LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***408***
Raspunsuri - Pagina 19
Kea spune:
Am visat-o pe Novus. A venit la mine sa-mi aduca o bluza ce o uitasem la ea. Era asa cum am vazut-o eu de fiecare data in poze: cu parul aranjat side o culoare tare placuta, cocheta si zambitoare, iar eu in pijama, cu parul valvoi si cu casa vraiste.
Gianina34 spune:
kea draga -
cica se zice ca tu vei merge undeva in vizita unde gazda va fi aranjata si toate lucrurile la locul lor iar tu - ravasita si agitata
edit: ca uitasem sa te intreb: asa-i ca ai de facut o vizita si subconstientul e vigilent?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni
inapreda spune:
Kea
Daca e "brosha, brosha", port de obicei una, pe rever, pe guler, in piept.
Daca e vorba de "insigne", port mai multe; le prefer pe cele mari dar si cu brose mici iese un "colaj" interesant. Functie de culoare, marime, inspiratie, tinuta, le pun:
-pe gulerul unei camasi
-pe manseta
-pe o cravata
-pe un cordon
-in piept
-pe buzunar (la un sacou, jerseu dar si la jeansi)
-pe o palarie/caciula
-pe o esarfa
-pe marginea decolteului la un pulover in V
etc. etc.
Dodo-pui spune:
Ela La multi ani sanatosi si fericiti!La cat mai multe realizari pe plan personal si profesional.
Gianina,Simona
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
inapreda spune:
Floric, ma bucur ca ti-ai gasit tinuta ideala!
Iti doresc sa fii admirata si invidiata si de lume rasfatata!
Floric spune:
Ina, m-ai dat gata cu atatea modalitati de asezat brosa, insigna. Zau...insigne, nici nu stiu care sunt si daca ma vazut pana acum. MA duc cu gandul la aia de pioner din metal cu stema,
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Floric, ma bucur ca ti-ai gasit tinuta ideala! Iti doresc sa fii admirata si invidiata si de lume rasfatata! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Stii cum zice mama cand iese ceva dupa multa chinuiala..."faceam un copil, ii legam si buricul". Cama sa as spune si eu insa as completa...ca eu i-as fi facut si botezul copilului de cand ma chinui sa gasesc cu ce sa ma imbrac sa imi placa sa ma simt si bine. Acu daca oi fi si apreciata...asta e alta treaba.
Poze Raru
Poze noi
chatonel spune:
Floric, dupa simptome as zice ca ai lipsa de calciu si magneziu... poate si de fier. Pune mina si maninca si tu cavit, linte, spanac, salata.. ori ia niste vitamine in buline
Distractie placuta deseara
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel Floric, dupa simptome as zice ca ai lipsa de calciu si magneziu... poate si de fier. Pune mina si maninca si tu cavit, linte, spanac, salata.. ori ia niste vitamine in buline Distractie placuta deseara Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Spanac, de asta chiar mi-e pofta.
Oare sa fie de la dieta mea monti? Stiti ca anul trecut am tinut luni intregi monti pe zile. Hmmm...ceva lipsa este.
Cat despre buline...stiu ca ar fi bune dar mi-e frica sa nu ma ingras.
Poze Raru
Poze noi