LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***408***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Am intrat de atatea ori azi si de fiecare data am avut altceva in minte insa acum am intrat sa urez multi ani fericiti si cu multe realizari tufetei, ELA.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Vai, Ina ce tare ai fost ca ti-a tremurat mana. Te si vedeam.M-am pus in situatia ta cum as cumpara eu un pantalon cu kur

Ma bucur ca ai gasit o multime de produse si la bani buni. Important e ca i-a placut doamnei. LA doamna e ca la jucariile pentru copii. Degeaba cumperi o jucarie de milion ca iti place tie si ti se pare tie educativa daca el vrea un trenulet de 5 lei si cu ala se culca si mananca (dau exemplu cu trenuletul).

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, super cadou cu bani putini , ma bucur tare ca i-a placut si ai nimerit-o pe dna R
Si meriti felcitari pt straduinta de a-i gasi ceva pe gustul ei,bravo !!

Anaan
Cum mai e Andrei ? i-a trecut raceala ?
Multi si pt tine

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Of fetelor se pare ca voi face parte ghioceilor raciti. Am noroc cu pantofii rosii caci se vor asorta cu nasul. Sigur pana maine mi-l fac patlagica. Degeaba dreg eu cu paracetamol si vin fiert sau ceai cu muuuta lamaie caci raceala e belea. Numai sa nu dea virusul ala nebun peste mine

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

LA MULTI ANI ELA!!! Sa fii sanatoasa si fericita si iti doresc sa vina mai repede clipa cand vei fi aproape de baietii tai

LA MULTI ANI DRAGI MAMICI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

La multi ani, mamici de ghiocei!

Noi am avut astazi serbarea de 8 martie!

In rest, ne luptam cu diverse... macar copilul e bine.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Am uitat sa zic care a fost cea mai frumoasa si emotionanta surpriza pe ziua de azi : cand am ajuns acasa Ada a fugit catre mine si mi-a urat La multi ani mamiiii !! si mi-a spus sa astept sa-mi aduca turpriza , mi-a cumparat cu Omi o zambila ,mi-au dat lacrimile de emotie !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Eu la aia mi-am facut cont care s-a activat dupa vreo 3 luni. azi am fost asa uimita ca am puut sa intru, ca am crezut ca e alt site de fapt.
Hainele sunt de toate felurile pentru toate gusturile, pentru ca sunt haine la reduceri de la diverse branduri - ca amplasare "economica" pe scara brandurilor, printre ele se gasesc si zara si bershka, dar si adidas sau D&G. La D&G nu ma bag :D

PS Sarea este antiseptica, iti omoara crocobaurii care locuiesc pe mucoasa ta bucala si faringiana si pe unde mai ajungi tu cu gargara.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

nici io nu m-as baga la D&G

m-ai lamurit cu site-ul asta :) au prea multi clienti sau cum? nu inteleg interesul de a intra pe el numai cu un cont care e activat... dupa luni... cine drak isi mai aminteste sa dea pe la ei si... ce parola a bagat? :p

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Of fetelor se pare ca voi face parte ghioceilor raciti. Am noroc cu pantofii rosii caci se vor asorta cu nasul. Sigur pana maine mi-l fac patlagica. Degeaba dreg eu cu paracetamol si vin fiert sau ceai cu muuuta lamaie caci raceala e belea. Numai sa nu dea virusul ala nebun peste mine

Poze Raru
Poze noi

ne luam de mina, ca si io-s din ce in ce mai rau... azi merg iar la medic

Mergi la inceput

cica azi sint mucenicii, asa ca astept sa fiu servita

io dau

Mergi la inceput