Fluturasi si floricele!Felicitari, Mami_vreau!(35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Anitta, nu esti singura! Iti tin companie ca si eu is treaza de la 3:00 si deja ma dau cu capul de pereti prin casa!
Cum Doamne, iarta-ma sa facem sa putem dormi olecuta ca o luam pe aratura in ritmul asta!?!?

``````````````````````````````````````````

cu Dorian 29 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Pe mine nu ma streseaza foarte tare treaba asta. Daca am chef, pot sa ma apuc sa fac curatenie prin casa sau sa citesc ceva. In dimineata asta n-am avut chef de treaba, asa ca m-am fatait pe net. Mai nasol e in timpul saptamanii, cand merg la munca, dar ce sa fac... mai am cateva saptamani si intru in concediu. Tu ce faci noaptea, cand nu poti dormi?

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Neata buhuhuu

Si eu sunt treaza de la 6, cu vreo 3-4 treziri peste noapte. Dar ptr ca am musafiri azi, am avut ce face prin bucatarie. Acum mi-am facut o cafeluta fara cof si am zis sa trag un ochi pe forum.
Luna ma guverneaza pe mine, racusorul, voi ce aveti cu luna mea fetelor?

Deea 26+ cu dolofanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Ooo, neata burtici matinale! Eu abia acum la 7 m-am trezit. Vad ca de vreo saptamana 7 fix e ora mea de trezire. Dar vad ca dorm bine de tot noaptea, sper sa nu revina si la mine insomniile.

Anitta, urat accident ai mai avut. Accidentele astea cu pietoni mi se par foarte traumatizante din punct de vedere emotional, nu mai vorbim de periculoase. Bine ca nu s-a intamplat mai grav si bine ca esti asa puternica si treci usor peste probleme.

Pentru cursuri prenatale am vorbit cu cei de la Active Center(cu moasa Vania). M-a dus o prietena la ei. Mi s-au parut toate cam scumpe dar cautand in plus pe net cam tot pe acolo sunt preturile peste tot. Inca n-am platit, urmeaza sa merg marti pentru o prima sedinta, pana atunci vroiam sa ma mai informez. Ma doare sufletu sa dau atatia bani cand as putea sa investesc in altceva...patut, carucior si altele din gama asta.

Multumesc fetelor pentru sfaturi si incurajari! Nu ma asteptam la asta pentru ca nu ma gandeam ca e chiar asa o problema, dar voi ca de obicei ati venit cu multa sustinere si intentii bune. O sa incerc sa ma organizez cu mesele mele, pana se creaza o obisnuita trebuie un pic de efort.

Ce mai stim de Mami_vreau? Or fi bine ea si micutul?

Andreea, 25+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Azi schimb si eu saptamana! Cu fiecare saptamana care trece ma bucur ca bebe sta bine acolo la caldurica si creste. Stiu ca eu mai am mult fata de cele cu termen pe la inceputul lui mai, dar si eu ma gandesc ca sunt mai aproape de intalnirea cu bebe cu fiecare saptamana care trece.

Andreea, 26+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragi burticute!!!

M am trezit si eu la 7, dar mi a luat o ora jumatate sa citesc tot ce ati palavragit intr o zi jumatate :)).

Bun, ma scuzati ca nu mai stiu cine ce a spus dar cred ca am retinut mare parte din ideile principale.

1. Legat de dr la Regina Maria, eu merg la Dr Adina Lungu, este tare de treaba, isi face treaba constiincios, este si la Municipal, si la Sanador unde intentionez sa nasc din nmotive clar financiare. La RM mi se pare nu scump, nesimtit de scump. O recomand cu incredere, pe mine m a sustinut intreaga sarcina si daca nu stia ceva intreaba pe altcineva competent, spre ex ma trimite la Iosup pt eco morfologica si am avut un test gresit de rubeol si m a trimis la un prof univ de la nu mai tin minte cum se numea acum institutul

2 Carut, noi am optat pt cicco i move trio, il vom primi cadou de la fratele sotului asa ca ei ne au spus ca si l pot permite. Ideea e ca am vrut sa aibe maner reversibil, roti pivotate, sa nu fie extrem de robust ca totui locuim in Buc, si ca si kg cam 8-9 asa. Laundoul e un must din cate am citit eu, fie vara fie iarna, pt primele 6 luni.

3. AAAA uitam sa felicit prima nostra mamica din odisee, cand am citit am inceput sa plang instantaneu, deh :)))) Ma bucur mult ca sunt bine , a o tina tot asa si sa vedem poze cu ei curand.

4. Felicit si toate sarbatoriletele si pe micuta Ioanna Asteropi, cred ca e asa fain cand iti sarbatoresti copilul, offf de abia astept

5. Kg, eu nici nu vreau sa intru in polemica asta, nu manac mult, in general sanatas, imi mai scapa o praji insa nu in fiecare zi, si pana la aproape 32 de sapt am luat cam 18 kg.
Mi am facut testele de toleranta la glucoza si mi au iesit chia foarte bine, mereu glicemia buna, bebe perfect pt varsta lui, insa se pare ca metabolismul nu prea tine cu mine.
Nu mi fac griji ca nu dau jos, nu am avut niciodata tprobleme cu greutatea asa ca nu o sa incep acum, sperrrr

6. Anitta imi pare rau de accident, important este sa fi bine, si bebita

Ahhh atat imi aduc aminte

Va pupucesc

Ioana, mamica lui Cristian 31 saptamani +

AMR 8+ Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

AAaa si vroiam sa va intreb daca voi experimentati dureri ca la menstra asa, nu foarte puternice totusi insa sunt , mai ales seara.

Sa ma ingrijorez? Astea sunt contractii?? Intreb ca nu stiu

Pupici

Ioana, mamica lui Cristian 31 saptamani +

AMR 8+ Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O
Tu ce faci noaptea, cand nu poti dormi?

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 26+

Eu dau ture prin casa, citesc o carte sau pe net pana se trezeste si sotul meu si ne incepem ziua ! In noaptea asta am bucatarit ! Am facut supa-crema de legume cu crutoane , dar am blenduit-o acum la 8:00!
Anitta,draga mea , tare rau imi pare de accidentul pe care l-ai avut! Sper ca astazi esti mult mai bine si ai reusit cat de cat sa treci peste trauma provocata de bezmetica fara cap si fara minte !

