zdravan o sa ai, oho...:).
Super ca ati primit unda verde sa plecat la Lisabona. Sper sa fiti bine primiti acolo la spital si oamenii sa fie la fel de draguti si sa va acorde suportul de care aveti nevoie.

Elly, si eu cred ca au fost contractii dureroase, stai cumintitca in pat si ia-ti pastilutele. Cam astea sunt durerile de travaliu...burtica si mai ales spate.
Spre sfarsitul sarcinii cu David asa pateam si eu cu durerile de menstra, in fiecare sera cand ma asezam in pat ma apucau niste dureri surde de burtica, ca la menstruatie, dar treceau repede si de la sine. In noaptea in care a inceput travaliul, tot cu aceleasi dureri surde de menstra a debutat, doar ca se repetau on and on and on...si atunci mi-am dat seama ca incepe distractia.

Oricum dureri de genul asta sunt relativ normale pt ca uterul se pregateste de nastere.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 25+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui aever

Ooo, neata burtici matinale! Eu abia acum la 7 m-am trezit. Vad ca de vreo saptamana 7 fix e ora mea de trezire. Dar vad ca dorm bine de tot noaptea, sper sa nu revina si la mine insomniile.

Anitta, urat accident ai mai avut. Accidentele astea cu pietoni mi se par foarte traumatizante din punct de vedere emotional, nu mai vorbim de periculoase. Bine ca nu s-a intamplat mai grav si bine ca esti asa puternica si treci usor peste probleme.

Pentru cursuri prenatale am vorbit cu cei de la Active Center(cu moasa Vania). M-a dus o prietena la ei. Mi s-au parut toate cam scumpe dar cautand in plus pe net cam tot pe acolo sunt preturile peste tot. Inca n-am platit, urmeaza sa merg marti pentru o prima sedinta, pana atunci vroiam sa ma mai informez. Ma doare sufletu sa dau atatia bani cand as putea sa investesc in altceva...patut, carucior si altele din gama asta.

Multumesc fetelor pentru sfaturi si incurajari! Nu ma asteptam la asta pentru ca nu ma gandeam ca e chiar asa o problema, dar voi ca de obicei ati venit cu multa sustinere si intentii bune. O sa incerc sa ma organizez cu mesele mele, pana se creaza o obisnuita trebuie un pic de efort.

Ce mai stim de Mami_vreau? Or fi bine ea si micutul?

Andreea, 25+ cu BebeLUnu

Andreea, eu am facut cursurile cu Vania, iti recomand cu caldura sa mergi acolo! Daca mai vrei detalii, eu iti dau cu placere!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Mai ,ELLY,si eu am avut as noapte pt prima data contractii dureroase...vreo doua chiar ,ca ma crizasem la un moment dat...mi-am bagat un supozitor uscosin..da s-a dus naibii somnul meu de frica...Iar eu cand nu dorm ,chiar n-ai ce discuta cu mine a doua zi...calc prin strachini.
DIANA,cat ma bucur pt voi,nu pot sa-ti spun!Sa stii ca nu e obligatoriu ca dupa ce se naste bebe sa fie greu.E stresant intr-adevar,iar furtuna de hormoni de dupa nastere participa din plin la exagerarea sentimentelor noastre negative...Dar iubitzii astia mici ai nostri sunt mult mai puternici si razbatatori decat ii creditam noi,vazandu-i asa de mici si neajutorati.
SHOSHO,da merg la dr.Iliev pe 20 pt eco de 32-33 de sapt...poate ne vedem atunci...daca vin maine,nici nu cred ca intram in Iasi ci ne oprim la restaurantul Chinezesc(din Strapungerii Silvestru parca se cheama strada aceea paralela cu Pacurari).Avem un prieten care se sarbatoreste
DEEA,sper ca ti-a iesit bine masa si va distrati fain.Nu exagera cu efortul!
ONUTZA,unde esti?ca ni se termina ZEN-ul...

Virginia 31+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Diana asa ma bucur cand te aud ca sunteti bine.
Bravo lui Mirciulica pt ca e baiat cuminte.

Virgi ce sa mai zic? Si la mine astea au fost primele dureroase. De obicei doar mi se contracta burtica si atat, fara durere.
Am dormit un pic dupa-amiaza si vad ca suntem mai bine.
Tu cum te mai simti?

Mersi mult Ella si Iulia pt lamuriri. N-am eu experienta, dar mi-am dat seama caastea sunt cele dureroase. Mama lor!

Elly 31+ cu Babyboom

AMR 8+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

VIrgi aici sunt in fiecare zi dar nu am ce sa scriu despre mine...eu sunt aproape ZEN, ca ma gandesc ca acusi nasc si imi e putin teama.Am avut zile bune dar si zile proaste...proaste in sensul de panica, de nestiinta:))) is cu capul cateodata bine ca recunosc macar ca daca nu ajung la socola :))))si am inteles ca nu mai sunt locuri.Astept si eu in sapt 34 sa ma duc iar la dr sa imi recolteze de streptococ B .in rest nimik deosebit...ce sa iti mai spun ca tudorica da cu putere maxima in masa si tacso se bucura?:))). In iasi nu este magazin Cora deci sa iti iei gandul de la cadouri dar abia astpt sa se deschide Auchan in aprilie ca astia au chestii de bebe ffff faine si ieftine.Eu il mai vizitez pe ala de la suceava si chiar ma gandeam sa dau o fuga dar am aflat ca se deschide la Palace si abiaaaaaaaa astept:))
Ai grija ce mananci la chinezesc sa nu care cumva sa dai intr-o intoxicatie!!
Alina nu te stresa cu cordonul.Cum am mai spus si acu vreo cateva capitole nu a existat copil care sa moara in burta zugrumat de cordon.Te poate influenta doar la nastere.
Va pup !

Oana cu Bebe Tudor 30 +

Mergi la inceput