Fluturasi si floricele!Felicitari, Mami_vreau!(35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Off,ce vorbiti voi aici de mincaruri!!! Noroc ca in sarcina asta de atitea ori mi-am pus pofta-n cui ca nu mai am nici pofte nici cuie Totusi,VirgiL m-ai facut curioasa cu preparate de genul "pui cu urechi de lemn si inghetata prajita".Noroc cu netul asta ca m-a luminat cum sta treaba cu ele Se cunoaste ca nu am calcat de multe ori pe la chinezi
Vad ca voi aveti contractii dar la un nr de saptamini mai mare decit mine.Mai intreb si eu o data: mai exact cite mg/zi de magneziu luati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgiL

ANDRA,sper sa nu va fac sa va curga balele prea tare,da daca m-ai intrebat,iti zic numa tie..:pui cu sos de lamaie,pui pe plita incinsa ,pui cu legume,ratza pe plita,pui cu urechi de lemn,salata de caju cu telina,iar ca garnituri,orez cu legume sau orez cu creveti.Sper sa nu-mi trebuiasca toate maine.Si mai au niste salate interesante,cum ar fi salata de burta sau salata de inimi si pipote.Vaiiii si era sa uit de desert...inghetata prajita si mix de fructe prajite....IERTARE!

Virginia 31+ cu ,mami de Ioana

Virgi, eu sunt topita dupa pui cu aroma de peste, yum yum!!! Mai au o chestie tot cu pui, pui in 4 culori si pui cu alune
Bun bun :)) IERTARE si de la mine

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Citat:
citat din mesajul lui gyan

Off,ce vorbiti voi aici de mincaruri!!! Noroc ca in sarcina asta de atitea ori mi-am pus pofta-n cui ca nu mai am nici pofte nici cuie Totusi,VirgiL m-ai facut curioasa cu preparate de genul "pui cu urechi de lemn si inghetata prajita".Noroc cu netul asta ca m-a luminat cum sta treaba cu ele Se cunoaste ca nu am calcat de multe ori pe la chinezi
Vad ca voi aveti contractii dar la un nr de saptamini mai mare decit mine.Mai intreb si eu o data: mai exact cite mg/zi de magneziu luati?

O, suna foarte bine meniurile cu carnita de pui...Aici au fost niste scandaluri cu dioxina in furajele pentru pasari si am evitat o perioada carnea de pasare. Apoi m-am gindit ca si pasarile, si porci, vaci si ce-or mai fi, tot indopate cu antibiotice sunt saracele, asa ca, orice maninc, tot un drac

Referitor la magneziu: eu am niste tablete efervescente, pe ele scrie 7,5 mmol si se cheama Magneziocard. Acuma nush, presupun ca poti intreba si la farmacie cam ce se recomanda pentru gravide...Eu iau mai mult pentru crampe musculare, m-a ferit DD pina acuma de contractii, multumesc. Dar am avut in saptamina a 11a o singerare naspa cu crampe puternice(credeam ca iar l-am pierdut) si pot sa jur ca Utrogestanul si magneziul mi-au salvat puiutul. Incearca sa te feresti pe cit posibil de stres si de efort si o sa fie bine.

Dana, 31+ cu Stefan
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

SALUTARE!!!!
fetelor multumim frumos pt aprecieri si cuvintele frumoase la adresa pisicutei mele..multi pupici si de la mine si de la ea

BELISIMMA si eu ma confrunt cu insomnii , cu vise care mai de care mai tampite, ma intorc de pe-o parte pe alta de n ori noaptea,ture la baie de vreo 3-4 ori pe noapte plus de alte n ori sa invelesc pitica mica ...asa ca te inteleg cum esti cu somnul...eu-s deja zombi..diminetile le dorm pe mine...imi trebuie o ora sa ma trezesc bine si sa ma apuc si eu de o mancarica sau curat,una ,alta...bibe pt asta mica il fac mai mult teleghidata

DEEA deutza...uite asa m-am strofocat eu cu gatit si pregatit de ziua sotului,acum vreo 10 zile..de am cazut lata seara...i-am facut petrecere surpriza...a fost frumos,dar alta data nu mai fac...puiii mei, am stat toata ziua in picioare pt 3-4 ore de petrecere...dar cu curatenia nu m-am spetit,inainte..ca oricum trebuie sa faci dupa...asa ca am facut ,doar asa de ochii soacrei:))) si a 2 a zi m-am spetit cu curatenia....bine macar ca au stiut sa iti aprecieze efortul

