LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***408***
Raspunsuri - Pagina 13
inapreda spune:
Novus, e "Ange ou Demon" de la Givency; cel negru.
Din ciclul "ce miracol, ce minune", tocmai mi-a daruit si socru' un trandafir! Care e al lui Ian, of course!
inapreda spune:
Floric, n-ar fi rau deloc sa vii oleaca in povesti!!! N-am schimbat numarl. Iti trimit un PM si o sa te rog sa-l modifici tu in lista pentru ca eu iar am uitat coordonatele contului comun. Multam.
anamariame spune:
Buna dimineata!La Multi Ani, mamicilor, sa aveti o primavara superba si un an minunat! Eu sunt lenesa astazi, abia savurez cafeaua. Gina, ce parfum ai primit, ca mor de curiozitate. Eu vreau sa imi iau Gucci by Gucci, dar musai trebuie sa las biletel daca il vreau cadou, ca altfel ma pot trezi cu orice, numai cu Gucci nu Monn, multumim pentru tort, sa-ti traiasca injineru' Floric, si pe mine ma apuca melancolia in astfel de zile, dar am refuzat sa ascult piesa data de tine de dimineata, poate mai spre seara Va pup, sa aveti o zi frumoasa si plina de dragoste!
Floric spune:
Ina, eu zi ca omu are un stil aparte de a te impresiona dar nu are metoda adecavta, sau nu vrea sa se dea batut (orgoliu masculin)...E bine si asa. Usor, usor se va da pe brazda. Rabdare si tutun.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Si, inainte sa fug la cafea: LA MULTI ANI de mamiceala, tufete dragi! La multi ani si mamelor si bunicelor voastre! Sa le pretuiti si sper sa va bucurati de ele cit mai mult!
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Ina, eu zi ca omu are un stil aparte de a te impresiona dar nu are metoda adecavta, sau nu vrea sa se dea batut (orgoliu masculin)...E bine si asa. Usor, usor se va da pe brazda. Rabdare si tutun. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Mda.
Aseara, inainte sa merg la canasta, am facut niste cumparaturi de la Lidl si, azi noapte cind am venit, am pus in frigider ce trebuia si restul le-am lasat in sacose in mijlocul bucatariei. Cind a venit cu trandafirul, a crezut ca alea sint plase cu gunoi -3 la numar!- si le-a luat sa le duca la tomberon!! El nici nu viseaza ca "o doamna maritata" iese seara la canasta, asa ca, in mintiuca lui, cumparaturile alea erau acolo de ieri de la amiaza si ca m-a "apreciat" maxim pentru asta
Floric spune:
Ca vorbeam mai devreme de vreme...Acum, la noi s-a intunecat. Sper sa nu ne ploua. dimineata era un frig spre ger ca mi-au inghetat mainile.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Gianina34 spune:
buna dimineata mamicilor,
vin si eu la pupaceala generala
sa fim sanatoase si voioase tot anul
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni
Gianina34 spune:
gina - ma bucur tare mult ca te-ai linistit cu serviciul
daca o iau vineri seara de la gradi cu ceva urme de mucusori incep cu oscilococcinum, imunorezistan/imunogip ce am prin casa iar pentru nasuc fasul si colargolul iar duminica e ca noua
dar, ce-i drept, in fiecare luna ii dau cate o sticluta de first defence
si uite-asa am reusit sa bifam toate zilele de gradi (mai putin una cand ne-am lenevit acasa cu bunica)
sanatate multa
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni