LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***408***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Kea, la cat am discutat pe aici ba ce bluza, ba ce fusta, ba ce culoare...e normal sa incepi sa visezi. Asa patesc si eu. Deja dupa ce inchid ochii vad numai fuste, esarfe, etc.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Am visat-o pe Novus. A venit la mine sa-mi aduca o bluza ce o uitasem la ea. Era asa cum am vazut-o eu de fiecare data in poze: cu parul aranjat side o culoare tare placuta, cocheta si zambitoare, iar eu in pijama, cu parul valvoi si cu casa vraiste.

Keutu cheliutu

Wowww Kea chiar mi-ar placea sa ne intalnim, o fi vreun semn !! Si zi cu ce eram imbracata ? am vorbit mult ?
Multi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Anca, multumesc pt link dar noi vrem sa mergem in Grecia,oferta de care discutau fetele era pt Turcia

Inapreda, ma bucur ca ti-a fost apreciat cadoul , astept sa imi spui si ce i-ai luat dnei R
Si inca o mare pt tine, cred ca e tare greu , mai ales in zile din astea

Eu am fost la cumparaturi dupa cum am promis doar ca, potrivit obiceiului nu am gasit nimic interesant, am luat pt Ada niste lucrusoare doar de la Takko si mi-am gasit o pereche de pantofi ff faini pe care ii primesc cadou de 8 martie de la Pisi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

...va las si o piesa care mie-mi place ...asa ca pentru azi...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

pisigrix, am vrut sa vad si eu ce toale prezinta aia de vrei tu sa dai mia de euro, dar cica tre sa ma'nregistrez...

ps
la ce serveste sa fac salina la mine-n git?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Eu la aia mi-am facut cont care s-a activat dupa vreo 3 luni. azi am fost asa uimita ca am puut sa intru, ca am crezut ca e alt site de fapt.
Hainele sunt de toate felurile pentru toate gusturile, pentru ca sunt haine la reduceri de la diverse branduri - ca amplasare "economica" pe scara brandurilor, printre ele se gasesc si zara si bershka, dar si adidas sau D&G. La D&G nu ma bag :D

PS Sarea este antiseptica, iti omoara crocobaurii care locuiesc pe mucoasa ta bucala si faringiana si pe unde mai ajungi tu cu gargara.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Am uitat sa zic care a fost cea mai frumoasa si emotionanta surpriza pe ziua de azi : cand am ajuns acasa Ada a fugit catre mine si mi-a urat La multi ani mamiiii !! si mi-a spus sa astept sa-mi aduca turpriza , mi-a cumparat cu Omi o zambila ,mi-au dat lacrimile de emotie !!

Mergi la inceput

Intr-adevar emotionant, Novus!

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Sa fiti fericite, fetelor!

La multi ani, Ela!Sa-ti mearga totul bine si sa-i ai pe cei dragi aproape!

Ina, nu's prea activa pe aici, fiindca martie e o luna dulce-amaruie pentru mine; adevarul ca mai mult amaruie decat dulce si nu vreau sa va stric dispozitia in niciun fel.Merci de informatiile despre troller.

Mergi la inceput

Nu pot sa cred ce am constatat. Am doar o pereche de ciorapi in casa. Restul se afla in sacosa cu sosete care ebine pusa intr-un sac si dusa la tara la soacra (unde am dus multi saci cu cele mai putin trebuincioase de prin casa in perioada asta). Mi se face rau. Aveam si eu niste ciorapi si pe aia ii tin in sat. Eu de fel nu port ciorapi (dresuri) nici macar iarna pe sub pantaloni si d-aia nu i-am pastrat acasa. Dar la asa surpriza nu ma asteptam. Bine ca m-am uitat acum si nu maine la imbracare. Pfiuu...

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, Ada e oplina de "turprize"!

Doamnei R. i-am luat asa (dupa ce intrasem in panica dupa ce am intrat in muuuuuuuuuulte magazine):
-o bluza: e bej si de pe umarul sting pina pe soldul drept are ca un soi de esarfa rozulie cu floricele in culoarea bluzei; mineci 3 sfert; vinzatoarea m-a asigurat ca "e romaneasca" si "e de o calitate f. buna" ca si ea are. Sincer, mie nu-mi place si mi-a tremurat mina in timp ce plateam (49 ron)
-am gasit un magazin de incaltaminte al unui producator local cu niste reduceri de sta mitza in coada: sandale de piele (interior, exterior) EXACT in nuanta bluzei: 29 ron
-o orhidee galben-pai cu visiniu in cutie verde: 12 ron
-ambalaj: hirtie verde + funda visinie: 5 ron

So, i-am luat o gramada cu sub 100 ron si ei i-a placut

Mergi la inceput