LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***408***
Raspunsuri - Pagina 17
Floric spune:
Ar trebui sa ma apuc sa imi fac unghiile pt maine dar am un chef nebunesc. Mi-e somn.
Mai, dragelor, apropo de starea mea de somnolenta. Daca nu as fi cu Moshii la zi m-as gandi la altele. Insa...las loc de interpretari.
Am o stare de somnolenta, combinata cu ameteala, dar ameteala d-aia de nu am control unde pun piciorul. Nu inteleg de unde? Colega mea a pus seama pe regimul meu strict tinut anul trecut. Colac peste pupaza de vreo luna mi s-a zbate degetul mare de la mana stanga. Periodic dar vizibil. Periodic adica de 5, 6 ori pe zi.
Se cere o revizie?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Ina ma bucur ca ai reusit sa ajungi la sufletul d-nei R cu cadoul potrivit.
Ma gandeam azi daca poarta saluri. Din alea mari, de pus peste haina?
Poze Raru
Poze noi
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Ina ma bucur ca ai reusit sa ajungi la sufletul d-nei R cu cadoul potrivit. Ma gandeam azi daca poarta saluri. Din alea mari, de pus peste haina? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Mie imi plac, dnei R. nu cred. Nu are niciuna dar ma indoiesc ca ar vrea sa-si...ascunda blana sub vreun sal.
Mie imi plac mult vara; le port seara, chiar si cu blugi.
PS. Daca iti faci unghiile acum, iti rezista pina miine? Eu o sa mi le fac diseara la 18.30, inainte de plecare ca sa fiu sigura
Floric spune:
Rezista, draga, ca nu am a face nimic prin casa. Doar baie mai pe seara si sa ma coconez la par.
Acum mi-am dat seama ca trebuie sa imi verific dresurile.
Ina, atat de mult imi place curelusa incat imi vine sa port aceeasi costumatie si la intalnirea a doua (cea cu oficialitatile). Iti dai seama ca lumea e satula de curele si alte brizbrizuri ori eu ma simt ca gaina ceea care dupa o zi de cocodacit a facut o ...margica.
Apropo, inca o itnrebare vestimentara
Pot purta si curelusa si brizbrizurile? Imi face impresia ca incarca insa la curea nu renunt, de fapt nici la brizbriz nu as renunta.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Ina, uite astea sunt margelele, de la cheita mai vine 2 siraguri de lant alb (caci asa am gasit la Practiker)
http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/poze%20diversitati/?action=view¤t=DSCN9822.jpg
Poze Raru
Poze noi
inapreda spune:
Floric, nu-mi dau seama fara sa vad; totusi, pentru ca mi-ai descris camasa ca fiind "cu dungi in relief", eu as recomanda la capitolul "accesorii":
-o oja, EXACT in nuanta curelushei, pe care, din descriere, eu o "vad" in culoarea zmeurei si care eo culoare minunata
-cercei
-daca sint lungi cerceii, nimic la git
-daca sint discreti, poti opta pentru ceva la baza gitului
chatonel spune:
pisigrix, am vrut sa vad si eu ce toale prezinta aia de vrei tu sa dai mia de euro, dar cica tre sa ma'nregistrez...
ps
la ce serveste sa fac salina la mine-n git?
Gianina34 spune:
inapreda - multi
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui chatonel la ce serveste sa fac salina la mine-n git? |
omoara microbii
chiar asa, uitasem si de "leacul" asta
la mine a dat rezultate de multe ori (adica de fiecare data cand imi aminteam sa-l pun in practica)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni
inapreda spune:
citat din mesajul lui Floric Ina, uite astea sunt margelele, de la cheita mai vine 2 siraguri de lant alb (caci asa am gasit la Practiker) http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/poze%20diversitati/?action=view¤t=DSCN9822.jpg Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
"Margelele" sint frumoase dar habar nu am daca merg cu camasa; probeaza-te cu amintrei -bluza+margele+curea- si da verdictul.
PS. Nu ai o camasa uni? Asa sigur s-ar potrivi.