Scolari de Iulie - August 2004 * (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Andrea, multa sanatate copiilor. Ma bucur ca Stefi si Matei au facut asa de bine fata varsatului de vant!

Roberta, sanatate maxima! Urata treaba cu fosa...grrr

Corina, da-mi o adresa de email si-ti trimit tot ce am.

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Sanatate la mici si la mari...caci e mai buna decat orice.
Va urez o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza....vrem si noi niste primavara care aveti in plus....mandra ma intreba dis de dimineatza cand se poate imbraca in pantaloni scurtisi-n fiecare zi ma intreaba daca poate iesi cu bici in parc...la noi inca nu s-au topit zapezilei-am zis ca dupa 15 martie....
Daca azi gasesc de cumparat o culegere scanez problemele de clasa I si vi le trimit....exista un concurs la noi la ieshi,Florica T Campan care are niste probleme foarte interesante...le-a dat doamna vineri o fisa cu subiecte,nici unul nu a facut perfect...a mea a gresit doua raspunsuri........
Carmencita este important concursul pentru viitor,Ionut a participat la el????ca sa stiu daca sa o antrenez si pe mandra sau nu.
Andrea ce bine ca ati scapat asa usor de varicela,eu am niste amintiri
urate legate de forma pe care a facut-o mandra....mai ceva ca la carte
hai sa avem o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
cica da, vine primavara. hihihi de abia astept!!!
sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

eu am scris un mesaj ieri de pe tel..s-a dus..in fine
Robi sanatate multa lui Matei! Urata treaba cu fosa..dar cum adica a refluat?? Prin ce mecanism??
Ioana sa ne dai si noi daca ai probleme din astea.
Prietena mea de la Buc care are fetita in cl 3-a s-a interesat la minister si nici un concurs..dar nici unul nu conteaza pentru portofoliu..nu sunt recunoscute..le dau doar pentru ei sa se obisnuiasca cu ideea de concurs.'

v-am zis ce mare morcov am in fund?..daca nu v-am zis ..VA SPUN ACUM..tare sa se auda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

KIM, bafta! Trimitem un iepure sa manance morcovul?

Fosa noastra ecologica retine masa uscata si elimina apa in pamant. Pamantul fiind suprasaturat de apa, apa filtrata de fosa s-a intors in vasul principal si in doua zile a dat pe afara. Un inginer de instalatii ne-a spus ca e vina constructorilor, care trebuiau sa ne puna nu stiu ce sistem de protectie, astfel incat sa refuleze afara pe la aerisire si nu in casa

Ioana, si la Matei e azi testare pentru Florica T.Campan, chiar sunt subiecte de olimpiada, asa ca ma astept la orice, dar i-am spus ca nu e obligatoriu sa fie el ales.

Andrea, sanatate multa, poate e o forma usoara!

Kim, si eu am probleme mari cu calcaiele, am incercat orice produs de pe piata, sunt maniaca cu ingrijirea dar in zadar. De aceea mi-am comandat unt de shea, iti spun daca da rezultate. Mi-a spus cineva sa incerc cu glicerina pura, am folosit pe vremuri (mama mea era chimista) dar nu stiu acum de unde sa fac rost.

Va pup, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata,
si la noi miroase a primavara, floricelele apar rand pe rand la mine in gradina As vrea sa scot afara maslinul si bonsaii care au fost in casa peste iarna, dar tare mi-e ca mai vine inghet.
Cristale, Andreea v-am trimis adresa pe PM, multumesc mult
Calcaie zgrunturoase am si eu de cand ma stiu, dar iarna ma fac ca nu bag de seama, din cand in cand le mai pilesc si cam atat... vara insa bag exfolianti si creme si devin acceptabile. cel mai tare imi place o crema abraziva cu menta si samburi de migdale pe care o iau de la HM.
Va pup si va doresc o zi frumoasa

Edit ca uitai sa zic ce am executat aseara... in timp ce Eva avea teatru (o ora juma) eu am dat fuga cu Mara la biblioteca. De mine ce carti se lipira?? 10 ani mai tanara in 10 saptamani, esti ceea ce mananci, neste yoga, etc Asadar eu o iau de la interior si in loc de cosmeticale scumpe o sa investesc in afine proaspete, uleiuri virgine si pantofi de jogging profesionisti

Mergi la inceput

Robi trimite iepurele ala mai repede!! Si noi am vrut fosa eco dar cu pamantul nostru argilos si la cum nu stiau cum s-o monteze ce-i care-o vindeau (din cauza ca pamantul nu este plan)..cine stie la ce ne astepta iarna asta..pamantul fiind ff argilos!!
Cori tine-o asa! Mey ,noi tocmai asta discutam...despre cum sa ne mentinem pielea tanara folosind cosmeticale ieftine,asta era ideea..

eu calcaiele le-am rezolvat 80% cu asta de la Schollcrema pentru clusuri si piele nu stiu cum..ceva de reparat in 11 zile....dar eu vreau 100%...nu este vorba de creme grase..ci dimpotriva cred ca este legat de gradul de penetrare si de hidratare a pielii...si mai ales despre "dizolvarea" calusurilor..asta este problema mea!

desi nu a mai fost de 1 luna va mai arat ce-a mai lucrat Luca:

https://picasaweb.google.com/117406357849620183005/20120312?authkey=Gv1sRgCN-mpv348bKKqAE#slideshow/5719072765325138322

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Neata,
Roberta,parerea mea e sa incerci si untul de shea,rau nu are ce sa-ti faca.Eu am fost pe post de cobai la dermatolog,incerca medicul tot felul de creme pe o exema de-a mea...care imi dadea niste mancarimi groaznice.Mama mea are psoriazis si la ea a atenuat mancarimile,ca de vindecat boala asta de piele nu stiu daca se poate.Untul de shea e folosit destul de mult in productia de cosmetice,daca tot ti-ai achizitionat unul nerafinat...e si mai bun ptr. ca in produse comercializate mai exista si alte ingrediente...si nu toate sunt chiar ok.Pina sa incep tratamentul de peeling,eu foloseam numai produse in stare pura,uleiuri,unturi insa din pacate toate astea nu sterg petele.
Kim ,imi plac foarte mult operele lui Luca,cu siguranta sunt piese reusite ptr. interiorul vostru.Copilul meu nu e talentat la nimic...in ceea ce priveste arta...incet incet o i-a pe urmele lu taica-sau...unde e molozul si mizeria mai mare...acolo e si el.
Am o zigroaznica...doua ore de zumba,o prietena sa-i fac unghiile...si doua fetite in vizita astazi(mamica lor a facut ieri chemo si-i este tare rau,m-a rugat daca pot sa tin fetitele astazi).si nu stiu ce sa fac de mancare...mie personal imi e tare sila de mancare in ultimul timp...da sila e a mea si nu are nici un numitor comun cu foamea familiei!

Mergi la inceput

ema nu ai de unde sa sti daca este talentat sau nu pana nu l testezi . nu pomeni de mancare ca si eu am sila :) cand vine mama ta acasa? vreau sa ma apuc de sport urgent ca vine vara! spor la zumba!!!

Mergi la inceput