Scolari de Iulie - August 2004 * (93)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Andries,zi si tu de flori pe campii ca vine primavara...ca mie ca nu dorm toata noaptea...si maine-s la Hans al meu sa-mi faca analizele.Ca le-am facut luna trecuta...daca-ar fi dupa mine le-as face saptamanal...mi-am sters si cicatricile cu laser...sa nu le mai vad si sa uit...si tu vii si-mi umpli sufletul de lacrimi...of of...da sa te ,ca n-ai stiut ce-i in sufletul meu cand citesc asa ceva.Ca eram cat pe ce...fereasca al Mare...parca eu m-am gandit vreodata?eu m-a plingeam Oliviei ca ma doare...si m-a doare...si-am slabit brusc si mi s-o ars gura pe dinauntru...si-o intrebam pe ea,saraca...ca alta treaba n-avea decat sa-mi tie mie noptile de urat...daca am cancer sau nu!...zi si tu de frumusete,ceva...ce sa mai facem sa fim frumoase...ca uite ,ne-am facut si bizniz...daca nu mai dai pe la noi...pe tine ce te aranjeaza in biznisu nostru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Yupiiiii, vine primavara!!! Moralul sus!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
Ema, tu stii ca eu am nevoie de coverage mare, deci ce zic eu ca folosesc verifica daca e ok si pentru tine. mie imi place ff mult asta, adica o folosesc www.clinique.com/product/1607/6077/Makeup/Powders/Superpowder-Double-Face-Makeup/index.tmpl" target="_blank"> super powderp
si cred ca pentru tine ar fi minunata: www.clinique.com/product/1607/6201/Makeup/Powders/Almost-Powder-Makeup-SPF-15/index.tmpl" target="_blank"> almost powder ca e translucida.... miam miam pentru ten fara bube
sanatte bolnaviorilor!
Cristal cum e Oana?
chiar ca vine primavara, si mai e si vineri!! deci sa ne bucuram, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

azi e vineri, tralalalalalaaa
si ce daca am inghetat de firg, e soare si frumos afara, si ce daca am luat linguroiu` cel mai mare de lemn din bucatarie si l-am prezentat Giuliei drept arma de razboi :D
deci l-am aratat, l-am pipait si am amenintat. Nu mai rezist inca o dimineata in care sa nu faca ce are de facut fara sa nu urlu. Asa ca s-a facut subit liniste si am mers zambind la scoala :D
eu una demisionez cat de curand :-)))

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Desi inca mai este inghetat si zapada pe jos azi cred ca putem spune ca-i prima zi de primavara si la ieshi
Ema,Kim,Sorin
Dupa o saptamana in care au primit 3 teste cu subiecte de la Florica T Campan si la care mandra a avut una sau doua greseli,am intrebat-o pe mandra daca merge la concurs si mi-a raspuns ferm "merg in clasa a II a ca pana atunci o sa-mi mai creasca inteligenta"
hai sa avem o zi scurta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

Alice, merci de apreciere
Mai spune-ne de al micul al tau...ce mai face, ce-i mai place?

Cristalina -sanatate Oanei!

Olivia, tinem pumnii azi!

Ema- pai la cum traiesti tu, analizele de aviator o sa fie!

Andrea- nu am primit decat partea a 2 din culegeri, sigur -sigur, le-am scos la imprimanta aseara. Retrimite te rog doar partea 1, merci

o zi faina si sanatate maxima sa avem

ps. oare ce functioneaza mai ok ca sa descopar daca buburuza mica are paraziti intestinali? scotsch test-ul o fi ok? ca examen copro i-a facut si tot facut cu repetare la cate zile mi-au spus de la lab si nimic....dar ea e cam palida, de o vreme e cam nevricoasa si azidimineata a zis c-o mananca fundul, am crezut ca e de la vreo eticheta de la pantalonii de pijama dar mi-a indicat direct rectul cand i-am zis sa-mi arate unde o mananca. oare o pot deparazita cu ceva natural? si in caz ca n-are paraziti, ii face rau deparazitarea? cum sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

neata,si la noi e primavara...astazi sunt 22-23 grade...
Roxan,danke mult...stiam de la tine ca-ti place clinique...eu tot cumparam pudre de la Esther Lauder...si ce am acum sunt toate inchise...iar io m-am albit.am zis sa incerc ceva altceva...iar ma duc la piata ...
Roberta,cum iti mai e?
Daria...facem schimb de mame?pe al meu al faci afis....garantat...are un stil de a scoate nervii la interval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lia, analize ! si dup`aia vezi ce faci

Ema :-))) ma bag :D

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ema, ai intrebat de Clinique, dar fara nicio discutie estee lauder este cu o treapta peste. fond de ten de la estee lauder am si zau ca e cel mai bun pe care l-am incercagt vreodata, si m-am saturat de experimente pe piele mea si asa vai de ea. deci mai bine schimba nuanta de la estee. SAU incearca si almost powder - e oricum nitel mai ieftina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Multumim de intrebare si urari. Oana e bine, ragusita de la urlat.
(Urla non stop! "Oana, te rog sa te duci sa o chemi pe Maria" ...Nu se clinteste dar urla..."MAAARIIIAAA, VINOOO AICI!") Scenariul fiind identic si pe afara. Asa ca de la aerul rece si de la urlat e ragusita...
La burta a avut o indigestie, acum vad ca e okay.

Lia, si Oana cred ca are aceeasi problema. De la rosul unghiilor zic eu. Eu analize stiu numai de scotch tape test. Daca exista si altceva sa-mi ziceti si mie. Merg semintele de dovleac crude pe stomacul gol si usturoiul, asa am auzit.
Cu usturoiul am fost tari aseara.
"Maria, daca mananci un catel de usturoi iti dau 10 lei!"
(stiam ca n-ar pune gura pe asa ceva in veci!) Ce sa vezi, l-a mancat cu 2-doua felii de paine!)
Zic:
"Ioana, tu nu vrei 10 lei!??!"
"Nici daca imi dai un milion nu mananc asa ceva!"

Ma duc sa recuperez copilul de la scoala. O zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput