LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***408***
Raspunsuri - Pagina 12
Floric spune:
Ei, si acum sa va spun ca inevitabilul este aproape. De unde ma bucuram eu ca nu mai ma doare in gat...acum stranut, mi s-a schimbat vocea in bariton, si imi curge nasul.
In schimb, sunt fresh. Gata de petrecere.
Azi avem liber de la 11.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Novus, merci de sugestii. N-am idee ce soi de cercei i-as putea lua; ce fel i-ai luat mamei tale? Bugetul e pentru maxim "argint" iar dna R. poarta aur galben. Set de "perle" i-am luat cu o alta ocazie. La o bluza m-am gindit si eu -nu am bani multi si mare parte din ei i-am alocat mamei mele - dar habar nu am in ce magazin sa merg. Am observat ca cele pe care i le iau eu, le poarta "de zi" iar "de sarbatoare" le imbraca pe cele pe care si le cumpara singura. Deci, clar, undeva gresesc. Iar eu as vrea sa-i iau ceva pe plac pentru ca ea ma ajuta mult. |
Inapreda, eu i-am luat mamei niste cercei tip clips, din argint tip floare cu petale din pietricele, ff frumosi si nu au costat mult deloc
Referitor la bluzele dnei R, din ce am vazut eu ca a purtat la aniversarea casatoriei plus ce ai mai povestit tu, cred ca nu o nimeresti pt ca ea prefera stilul de bluze mai de doamne sa zic asa, tu sigur ii iei ceva de calitate dar nu pe gustul ei , de aceea le poarta de zi
In Deva avem vreo doua magazine de genul asta, sigur aveti si voi, genul cu costumase in vitrina , marfa in principal e turceasca si mai potrivita doamnelor decat domnisoarelor, la noi cam aceasi marfa se gaseste si in magazinele din incinta pietii centrale
Eu zic sa intri in magazinele pe care nu le frecventezi de obicei si care nu te atrag de niciun fel si sigur gasesti ceva potrivit
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Ina daca am fi mai aproape zau ca eu as putea sa te ajut in alegerea unei bluze. Vorbesc foarte serios.
Pot sa fiu de acord cu ce a spus Novus caci in magazinele comune gasesti o gramada de bluze care i-ar fi pe plac. Adica, un max 50 lei o dai pe spate. Bine,a cum depnde de preturile zonei dar la noi cam asa e. Deja daca te ridica spre milion...te duci la nunta cu bluza ceea.
Poze Raru
Poze noi
inapreda spune:
Novus , mi-am inceput ziua bine; m-ai facut sa rid de sa mor cu sugestia "du-te-n magazine in care nu intri de obicei"
Floric, multam de sugestie.
Intrerup comunicatul catre tara
Tufete, tocmai mi-a adus Jambo un cadou de 8 Martie; un parfum pe care mi-l doream de multa vreme dar stiti ca eu mi-am comandat deja ALT cadou; tre' sa soseasca pe numele lui
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Intrerup comunicatul catre tara Tufete, tocmai mi-a adus Jambo un cadou de 8 Martie; un parfum pe care mi-l doream de multa vreme dar stiti ca eu mi-am comandat deja ALT cadou; tre' sa soseasca pe numele lui "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Super tare. CAnd vine tii secret si ii spui ca e pt el de la o admiratoare. Poate vine maine, cand se spune ca e ziua barbatului.
Poze Raru
Poze noi
inapreda spune:
Floric, faza super tare e ca trebuie...platit
In fine, i-am spus deja ca mi-am ales singura cadoul
Parfumul nou, oricum, e la Ian si nu vrea sa mi-l dea: a mea ata! tata dat! (asta e al meu, tata mi l-a dat)
Bianca, auzisem de "primark" de la sor' mea dar nu stiam exact cu ce se maninca.
Gina, ma bucur ca soarele a iesit din nou pe strada ta!
Floric spune:
Chair daca e o zi de bucurie, eu sunt melancolica in astfel de zile.
V-am spus oare ca anul trecut omu' meu a facut 3 felicitari d-astea cu ghiocei, copilul si text cu mama, una pt mine, si cate una pentru fiecare bunica. Ori atat de emotiva sunt si imi pish ochii incat abia prin decembrie am putut citi textul. Cand am primit-o anul trecut trecut va dati seama ca am plans in ziua aia incat a zis omu ca niciodata nu mai da nimic. El nu a inteles de ce plangeam eu.
http://www.youtube.com/watch?v=R3EA2FmeFF4
Las o melodie pentru cine e ca mine, mai cu lacrima in batista in zi de sarbatoare.
Poze Raru
Poze noi
novus spune:
Inapreda, ma bucur ca Jambo te-a surprins din nou in mod placut, bravo lui !!
Edit ca am uitat sa intreb numele parfumului ?!!
Bianca, si eu sunt fan Primark
Gina, ma bucur ca lucrurile s-au asezat asa cum trebuie si sigur o sa mai urmeze surprize placute pt ca le meriti !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Am uitat sa va spui ca s-a deschis la noi in oras ceva....frumos: un salon de infrumusetare! Habar nu am cum si cine lucreaza dar l-au amenajat foarte, foarte frumos si cu grija pentru detalii. E pe 3 nivele si parterul e dedicat copiilor. Au un spatiu de joaca mai dotat si mai inteligent amenajat decit spatiile de joaca consacrate.
Am fost ieri cu dna R si Ian, in speranta ca il putem tunde. No way!!! S-a jucat acolo si s-a dat in toate cele dar la tuns a spus categoric "nu". Dupa o ora, am renuntat. Si...l-am tuns eu cind s-a trezit. Cu ocazia asta s-a dovedit, o data in plus, ca sint anti-talent la indeletniciri care cer finetze: are freza aia consacrata a lui Cezar prin filme, e de risu'-plinsu' dar el e simpatic, oricum si acum imi spune ca-i place parul lui.
Floric spune:
Ina de vreo juma de an tin sa spun ca la noi la serv s-a vacantat un post dar la serviciul din Bistrita. Primul gand m-a dus la tine. Spun asta acum caci tocmai vorbeam cu colega mea ca fain ar fi sa pleci cu traista in bat in lume. Si ne intrebam de postul de la Bistrita. Cat au tras cei din Directie sa gaseasca oameni disponibili pt postul de acolo si nu au gasit.
Edit: Ca sa intelegi de ce iti ceream numarul de telefon. Nu se stie niciodata cand te trezesti cu mine la usa.
De cate ori ma apuca gand de duca, ma gandesc la acel post.
Poze Raru
Poze noi