Scolari de Iulie - August 2004 * (93)
Raspunsuri - Pagina 19
Dorsilia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristalina Lia, si Oana cred ca are aceeasi problema. De la rosul unghiilor zic eu. Eu analize stiu numai de scotch tape test. Daca exista si altceva sa-mi ziceti si mie. Merg semintele de dovleac crude pe stomacul gol si usturoiul, asa am auzit. |
a mea si doarme prost noaptea, mai nou, se trezeste des, da din picioare nervoasa, arunca cu plusurile prin pat, ar manca dulce, mai ales lapte cu cacao de copii Kaba si cu un motz urias de frisca pe deasupra, cum doarme prost ziua e iritata, una doua imi plange din te miri ce, certareata, ori eu o stiu pe ea, nu e asa. mananca si cam prost de vreo 2 saptamani. Se opareste la fund si la putzi desi o spal zilnic. o sa-i fac si-o urocultura dar de copro m-am saturat, o sa-i duc una de test, dar iar sa vizitez laboratorul 2 saptamani cu 4-5 probe ...ca sa nu gaseasca nimic, mai bine pass.
am luat seminte de dovleac crude si exista si ulei de dovleac Pepon se numeste, presat la rece, cam gretos zic eu. Semintele i le pisez in budinca de fructe cu cereale, cate o lingura. am observat ca dupa alea face un kk mai deschis la culoare, nu stiu de ce.
usturoi nu mananca decat pe pizza, mujdei, dar nu cred ca in cantitati semnificative ca sa sperie draciile alea de paraziti
Nora mi-a spus de helmiflores, i sa ma duc azi sa caut si sa ii dau.
ea e fff igienica, nu baga maini murdare in gura, nu mananca nespalat, nu bea apa de la robinet, nu stiu ce sa mai cred, de unde paraziti
roberta04 spune:
Lia,eu ii fac lui Matei cure cam de doua ori pe an cu Giuardinophyt, asta de cand il lasam pe la tara si am avut bucurii din astea.
Este natural si in nici un caz nu strica. La Matei a avut efecte imediate, i-am dat de fiecare data cand mi s-a parut nervos, palid, fara pofta de mancare. Cauta prospectul sa vezi ce contine si daca te decizi, sfatul meu e sa le faci la amandoi o cura completa, 5 zile da, 5 zile pauza, apoi inca 5 zile.
Ema, multumesc de intrebare,ce sa spun,nu mai fac febra dar tusesc ca un magar,am nasul praf, acum ma doare urechea, dar pana luni trebuie sa ma pun pe picioare...Dupa aceea, sport, sucuri de legume/fructe, mancare sanatoasa si Doamne ajuta!
Kim are examen azi? Bafta!
Cristal, fetele tale sunt on top :)
Daria, sa stii ca Matei reactioneaza doar daca tip la el, ma duce la disperare... Ma tot gandesc unde am gresit eu sau daca e ceva specific varstei..
cristalina spune:
Olivia, bafta maxima si tinem pumnii!
Ema, succes la analize, sa iasa de astronaut!
Roberta, sanatate multa.
Am notat ambele remedii naturiste, am sa caut.
Ale mele ling orice le pica in mana. Se spala pe maini dar in rest nu au texte, se imunizeaza fetele.
(La mine memorabila a ramas faza cu Oana, care pana la 1 an si 3 luni a mancat cu siringa ca nu voia sa manance nimic. Cand am fost la mare cu ea prima data refuza sa manance absolut orice mancare dar manca nisip pe plaja cu lopetica!)
Maria s-a dezvatat de rosul unghiilor repede (in rest baga orice in gura) dar la Oana suntem in razboi. Am facut tinctura de pelin (e amaraaa, amara raaauu) dar baga degetele in gura si asa ...I-am zis ca-i face doctorul injectie in fiecare deget, ca o sa trebuiasca sa-i taie burtica si sa-i scoata viermisorii de acolo si alte chestii din astea. Imi raspunde inocent "a, da, am uitat! promit sa nu mai fac!"
