Scolari de Iulie - August 2004 * (93)
Raspunsuri - Pagina 9
corianai spune:
Daria si eu la fel, nu dau multi bani pe o crema pe de-o parte pt ca tenul meu arata bine si pe de alta parte pt ca nu cred ca vreo crema ma va face sa arat mai tanara decat sunt. Asa ca ma multumesc cu creme mai ieftine, de la o vreme imi place youth code a lu loreal. Poate ca o sa ma intep candva, daca m-o prinde criza de mid age, acolo macar stiu ca efectul chiar e vizibil.
Deocamdata platesc un abonament scump la sala, nu ca sa intineresc ci ca sa apuc sa ajung batrana (asa scrie pe un panou la intrare si mi-a placut)
szivarvany spune:
eu m am apucat din spirit de turma, adik nu puteam eu lipsi la asa ceva in grupul de iul aug :-)))
si apoi in veci n am facut nimik pt moaca mea. fetele cu care ne am vazut in vara au vazut ca sunt masiva si neingrijita. asa ca azi e si ziua 1 de legume-fructe :D daca tot ma fac moasa :D
_
roberta04 spune:
Hello!
Am avut un weekend de kko din toate punctele de vedere, si la propriu si la figurat:)
Matei are mucii pana la brau,. eu am pocnit o sinuzita de nu pot saq tin ochii deschisi, iar ca sa fie treba completa, ne-a refulat fosa si mi s-a umplut baia de jos si holul cu apa cu...am crezut ca o luam razna la propriu...
In schimb, am testat glycol-ul si cica nu fac alergie la el, asa ca dam batai :)
Va doresc o saptamana mai buna decat a mea :)
kim222 spune:
Daria eu te cred ca nu vreo sa cheltui dar eu cred ca asta vine si din faptul ca nu ne lafaim in bani..eu una asa da f mult daca as avea
Asa cum zice si Cori trebuie sa prevenim imbatranirea ..nu s-o asteptam cu bratele deschise..dar asta este si fct de varsta...iar tu esti inca tanara!!!!!..altele..nu
szivarvany spune:
eu ma simt atat de batrana azi , sunt cu moralul asa sub pamant si da, din cauza banilor.
Rob, sanatate multa la voi chiar ca ati avut un weekend urat :(
_
alice2004 spune:
Aaaa, si abia ce am sters avatarul ala cu batrinica de 100 de ani si tortul!? Daca e vorba de clubul virstnicelor, poi ma bag si io ca am de unde !!
Va pup si va imbratisez cu drag pe toate !
Si trimit oriunde neshte soare frumoooos si un pic de primavara de la Bucuresti !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise
corianai spune:
Duamnelor revin ca tare ma mustra constiinta daca aveti culegerile si manualele de mate despre care vorbeam scanate, va rog trimiteti si la fata pe mail. sar'na!
amironeanu spune:
Salut!
Gata, e oficial si Stefi are varsat de vant. Azi dimineata au inceput sa-i apara bubitele, daca nu stiam dupa ce sa ma uit sigur le ratam, a facut si febra un pic la pranz, eu inca nu am ajuns acasa sa o vad cum e, dar pare ok la telefon. Vineri nu am dus-o la scoala, preventiv sa nu molipsim si alti copii, sper ca au scapat colegii ei. Matei, chiar daca e in cea de-a treia saptamana de varsat de vant sta si el acasa.
Daria, esti o mamica super, si cred ca asta conteaza cel mai mult. Si imi place tare mult ca ai grija de Guilia si o rasfati si o transformi intr-o mica domnisoara. La noi, din pacate, Stefi imi seamana, n-are nici o treaba cu moda, cu aranjatul parului, cu cochetaria. Cred ca din acest motiv se intelege mai bine cu baietii.
Corina, daca nu ti-au trimis alte mamici, da-mi o adresa de mail si iti trimit eu ce am.
Eu cu fata nu am probleme de riduri, au inceput sa apara cele fine de la ochi, dar nu ma deranjeaza, in schimb am o problema cu mainile. Desi ma dau cu crema aproape zilnic (am pielea f.f.f. uscata), deoarece nu am grasime pe degere, mi se par mult mai imbatrinite comparativ cu fata. Deci, puteti recomdata si ceva creme de maini.
ema spune:
Amironeanu,cum sa nu putem recomanda si ceva ptr. maini?Unt de shea nerafinat amestecat cu ulei de masline proportie de 2:1,seara dat pe maini ,masat usor si daca se poate sa dormi cu manusi din bumbac...ar fi si mai bine.Si m-a bucur sincer ca nu ai riduri,eu am ...da m-a consolez ca nu se poate 85-58-89 si fara riduri.
kim222 spune:
Robi saraca de tine!!! in primul rand sanatate lui Mateias si tie! Cum adica a refulat fosa??? Nu inteleg prin ce mecanism???oribil ,oricum!
Andrea deci nu ati scapat...hai sa treaca repede!
Eu cu calcaiele am probleme..am mai rezolvat-o cu crema (una dintre ele) de la Dr School,dar tot nu este perfect..este ff uscata pielea!Cu ce nu am incercat..dormit cu sosete..nimic nu a functionat 100%!!
Mie sub glycol mi-au iesit cosuri..exact asa cum spunea Mirela ca se intampla initial..deci ii dau inainte..si revin nu este pentru riduri..este un fel de gomaj zilnic..ca sa arate fata mai bine!