LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***408***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Anamaria, eu m-am hotarat sa ii cumpar finului meu fie o borseta fie un portifel. Caci el vesnic pastreaza toate prostiile prin buzunare si in portofelula ctual care a devenit neincapator. Sunt convinsa ca poate sa isi cumpere si el un portofel dar dac ail va primi poate va decide sa renunte la asta vechi si mic,de fapt neincapator.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Multumim pentru urari, fete dragi! Fiindca banuiesc ca sunteti deja la somnic, las aici cate o felie de tort, s-o savurati dimineata la cafea!

Am sarbatorit la gradi, unde a fost emotionant si frumos, m-am scalambait cu picii , apoi acasa, cu familia si cu prietenul bun al lui Cristi - vecinul de la scara 2. S-au jucat atat de frumos, nu mi-a venit sa cred, de obicei se certau pe jucarii, acum al meu a avut un acces de generozitate, l-a dus la un maldar de jucarii si i-a zis: „ia ce jucarie vrei”

Bineinteles ca halitul de tort la 9 seara isi cam spune efectul si acum se cam zvarcoleste, dar mai conteaza?

A fost o zi... frumoasa

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Acum am aparut si eu de la "canashti"
E cineva?
De nu, iau un pahar din vinul lui Novus/Floric si ma bag la un serial

Novus, merci de sugestii. N-am idee ce soi de cercei i-as putea lua; ce fel i-ai luat mamei tale? Bugetul e pentru maxim "argint" iar dna R. poarta aur galben. Set de "perle" i-am luat cu o alta ocazie.
La o bluza m-am gindit si eu -nu am bani multi si mare parte din ei i-am alocat mamei mele - dar habar nu am in ce magazin sa merg. Am observat ca cele pe care i le iau eu, le poarta "de zi" iar "de sarbatoare" le imbraca pe cele pe care si le cumpara singura. Deci, clar, undeva gresesc. Iar eu as vrea sa-i iau ceva pe plac pentru ca ea ma ajuta mult.
Fain ca te-ai distrat! Pune-te miine pe..."repeat"

Sint putin necajita ca nu mi-au sosit retro-urile de pe site-ul recomandat de Olga si tineam neaparat sa port accesoriile respective miine pentru ca imi plac de mor!

Bianca, super!!! Sa stii ca si eu ADOR chilipirurile. Sint cea mai fericita cind reusesc o "performanta" ca a ta.

Ilinca, Anaan miss you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Monn, ma bucur ca ati avut o zi frumoasa.
Multu' de tratatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna seara fetelor!

Am revenit. Multumesc FOARTE MULT pentru urarile de ziua lui Calin, pentru incurajari si pentru telefoane. Au contat enorm si m-au ajutat sa privesc optimist lucrurile. No, degeaba ziceti, dar daca nu ar fi "iubire" adevarata intre noi, pe forum, n-as mai fi primit telefoanele alea...

Am sarbatorit totusi ziua lui Calin sambata. A iesit frumos, se putea si mai frumos, dar la anul poate mai mult. Cert e ca el s-a distrat foarte tare. A avut si cativa parteneri de joaca. Voi incerca sa pun poze maine sau poimaine.

Iar eu... dupa ce am umblat ca un caine fara stapan cateva zile, am fost ofertata pentru un job. Cu mai putini bani, dar asta e. Si am reusit sa adun si ceva colaborari pe langa. Am avut un noroc fantastic cu o prietena care la nevoie s-a cunoscut . Ca nu m-a lasat zilele astea sa-mi bag in capsor tot felul de idiotenii. E adevarat ca in urma unei experiente de genul asta se reasaza niste lucruri in cap, dar eu zic ca spre bine. Devenisem prea ingaduitoare cu niste situatii si un anumit gen de oameni. Asa ca, pe cai!
Inca o data... SUNTETI DE AUR!

VREAU SA UREZ SI SARBATORITII
LA MULTI ANI!
sanatate, viata lunga si numai impliniri. Si multe felicitari parintilor!

Calin e la gradinita de luni si, cum a devenit firesc, are muci! Am atacat in forta problema. Cu Colargol, Paragrippe, Propolis cu vitamina C si Isoprinosine (toata cavaleria ) si sper ca nu va evolua. Mi s-a luat cu bolile astea si cu gradinita de numa! N-am inteles mai nimic din primul an de gradinita, Calin cred ca nici atat.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata fetelor,

eu inca nu am baut cafeaua dar as avea nevoie.
Gina, ma bucur ca tot rau a fost inspre bine si ca s-au linistit apele.

Ina, ca sa fac un bilant cu cei 46 de euro am luat asa: 6 tricouri pt barbati, 4 bluze de dama, o pereche slapi barbati, o pereche skinny jeans, o gentuta...afacere nene. daca te intereseaza ce magazin este: http://primark.de/page.aspx?pointerid=267604a3f5fd4126920924c25e032f1b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

La multi ani fete dragi !!

Sa fim sanatoase, iubite, fericite, dorite, implinite si mereu rasfatate !!

Va las si cafea pt a marca evenimentul !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Gina, ma bucur enorm ca ai reusit cu lucrul. Inca o data se dovedeste ca un sut in fund e un pas inainte. Mult succes in activitate.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

La multi ani tufete

io-s cu capu cit banita, fie-mea n-a vrut aseara sa se culce sub nici o forma pina la ora 11, mi-am facut un car de draci, iar azi-noapte, colac peste pupaza, am visat numai de-ale serviciului

Vacantaaaaaaaaaa, unde esti?

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, DOAMNELOR CE STITI SA FITI MAMICI MINUNATE

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput