LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***408***
Raspunsuri - Pagina 15
Gaza22 spune:
si chiar daca suna ca la Oscar, nu vreau sa pierd momentul si sa urez:
La Multi Ani !!!
tuturor ghioceilor de Martie, pe care n-am apucat sa-i urez sau a caror zi va urma.
Sa fiti sanatosi, sa va fie viata plina de culoare si cantec, sa cresteti voinici si curajosi ca ghioceii ce razbesc prin zapada, surpinzatori si frumosi ca ramurile inflorite ale copacilor, veseli si zglobii ca randunelele intoarse din tarile calde !!!
multi pupici pentru pitici si floricele pentru mamicile lor
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
novus spune:
ELA
Sa fii sanatoasa, fericita si implinita pe toate planurile alaturi de familia ta frumoasa !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 Amalia mi-a fornait si s-a foit toata noaptea, n-a prea dormit bine, si la 10 minute se trezea, se punea in fund si zicea "Doamne ce racita sunt!" Am murit de ras toata noaptea |
Totala Amalia !! insanatosire grabnica !
No, te petreci diseara doamba draga ? distractie placuta !!
Monnvas spune:
La multi ani, mamici! Sa va bucurati de mamiceala cat mai mult!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
Monnvas, asteptam poze cu Injinerul la aniversare !!
AlexAndra_81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Totala Amalia !! insanatosire grabnica ! No, te petreci diseara doamba draga ? distractie placuta !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
of course, eu sunt depravata grupului vad streaptese tonight chiar radeam cu fetele ca trebuie sa facem rost de bani marunti pana diseara
Amalia
Monnvas spune:
NOVUSelu of cors, dar tre sa le recuperez. Io nu fac poze cu manuta mea, mi se pare ca nu ies bine si in plus am sentimentul ca pierd timpul, in loc sa ma bucur de eveniment. Cu alte cuvinte, ma las pozata, nu pozez io asa ca astept sa mi le dea mama.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
anca_nicolae spune:
LA MULTI ANI FETELOR!!!
LA MULTI ANI ELA!!!
Floric, normal ca am sarit instant pe linkul de la tine, si imi curgeau lacrimile tot asa ca tie, un amestec de caldura, bucurie si tristetea ce va veni dupa, cand va fi prea tarziu... Colegii mei [doar baieti am] se si mirau, ce naiba am, ca doar flori am primit, bomboane iarasi :)
Eu iti multumesc pt link.
Gaza, sunt felix sa te revad
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori