LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***408***
Raspunsuri - Pagina 16
anca_nicolae spune:
NOVUS
stiu ca parca pe voi va tenta sa mergeti si anul asta pe undeva pe afara, si am gasit aici pe DC la alt capitol o oferta, sa o analizezi tu [eu doar iti dau linkul, nu am analizat nimic]:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171022&whichpage=3
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
pisigri spune:
La multi ani, fetelor !
La multi ani, Ela !
Io-s in depresie... Ma uit - cine m-a pus - pe stilago, la reduceri. Si mi-ar trebui cred vreo 5000 de lei pentru ce imi trebuie musai de acolo...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
simonapro spune:
La multi ani fericiti ELA
La multi dragelor, sa fiti mereu vesele, iubite si fericite
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro La multi ani fericiti ELA Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
La multi ani fericiti, Ela
simonapro spune:
Eu petrec cu colegii la munca, cu o pizza. Ce ar fi mers si ceva de baut
Bianca: ce super, cate haine ai luat la reduceri
Dodo: un buchet mare de pentru tine
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
inapreda spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui AlexAndra_81
of course, eu sunt depravata grupului vad streaptese tonight chiar radeam cu fetele ca trebuie sa facem rost de bani marunti pana diseara Amalia |
Am fost o data cu o prietena la Chippendales (pe vremea cind eram "rapitoare" la Cluj ) si prietena mea care este o zaluda si o iinebunita dupa patratele pe abdomen a rupt bancnotele in doua pe motiv ca " si asha, astia is straini si nu cunosc banii"
inapreda spune:
Azi am avut mai multe premiere. Iaca:
1. M-a sunat "cineva" de pe un nr. ce imi era necunoscut; o voce extrem de tinara, ca un ciripit de pasarica mi-a urat de bine. Era...Floric!!! N-as fi ghicit, nici daca imi dadea "n" incercari Faina, Floric "a noastra".
2. Am ascultat de Novus si m-am aventurat in magazine necunoscute mie. A fost interesanta experienta si cadoul a avut un succes rasunator! Nu mai vorbesc ca am ramas si cu bani in buzunar (sa nu va imaginati cumva ca am ajuns cu ei acasa ). Novus, multam.
3. Am primit cadou -nesugerat - de la Jambo. Mi-au sosit si accesoriile (Olgutza iti multumesc, sint dementiale ) si, colac peste pupaza, si Dry Cooker-ul (cu asta m-am aenervat, dar e un cu totul alt subiect)
inapreda spune:
Va mai spun doar ca am fost si la mama, la cafea; cu sor' mea, tata si Mark. Era soare si Mark se bucura, cum numai copiii o pot face: mami, imi place ca luam micul dejun aici. Nenu, tu de ce plingi?
Floric spune:
Ina E minunat ceea ce faceti voi, ca familie.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Asa, si pentru ca Ina a ascultat-o pe Novus si i-a reusit, am ascultat-o si eu pe Ina si mi-am cumparat o curelusa subtire insa nu galben asa cum imi sugerase ci rosu, de fapt de un roz placut. Si uite asa...incepe sa imi placa de mine. De vestimentatia mea. Nu de mine, caci ce sa vezi...fusta crapa, pantalonii nu se inchid. Cred ca e cazul sa dau militaria jos din pod. Asa nu se poate. Hai ca maine ma prezinta asa pe principiul ce e gras (in sensul de bine facut) e si frumos dar apoi imi voi schimba printzipiile.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel