Scolari de Iulie - August 2004 * (93)
Raspunsuri - Pagina 20
Andries spune:
Bafta pentru Kim si Ema, sanatate Robi, bafta sa depistati problemele Lia dar sa stii ca de la hyperigiena pot aparea probleme inclusiv alergice.
Mie mi-a placut faza cu cizmele care trebuie bagate in cutie eu una nici nu mai stiu ce sa mai incalt si cand (oricum am reinventat cutia cu incaltari din portbagaj).
Milka la mine se numeste Ritter Sport Mousse au Chocolat 50% cacao.
Am o dilema: se mai poarta bucle anul asta?
cristalina spune:
Andries La mine se poarta bucle in fiecare an si in orice sezon...
Supertare Victor!
Roxana, pai daca era prea mic
Si Mariei zana Maseluta ii aduce carti...dar la ultimul dinte a adus bani sub perna pentru ca la penultimul a declarat Maria ca ei "i-a placut mai mult de zana cand i-a adus papusa aia Barbie" Si cum zana nu avea pregatita Barbie...a bagat niste bani ca sa adune fata de Barbie impreuna cu banii de cumintenie...
Inca nu a reusit sa stranga banii aia desi asta s-a intamplat acum o luna
Andries spune:
Rox cu siguranta sun!!
Se pare ca maimutzoii astia afla de la scoala cum sta treaba si cu dintii si cu iepurasul, etc. si ne excrocheaza sentimental!! Ieri seara a incercat sa-mi bage pe sub nas lista de "iepuras" dar sa vezi ce urla-n el gena ca mi-a vandut-o ca pe un mare serviciu si favoare... sa nu cumva sa pierd eu vremea sa a gandesc
cristalina spune:
Si Maria se pregateste de lista de "iepuras", comenta cu sor-sa-n cada intr-o seara. Le-am zis ca iepurasul aduce cadouri numai la copiii mici, la aia mari aduce oua de ciocolata...Erau shocate!
Oricum trebe sa vrea trotinete ca asta le va aduce iepurasul
roberta04 spune:
Andries, dar nu prea te plictisesti,nu? :)
Lia, 7 zile, scuze, e de la tuse...
Dragelor, tusesc de imi dau duhul, la propriu, am ramas mai devreme fara aer :(
Andries spune:
Ohooo.. pai de-atata plictiseala n-am apucat sa mai scriu nici un rand pe aici acum sincer, aia cu cardul a fost groasa, erau banii de vacanta, cazare, drum, distractie,asigurari... si factura de regularizare de la gaze aproape mi s-a facut rau la serviciu... cand am deschis online bankingul am simtit ca mi se pune o galma in gat si ca nu mai puteam sa vorbesc...mi-a luat vreo 20 de minute sa-mi revin si sa ma apuc de reclamatii, sesizari, telefoane.
Dorsilia spune:
Andrea, acum am primit si partea I, multumiri multe
Andries, super copii! i-a dezamagir zana maseluta :)) Ma bucur ca te-ai facut bine fara antbiotic si ca ti-ai recuperat banii, asta chiar e ceva. Neee, de hyperigiena la Andreea nu e vb, ea-si curata nasul cu saliva din gura, mucii ii mananca, mai bine nu va mai zic din astea...
Lui Danu ii aduce zana lucruri mici, adica cutiute de Lego din alea intre 14-20 de ron, cate o carticica din colectia scolarului, un dvd cu povesti clasice.
e incantat ca le-a zis doamna ca urmeaza la scoala o saptamana in aprilie de scoala fara scoala, adica Scoala altfel, cand vor face tot felul de chestii numai nu lectii si nu vor avea teme, isi vor putea duce jucarii la scoala
szivarvany spune:
capitolulnounoutznouazecisipatru
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
ema spune:
M-am exprimat prost...nu am control azi,am avut luna trecuta...si controalele mele sunt la sase luni.Daca imi este bine si nu am nici o banuiala...ca daca am vreuna pot sa-l sun si noaptea...ca-s pacienta indragita...doctorul spune ca ptr. ca-s dama bine...io cred ca dragosenia asta e ca-s pacienta privata.
Roxan,multumesc,n-am gasit nuanta cere-mi trebuia din ce mi-ai recomandat tu,asa ca am luat alta tot de la clinique...am probat-o si e faina...tot cu spf15...si care absoarbe sebum.merci de pont.
Andries...mie imi place tare de feciorii tai...au asa niste atitudini vestice!Eu am tinut-o intotdeauna cu...n-am bani...si n-am bani...de cand era mic mic...si a tinut la gradi si la scoala in clasa 1.in clasa a doua insa au venit 2 copii care au repetat anul...foarte dezghetati de altfel...si la prima afirmatie de-a mea ca n-am bani...ricardo mi-a trantit-o imediat:macar poti sa spui adevarul si sa nu minti!Ca bani ai si nu vrei sa-mi iei.Mi-au spus Marco si Kevin ca trebuie sa fii plina de bani si tu si papa.Aoleu...dar de unde stiu draga colegii tai ca suntem noi plini de bani?Pai da,stiu ca mi-au spus ca masina lu papa din care ma dau jos dimineata si masina lu mama in care ma sui la pranz sunt foarte scumpe...deci aveti bani ho ho ho!No,or fi plozii isteti,dar eu cred ca astea sunt discutiile celor mari din casa...ca n-ar sti copii de 8ani pretu la masini.Eu urasc foarte tare ca incepind de acum...o sa vedeti voi mai tarziu pe masura ce trec anii...copii nostri incep sa plece urechea la fel de fel...si te trezesti ca tu nu mai ai dreptate...ci cutarica prieten sau coleg.
Ma duc la lectii...apropos...voi cand faceti lectiile pentru luni...vineri sau duminica?Ca noi le facem vineri ca in orice zi de scoala...si am si eu doua zile libere.
pupe le toate