Scolari de Iulie - August 2004 * (93)
Raspunsuri - Pagina 12
g_ioana spune:
Andrea vreau si eu culegerea ca prin librarii nu am gasit-o,adresa de mail: gorodeii@yahoo.com .....deci sincer daca primea fisa cu subiecele date la concurs la inceputul clasei I cred ca facea toate subiectele...acum dupa juma de an de rumegat adunari si scaderi,termeni necunoscuti deja au afectata gandirea logica
Nu mai vorbiti de bicicleta ca a mea este setata zilnic pe problema asta,cand poate sa isa afara cu sapca pe cap si cu bici
Io nu mi-am cumparat nik de infrumusetare... azi abia am luat fluturashul asa ca faceti o scurta recapitulare pentru mine,pliiz...din c am retinut imi iau pentru peeling crema cu glycol a 12% dar pentru ridurile de sub ochi ce gel imi iau????
Eu cred ca am sa ma duc la un concurs de gatit la viteza maxima,de obicei gatesc intre 3 si 5 dupa amiaza,cand doarme cupilul...acum pregatesc o supa crema pui cu legume alfabet,ciulama de ciuperci cu smantana si snitele din piept de pui...de obicei mai fac si desert dar mai am mucenici cu miere si nuca si salata de fructe..
kim222 spune:
si eu vreau culegerea! merci!
Ioana daca am fi familia ta..am fi obezi:))
Iti trebuie ser cu ac hialuronic.
daria eu vreau sa stiu daca ai luat serul sau alta crema..sa stim si noi ce testati voi:))
szivarvany spune:
deci io scuip tot, ma ma stiti: i-am scris pm Mirelei72 de la topicul dp femina, cea care ne-a ghidat cu glycolul si mi-a trimis acel gel super beton pt ochi. deci eu zic ca e ala de care ne zice si ema :-)
_
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 si eu vreau culegerea! merci! Ioana daca am fi familia ta..am fi obezi:)) Iti trebuie ser cu ac hialuronic. daria eu vreau sa stiu daca ai luat serul sau alta crema..sa stim si noi ce testati voi:)) |
Mi-ar place si mie niste grasunei in familie,as avea si eu o satisfactie.....deci mandra mea mananca cand vine de la scoala felul 1 si 2 si cand se trezeste alt fel 2....si nu stiu daca are 24 de kg,io am 53 de kg,un kilogram am pus de la mucenici:))si tati 70 de kg....deci io gatesc degeaba
Daria deci vreau si eu ser pentru ochi...cat a costat,de unde-l iau??
edit: duminica ne-am luat pantofi de la leonardo,ea 31 si io 35in curand o sa facem schimb de pantofi
ema spune:
Kim,uita-te pe site-ul ei,a mai pus trei produse.Ce a comandat Daria e una din cremele noi.E o crema numai ptr. ochi...daca nu m-a insel tot cu hyaluron si aloevera.
Revin ca-s in pregatit chinezisme la plita.
ema spune:
Kim...uite ca am gasit cine sa-ti manince morcovul...unde mai pui ca e si innebunit dupa morcovi
http://family.webshots.com/photo/2852935370060844786WYIrHm
urmatoarele sunt ...unul din talentele lui fii-miu...inteletualii cu intelectualii...artistii cu arta ...muncitorii cu treaba lor.Daca-l intreaba vreunul...ce faci tu aici?Raspunsul e intodeauna...fac bani!De testat l-am testat eu...la cate talente amsi nu-l stii pe ultimul...cauta pe fb la mine albumul unghii...o ora de curs n-am facut...am invatat singura...deci tot talent e.
Lia,a devenit rutina ...la inceput a fost solicitant...!
Ioana,glycol A,crema cu factor de protectie 30-50 si crema pe care o folosesti tu seara.Ptr. riduri ar fi serul cu acid Hialuronic de la Mirela,e singurul produs pe care l-am testat de la ea.Daca aveti nevoie de referinte despre profesionalismul doamnei,detalii poate sa va dea Lia noastra,ca sunt prietene.Eu stiu doar ca este farmacista si ca e o tipa foarte amabila si de cuvant.
ema spune:
Kim,sa nu uit sa-ti spun...pachetul a fost trimis joi din bucuresti...nu stiu cat dureaza pina ajunge la tine.
Dorsilia spune:
cu mare drag v -as da referinte despre Mirela dar nu ne-am mai vazut de un car de ani, de vb am vb mai putin decat vb voi cu ea pe forum. As folosi sintagma aia cu cararile vietii, de foarte multa vremem avem fiecare alt cerc in care ne invartim, nu locuim in aceasi zona, Mirela e fff ocupata si cu facultatea si cu jobul, are si ea o fetita de varsta lui Danu; a fost o vremem cand eram apropiate dar na, multe s-au schimbat de atunci....Este farmacista da, si am aflat si eu fix de aici de pe forum de aceasta noua afacere in care s-a lansat si eu stiti ca mereu felicit initiativele acestea curajoase mai ales intr-un domeniu care nu va cadea niciodata indiferent de starea deplorabila a economiei, indiferent de cat de saraci sunt oamenii, cata vreme exista femei, domeniul asta de servicii de infrumusetare va merge mereu struna. Deja Mirela era superocupata, acum e megaocupata:) Consider ca avand licenta in farmacie este calificata sa se ocupe de prepararea sub parafa a acestor produse farmaceutice. Mai multe nu stiu nici eu, nu am apucat s-o sun sa mai povestim si chiar sa ne si intalnim :)
noapte buna