Dorsilia spune:
Robi, ma bucur ca esti mai bine. Cred ca e specific varstei sa testeze limitele, uneori si eu daca nu ridic sprancenele si glasul nu ma aude nimeni; insa asta nu as zice ca e o caracteristica numai a copiilor pt ca si cristi se inscrie adeseori tot pe aici; daca vreau sa faca ceva in tim util, trebuie sa maresc decibelii:)
daaa, uite ca am uitat de Ovidiu Bojor, il admir nespus pe omul asta, atata imi place de el...vad ca produsul e al dumnealui. Tu zici de 5 zile, pe prospect scrie de 7 zile de tratament doar dimineata, urmate de 7 zile de pauza si alte 7 zile de consolidare. E mult 7 zile daca le dau oare? o sa iau si eu ca noi ne pupacim mult, toata ziua sunt bot in bot cu ei.
vad ca are aceleasi ingrediente ca si helmifloresul, plus propolis, deci sunt naturiste amandoua. merci mult
ps, iar se cearta, ma duc sa mediez conflictul, se comporta asta mica ca si cand ar avea viermi in fund la propriu
Andries spune:
hello, hello... am sters postul de azi noapte ca era foarte tragic, nu am vrut nici macar eu sa il mai vad acolo. La vara o sa-i cununam unul din baieti (rara avis de vrea sa se insoare asa tanar) si prin mai pe sor-mea asa ca putem sa trecem la rochii de nasa ?
mie-mi place biznisul vostru cu glicoale, spf uri si hialuroane, chiar am citit extrem de atent ce trebuie facut, dar n-am cum sa aplic asa ceva, la mine vine primavara si o sa incep sa cutreier rig-urile de foraj plus nitel platformele Rox&Kim... se audeee? Ma autoinvit la cafele deci cu tot spf ul o sa ies baltata a la milka.
Ca sa va povestesc chestii mai vesele, ar fi:
cum am zacut bolnava 6 zile dar mi-am revenit fara antibiotic;
cum mi-au clonat cardul si m-au secat de banii de vacanta;
cum a fost brigada de crima organizata directia carduri bancare super tare si mastercardul impreuna si mi-au dat banii back in 8 zile;
de ce e BRD ul super banca si-si serveste bine clientii;
cum am fost in vacanta si Mircea a invatat sa schieze singurel;
de ce uraste Victor scoala;
cum se bat copiii mei zilnic si de ce;
cum lucreaza Victor la o strategie sa ajunga cel mai popular din scoala si in cat timp crede el ca se va intampla;
cum a spus Victor ca zana maseluta si-a batut joc de el;
cum a zis a doua zi ca stie cine e zana maseluta si ca tot si-a batut joc de el
care capitol sa-l detaliez?
szivarvany spune:
deci toootal Victor absolut totaaal :-) deci asa deci Zana asta :-)))
felicitari lui Mirciulix !
bine ca ai rezolvat cu banii
pe mine ma paste raceala de la atatea vitamine, deci Milka imi tinea si de cald :-)))
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
Andries spune:
Da mai, zana la pen-ultimul dinte i-a adus un joc pe PSP si la dintele cu pricina o carte (desi el anuntase cu voce tare ca vrea lego ninjago... de vreo 3 ori prin toata casa, sa-l aud bine).
Doar ca eu in "cufarul cu surprize" nu aveam lego ninjago asa ca i-am pus o carte in germana cu o poveste cu fermierul Hans si liota lui de animale, utilaje... etc, scris mare, 3 propozitii pe pagina, foarte frumoasa.
Ei bine, a doua zi, lacrimi si urlete ca zana si-a batut joc de el....
Peste o zi ... se ia de mine: auzi da' zana asta nu are de gand sa-mi aduca ceva ca lumea? si la nervi; stiu eu cine e zana si stiu eu ca-si bate joc de mine cu toate cartile astea, eu am cerut jucariiiii...
Asa ca i-am tinut o prelegere cum ca:
daca tot stia cum sta treaba cu dintii, nu trebuia sa faca pe nebunu' si sa joace teatru cu mine;
cartea aia m-am chinuit sa o aduc pe avion si daca stiam imi luam mie ceva in loc de carte;
eu vreau sa iasa un baiat educat din el nu un golan;
daca vrea sa calatoreasca va trebui sa stie limbi straine;
concluzia: pentru restul de dinti care o sa-i mai cada nu va mai primi nimic.
Peste o saptamama ii mai cade un dinte si el, mieros, mieroooossss: "Maaaamiii, daaaaa'' zana aia ... chiar nu mai vine la mine deloc, deloc?
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andries la mine vine primavara si o sa incep sa cutreier rig-urile de foraj plus nitel platformele Rox&Kim... se audeee? Ma autoinvit la cafele |
haideee haideeee!!!! abia astept!!!
de mare kk aia cu banii. bine ca s-a rezolvat, am o pretena care pati acelash lucru in iarna dar inca se mai bate cu bancile... nasol al dracu! desi clar nu putea sa ia 6 bilete de TGV la 2 noaptea pe 28 decembrie din gara cand ea era la Predeal....
roxanaz spune:
tot io: si Patrick a facut o chestie din asta cand zana-maseluta ii aduse un lego mic in loc de al mare pe care il vroia sufletul lui. moama ce m-a secat la faza aiaaaa!!!!