``````````````````````````````````````````

cu Dorian 29 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata si de la noi, dragi burtici!
Poftiti si la o cafeluta

Vad ca si voi sunteti matinale.
La mine, de cand a coborat bb in pelvis ies in fiecare noapte, cel putin o data, la toaleta, si apoi mai dormi daca mai gasesti somnul.

Azi dimineata insa, ma trezi pe la 5.30 ca ma durea burtica. Cred ca au fost contractii dureroase

Le rog pe fetele care au mai nascut si au avut contractii sa-mi confirme.
Am avut dureri ca o centura asa: spate-solduri-zona pelviana + intarirea burticii.
Nu foarte accentuate, dar destul cat sa ma trezeasca din somn.
In cele din urma, am luat un Gynipral si m-am linistit.

Acum nu ma mai doare, dar sunt cam ingrijorata. Sper sa fi fost doar un episod izolat.

Cu Laura ieri nu am vorbit, am sa incerc sa o sun azi. Imi e sa nu o deranjez, ca-mi imaginez ca toata lumea o suna si o intreaba ce face, iar perioada in sine nu e una usoara deloc pt ea.
O sa incerc sa o sun si sa vorbim macar 1 min, sa o asigur de gandurile si rugaciunile noastre.

Elly 31+ cu Babyboom

AMR 8+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Neatza burtici. Vreau intai sa o felicit pe mamicuta noastra draga si pe fluturasul ei.
Apoi...sa vad ce imi amintesc. Despre Aktiv Mami, si eu tot cam un kg pe saptamana iau, mai am cateva pastile si ma gandeam sa continui cu Elevit.
Cora nu este in Iasi. Poate ne intalnim Virgi.
Si pe mine ma doare spatele ca la menstruatie, cam de doua saptamani, uneori si burta...oricum durerile de spate vor deveni o obisnuinta de acum...pentru mine cel putin.
Eu m-am trezit la 4:30, am admirat indelung tavanul si la 7 am deschis tv-ul. E cumnatelul la mine si nu m-am putut plimba prin casa.
Cursuri prenatale si eu fac, gratuit. Sunt organizate de Scoala mamelor, finantat de Andreea Marin. Vedeti pe site cand se organizeaza si in orasul vostru: scoalamamelor.ro
Tot cu sinuzita ma lupt, ma doare fruntea, nasul deja ma ustura si ma enervez ca nu pot sa respir.

Mihaela28+ cu Edward-Flavius
Exista un singur copil perfect si fiecare mama il are!

Mergi la inceput