Scolari de Iulie - August 2004 * (93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

In viteza mare am intrat sa va spun ca va trimit diseara o culegere numai cu probleme de la Florica T Campan, o are sotul meu pe mail. D

Stefi deocamdata e bine, m-a sunat si ieri si azi dna invatatoare sa ma intrebe de Stefi, apreciez foarte mult, azi m-a intrebat si daca se face bine pana pe 31 martie sa mearga la concurs. Sunt tare mandra de fetita mea, v-am mai spus nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

sanatate multa tuturor, Andrea, sa treaca rpd bubele
te rog sa ne trimiti si noua culegerea pe mail pe mamagiuliei yahoo. multumim.

aici e frig si vant. si n premiera va merge tatatu` aka taica`mio dupa giulia. am emotii :D

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

Sanatate maxima copiilor raciti si cu varsat de varsat de vant!

Bafta Olivia, lasa morcovu-n plata Domnului, stii ca esti pregatita !

Nu stiu daca ati observat dar si eu zisesem ca am nevoie de solutii pt ingrijirea picioarelor, mai ales calcaiele, sunt tare deshidratate. Nu am bataturi dar ...am incercat creme grase si sosete de bbc peste noapte, doua perechi chiar, am incercat si creme speciale, parca de la gerovital, una pt calcaie anume. si nimic spectaculos. Acum daca ziceti de Scholl si de unt de shea o sa ma dotez si cu astea sa incerc. Ceea ce m-a ajutat oarecum semnificativ in vara cand umblam in sandale, era insistatul cu piatra ponce de 2-3 ori pe saptamana si hidratatul intensiv, zilnic, cu Neutrogena. In rest, apa de ploaie.

Andrea, ma stii, te rog baga-mi si mie pe email acea culegere a lui Campan, cand ai timp alias4444@gmail.com
mii de multumiri !

Cat despre concursurile astea scolare nu stiu, parerile sunt impartite, unii spun ca sunt importante la portofoliul copilului, altii ca nu. Inclin sa cred ca nu conteaza decat pentru antrenamentul lor personal si mie asta mi se pare cel mai important: sa doreasca sa concureze si sa reuseasca sa se obisnuiasca cu lucrul intr-o perioada determinata de timp, intr-o atmosfera de concurs, sa fie capabili sa fie atenti si sa inteleaga explicatiile preliminare ce li se dau, sa se bucure de rezultatele obtinute, sa vrea mai mult daca e loc de mai mult. Inclin sa cred ca aceste concursuri nu conteaza pentru portofoliul copilului pentru ca se da admitere pentru admiterea in clasa a V-a, e concurenta pe locuri pentru clasele de top la scolile stiute ca fiind de top. Adica de ex la noi aici la liceul Loga se concureaza pentru clasa A foarte intens, sunt si cate 3 elevi/loc. In ordinea mediilor de la matematica, pentru ca doar mate se cere la ei, se intra in clasele B si C. Conform autonomiei si profilului, fiecare liceu isi poate stabili la ce sa testeze elevii aspiranti la locurile pentru clasa a V-a. Asa ca daca se da admitere, nu conteaza teoretic daca ei copiii au fost fruntasi la concursurile scolare. Dar e limpede ca acei copii care au fost fruntasi la concursurile astea organizate in scoli, daca au fost fruntasi pe bune si nu "ajutati" au cele mai mari sanse sa reuseasca sa intre intr-o clasa de top la o scoala de top.

Ema, cum faci fata la 2 ore de zumba? le faci deodata, la foc continuu? Si apoi sa mai ai grija de copii???

nu ma luati in seama, sunt cam obosita azi, dupa un weekend mai agitat si o luni cu smotru si gatit intensiv acum sunt la relantiu...

o zi buna sa avem

Mergi la inceput

mie mi a venit crema pt ochi de la TM, asa ca de azi ma intineresc :-)))
tot azi e ziua 2 de legume fructe ... mi dor de Milka, cum ziceam :-)))

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

io frec zilnic cu ponce si tot degeaba:)
Luca are acum concurs pe 29 Eurojuniorul...va dati seama ca nu s-a pregatit..dar mai avem timp.
Daria ce-ai luat..ce crema??

Mergi la inceput

am luat gel antirid pt ochi :-) m am si dat asa rapid pana n a intrat seful :-)))

eu nu stiu ce sa zic de concursuri.
dar pot sa va zic ca iar nu apucam sa facem nimik in plus. inafara de cititul zilnic, Giulik isi mai da singura tema de genul 17-3+2 si apoi se corecteaza si si da calificativ :-))) semneaza in locul doamnei si si n locul meu, evident :-)))
si asteapta vremea buna sa iasa cu bitza. a scris in propriul oracol ca e cel mai tare cadou primit, daca stiam, nu i mai luam nimik altceva :-)))

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

adica serul cu ac hialuronic?
si noi avem bicicleta noua primita de ziua lui..dar unde sa te plimbi cu ea???

Mergi la inceput

eu sper sa fie vreme buna in weekend, alfel nu scap de gura ei si vom iesi pe ploaie ...
sincer Kim nu stiu cu ce e, dar probabil aia e, e preparata de ele si au avut feedback tare bun.
ai scapat de morcov ??

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Mi-a venit coletul, m-am dat pe buze cu unt de shea, pare fain :)

Matei a gresit fisa pentru concurs, era amarat la telefon, dar daca nu e atent, nu stiu ce sa ii fac... Ieri a facut nu stiu cate fise ca tema la mate, perfecta rezolvarea, gresit rezultatul final, pune la viteza 11+15=27...

Mergi la inceput

eu taman ce am sunat acasa ... sa-i multumesc fie`mi ca si-a amintit sa ma sune. aaa, am uitat ... serios ? :-) cica si-a scos nush ce carte de la biblio si ma lasa si pe mine sa o citesc :-)

Roberta, spor la infrumusetat

_

Mergi la inceput