LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***408***
Raspunsuri - Pagina 14
Gianina34 spune:
inapreda - memorabil trandafirul
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni
AlexAndra_81 spune:
Neata si La multi ani tufete, sa avem o zi cat mai frumoasa alaturi de puiutii nostri!
Gina, ma bucur ca se limpezesc apele
Sympli si Monn, admirat poze cu doi baietei tare pupacibili
Ina, imi place tot mai mult de Jumbo Imi place si mie parfumul, eu il folosesc acum in varianta mov
Novus sa-ti fie de bine petrecerea
Amalia mi-a fornait si s-a foit toata noaptea, n-a prea dormit bine, si la 10 minute se trezea, se punea in fund si zicea "Doamne ce racita sunt!" Am murit de ras toata noaptea
Amalia
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Ca vorbeam mai devreme de vreme...Acum, la noi s-a intunecat. Sper sa nu ne ploua. dimineata era un frig spre ger ca mi-au inghetat mainile. |
La noi ninge de la 6 de azi dimineata...dar ninge nu se incurca..norocul meu e ca nu bate vantul.
Bogdi cu clasa si martisoarele ramase au fost (a se citi si cu mine si Isabella) sa le ofere doamnelor din primarie...asa era in plan ...prin urmare doamne gatite in birou au primit de la copii ce-au venit prin ninsoare martisoare facute ...Dar copii au fost f fericiti iar Bogdi a urat de dimineata toate mamicile/bunicele colegilor.
Toate sunt gandite "sa se puna bine " cu cei primarie...
Acum am respiro ~30 min cand plec la logopedie apoi la psihoterapie.
N-am primit nik si probabil nik nu voi primi...dar sunt fericita ca mi-s puii sanatosi si fericiti,ca ne intelegem (eu si D)
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Dodo-pui spune:
...si acum...
La multi ani dragi mamici!
o zi cum o doriti!
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Gianina34 spune:
dodo - o ploaie de pupicuri si un buchet mare de frezii galbele si parfumate
Gianina34 spune:
LA MULTI ANI!draga ELA
sa ai un an linistit si asezat, sa fiti sanatosi cu totii, sa va iubiti si sa va pupaciti mult-mult
Gianina34 spune:
inapreda -mi-a placut rezumatul episodului (scurt si la obiect), mai vreau, se poate?
Gianina34 spune:
nu-mi place cum merge forumul astazi
Gaza22 spune:
LA MULTI ANI !!!! MAMICI
LA MULTI ANI !!! DOAMNELOR
LA MULTI ANI !!! FETELOR
va doresc din suflet, sa fiti sanatoase, fericite si implinite si in fiecare zi din viata sa va fie sarbatoare si primavara ca ziua de azi.
La Multi Ani ! si pentru Mamicile si Bunicile voastre, iar pentru fetele a caror suflet azi, nu doar rade ci si lacrimeaza un pic le trimit o calda imbratisare.
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
bebe_shtrumf spune:
Saluuuuuuuuuuut! O intrare scurta, caci azi fusei dadaca si ma preg sa iau la ORELE 13 copilul de la gradi, sa impart si pt doamna nr 2 cadouash.
Aseara concertul EDEN, de la scoala de muzica, a fost super, am plans la "You raise me up", orchestra si solistii vocali, a fost un spectacol pe cinste, l-am savurat impreuna cu mama si o veriosara apropiata.De fapt asta a fost cadoul meu pt ele.Iar la sfarsit am primit cate o frezie.
Novus, tonul a fost buclucas deci, ai facut valva cu tinuta
Alexandra, Amalia e o figura, chiar ca razi la astfel de faze, fi-mea zicea si ea de dimi in masina"vai de capu nostru"-cand caram cadourile si buchetele de flori"-asistenta, ingrijitoare, ajutor de educatoare, 2 educatoaresi normal ca-i dam dreptate copilului.
Azi va urez un sincer la mamici. si pt ca ma aflu in aceasta postura minunata, imi place sa si punctez sau sa evidentiez sarbatoarea asta, nu ca n-as ura la toate femeile, ci CA asa imi place exclusiv pentru mame, sper ca nu sunt prea egoista, insa poate sunt pe sistemul vechi si de aceea
sa va rasfatati cum puteti mai bine si sa respirati usurate, ca avem niste pui langa noi de toata cinstea
Asadar ;LA MULTI ANI, MAMICILOR! SA FITI MEREU IUBITE SI APRECIATE!
PUPEEEEEEEEEE-O ZI EXCELENTA!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009