DIANA tare tare mult ma bucur de noile vesti bune ...ai baiat puternic, mami si deja mareeee:)))) wow..aproape 3 kg..bravo, Mirciulica
ca intrebai de carut..eu am mai scris...cea mai buna investitie a noastra a fost MACLARENUL...super usor ,adica 6kg(maclarern quest), super usor de manevrat si de inchis-deschis, e pt toate anotimpurile(merge excelent si pe zapada:))), l-am incercat in concediu acum de craciun:))..i-am atasat doar un sac de picioare universal luat de pe ebay si a fost perfect
noi mai avem un peg perego pilko 3 in 1 cu landou si scaun de masina...pt primele 6 luni a fost ideal, pt ca pitica dormea in landou si acasa si cand plecam la plimbare afara, dupa cand s-a marit puneam direct scaunul de masina pe scheletul carutului si era f simplu si usor si pt ea si pt noi...dar e f greu..si landoul, cam 10 kg ,poate si mai mult,impreuna cu bebe in el...imi amintesc ca abia il caram de la usa blocului la masina, 3 pasi, apoi carutul cantareste cam 13 kg,dublu decat MACLARENUL ...dar uite asa facusem si eu muschii vara:))
acum tu poti lua un MACLAREN TECHO xl sau xlr...care se poate lasa pe spate de tot...spatarul..asa ca poate fi folosit de la nastere
iar la faza cu aeroportul...prima oara cansd am fost in tara cu ea la 8 luni, am facut prostia de a da carutul la cala, cand am dat si bagajele la check-in...si am carat copilul in marsupiu de mi-am rupt spatele si mainile....dupa m-am invatat minte si il luam cu mine si il dadeam la usa avoinului...ca sa nu mi se murdareasca(am si eu piticu' meu), am luat o husa pt carut de la mothercare
am vz ca ti-a scris si CLARA ,,,dupa cum vad si ea e fan maclaren:)))...si ti-a scris si in mai detaliu um e cu biletul de avion,si varsta de la care trebuie sa platesti...bine, pana in 2 ani, nu platesti bilet ,dar platesti taxele de aeroport...
de scaunul de masina ...si noi tot pt Britax am optat,dupa ce nu mai incapea pitica in scoica..dar sincer nu m-as cara cu scaunul in avion, insa, m-am carut cu el la fiecare vacanta in care am fost..l-am dat la cala, oricum si copii pana in 2 ani,au dreptul la 10 kg,plus alte 20+20 tu si sotul....noua ne-au ajuns de fiecare data...vara e si mai usor ca sunt hainele mai subtiri, mai usoare...

ELLYSHOR suna a contractii dureroase..durerile descrise de tine,stai cumintica in pat, baga no spa si hai ca usor usor mai trec cateva sapt....pupici

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

ALINA 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

am trimis mesajul de teama sa nu il pierd, ca na, iar am limbarnita,la orele astea...si maine trebuie sa fiu in picioare la 8:30 sa mergem cu asta mica sa o impartasim....iar ma scol zombi

ufff,ANITTA nasol cu accidentul...bine ca nu a fost nimic grav..dar na sperietura tot a fost:((...mie,una imi e frica,teama sa mai conduc in bucuresti..hai ,poate prea mult spus frica...insa la cum se circula si cat trafic e ,zau de nu mi-e sila...cand sunt in tara , si am de facut ceva drumuri,musai...eu i-au metroul

JOANNA ai sa vezi in curand ce inseamna sa iti sarbatoresti puiutul...noi am inceput de la prima lunita:)))) ,pana la 1 an , in fiecrare luna am sarbatorit-opupici

ELLYSHOR fii-mea asta mica din burtica e intoarsa cu capul in jos de vreo 2 sapt si cand ma apasa cateodtaa,daca nu fug in sec aia la toaleta e jale...plus ca apasa asa tare de ma dor toate alea pe acolo pe jos...asa ca te inteleg perfect

fetele mi se termina bateria la laptop si mi-e o lene sa ma duc sa aduc cablulll:((((...asa ca va zic noapte buna, vise frumoase si fara contractii peste noapte

poate ma invrednicesc si eu sa pun niste poze de la petrecrea fiica-mii maine pe fb...ca azi am colindat iar pe afara, cu totii

pupici

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

ALINA 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Shoshonik n-am stiut de "scoala mamelor". Am intrat acum la ei pe site dar nu reusesc sa gasesc nimic despre cursurile prenatale. Poate sunt prea somnoroasa, o sa incerc sa intreb la ei poate la un telefon pe luni. Multumesc de pont!

Andra ma bucur sa aud ca ti-au placut cursurile cu Vania. Eu in punctul asta sunt si cam nehotarata ce "pachet" ar fi cazul sa iau. Pana marti oricum trebuie sa iau neaparat o decizie.

Deea imi place ca esti activa, insa ai grija sa nu exagerezi cu efortul. Nu m-as fi obosit sa fac luna in casa, inclusiv frecat geamuri...dar poti spune cu ocazia asta ca ati facut curatenia de primavara. Sper ca pana nasti nu te mai pui sa smotruiesti asa, da?

Elly, sa mai zic si eu ca au fost contractii dureroase? Te-au lamurit deja fetele, dar stiai si tu de fapt ce au fost. Eu cred ca acum nu e foarte grav ca oricum se pregateste uterul de nastere, insa stii si tu ca e cel mai bine sa iti iei pastilutele si sa stai in pat sa amani cat se poate de mult momentul intalnirii cu bebe. Si eu am avut aseara contractii dureroase, dupa ce m-am mirat de vreo luna ca n-am mai avut deloc. M-am cam speriat ca se repetau, deja incepusem sa stau cu ochii pe ceas. Nu mi-am gasit no-spa-ul, nu stiu unde l-am pus. Pana la urma s-au linistit ele si am dormit bine azi-noapte, insa mi-au cam dat un pic de gandit.

Vroiam sa va mai intreb...pana la urma mai organizam si noi o intalnire in Bucuresti? Asa vorbisem la un moment dat si acum s-a facut si vremea frumoasa, e numai bine. Eventual poate ne adunam la targul de bebelusi...Sau inainte, cum ziceti si voi. Mie mi-ar fi tare drag sa ne vedem muuulte burtici.

Andreea, 26+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Va servesc cu un bol de cereale si o vitamina!
M-am trezit cu noaptea-n cap...de foame, desi am mancat pe la 12 noaptea.
Ieri am umblat creanga toata ziua si, nu m-am putut abtine si nu am venit cu mana goala acasa, am facut prima achizitie pentru bebster: un carucior Mutsy Transporter mov.
www.mutsy.nl/products/transporter/options" target="_blank">http://www.mutsy.nl/products/transporter/options
Am avut noroc ca erau reduceri in perioada 1-15 martie. Am testat toate carucioarele din magazin. Cel mai mult mi-a placut Teutonia, locul doi Mutsy si abia pe 3 Stokke. Abia abia m-am abtinut sa nu dau o avere pe Teutonia, am zis ca diferentele mici de caracteristici tehnice nu merita pretul dublu.
O sa mai luam si o scoica MaxiCosi care e compatibila cu Transporter-ul.
Am manevrat si un Maclaren si am stabilit ca o sa luam unul cand bebe o sa fie mai mare.
Ne-am uitat si la patuturi si o sa-i facem unul cadou de Paste lui bebs, pana atunci sa rearanjam mobila din dormitor sa-i facem loc.
Si ca sa incheiem frumos ziua am fost la ziua unei colege intr-o cafenea.
Gata fug in pat la loc, poate poate mai atipesc un pic.
burticile!

Elena 26+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Fetelor cam asta se intampla pe la mine in ograda...75 de zile travaliu.
www.jurnalul.ro/externe/poloneza-travaliu-75-de-zile-606642.htm" target="_blank">http://www.jurnalul.ro/externe/poloneza-travaliu-75-de-zile-606642.htm

Elena 26+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Neatza la burtici.
Pentru Aever: http://scoalamamelor.ro/section/4/faq/1769
Eu am scris la "Cautare" cuvantul "Puericultura". Poti incerca si pe Google: Cursuri prenatale sau Cursuri gravide.
Pupici si succes...

Mihaela28+ cu Edward-Flavius
Exista un singur copil perfect si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata burtici!

Noi am dormit chiar bine azi-noapte, dupa ce aseara am mai avut o serie de contractii nedureroase insa(mi se tot intarea burtica).
Acum vad ca suntem ok, nu ne doare nimic, bebe se joaca de zor.

Avem 32 de saptamani! Doamne ajuta!

Elena felicitari pt carucior! Arata foarte bine!

Va doresc o duminica minunata!

Aaaaa, voiam sa va spun ca astazi la 18.30, pe ProTv, la Romania te iubesc, o sa fie un reportaj despre celulele stem. Din promo parea foarte interesant.

Elly 32+ cu Babyboom

AMR 7+ saptamani!

Mergi la inceput