Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani, mamici si domnisoare mici! sa aveti o viata frumoasa!

Lorich, mie mi se pare prea mult - ce le-ai dus de 8 Martie

Noi am dus doar flori si am vazut ca eram printre putinii ce adusesera flori. Acum nu stiu daca ceilalti n-o fi adus cadouri mai mici, dar mai costisitoare

Nicole, Annika e la gradi intr-o grupa cu copiii de toate varstele ( intre 3 si 6 ani) - e des intalnit sist asta in vest si asta e o gradi germana. Eu sunt multumita.
La Wc merge singura, mananca singura, e si ajutata at cand are nevoie

Simonix, tare misto faza cu musafira blonda.
Dar de ce ati stat toti 3? a vrut sa stai si tu cu ei sau nu te-ai indurat tu sa-l parasesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

pai, Adriana voi sunteti la stat sau privat? Ca la privat nu duceam mai mult de flori/cioco. Pe mine m-a speriat Alysh cu argint, esarfe, chestii grele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

La multi ani de 8 martie!

La gradinita am trimis doar flori, si-asa platim o gramada de bani pe luna si pe langa asta mai platim si pt inot.

Julia e in grupa mijlocie pt ca ea e la gradi de la 1 an si 10 luni.Si acum cred ca ea e cea mai mica din grupa ca toti ceilalti au peste 4 ani si mai sunt o multime cu 5 si 6 ani.Dar ea se simte f bine intre copii mai mari.

simonix ce frumos canta in franceza si imi place cum povesteste in romana.Si Julia e acum la faza cu "spune" ("spune mami de ce...", etc).

Ma duc sa termin mancarea.Am reusit sa ard carnita pt Victor, asa ca nu vreau sa ard si restul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nicole eu zic ca poate fi benefica includerea lui in grupa mai mare, asta daca sunt supravegheati si nu invata porcarii de la cei mari sau nu isi bat joc cei mari de cei mici. Dar daca sunt supravegheati, eu zic ca e ideal pentru el. Lui Mirci ii placea mult: erau inclusi la grupa pregatitoare si ei aveau 3 ani jumate, restul 5-6 ani jumate.
Loricheu zic ca ai dus foarte multe, cadouri frumoase.
Lumi

Apropos de perle, Mirci adineauri:
"Mami, pe mine cine m-a facut?"
"Eu, mami!"
"M-ai facut din piese??"

prea multe jucarii modulabile, prea mult lego

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

La multi ani!!! sa aveti parte numai de perle,vorbe si fapte frumoase de la copilasii vostri!!

Mergi la inceput

Eu am dus tot de 1 martie, astfel ca azi sunt relaxata.
Am dus la educatoare cate un martisor, o cutie praline, un plic cu 50ron si la ingrijitoare cate un cadou nivea +martisor+ praline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Lori, wow, da' le-ai dat nu gluma; eu le-am luat la 4 dintre ele cae un set Gerocossen (crema si lotiune) si cate o cutie de Rafaelo, iar asistentei care ne-a facut "intrarea" in cresa, un set de creme Olay + Raffaelo; si au fost super multumite!

Laura, tare Mirci!

Vreau si eu azi sa fac mucenici, daca m-or tine balamalele
spor la treaba Lori!

Succes la serbari!

Mergi la inceput

A iesit urocultura buna. Ieri n-a mai facut nimic, azi noapte s-a trezit din somn urland si a venit in fuga speriata la noi. Asta era pe la 4-5. A adormit si s-a trezit de multe ori, Am avut impresia ca i se infundase nasul in somn, i-am pus niste eucalipt pe o batistuta.
Era maraita dimineata, mi-a zis ca nu-mi da cadoul, ca s-a suparat ca n-am lasat-o sa duca sirena la gradinita. Sper sa fie bine si azi. Deja pe la 3-4 incep sa ma panichez.

Am facut aseara negresa cu banane si glazura de la Esme este bestiala, deseara incerc sa fac niste mucenici moldovenesti. Voi stiti reteta de post sa iasa pufosi si buni la gust?

Mergi la inceput

Elena se tine dupa noi la bucatarie, insista sa ne ajute. Sa o vezi cu cate 2 farfurii mari in mana cum le tine. Ea a uns tava cu unt si a pudrat-o cu faina, a lins castronul apoi. Ma bucur ca se multumeste cu 1 bucatica cat ii dau de obicei si nu cere mai mult.
Eu nu eram genul sa ma multumesc cu putin si mama niciodata nu ne-a zis stop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

La Multi Ani mamici si piticute, de 8 Martie!

Eu am absentat de pe aici in ultima vreme...nu-s la curent cu tot ce s-a scris, am citit cate ceva din capitolul curent doar.

Felicitari lui Piggy pentru afacere...te invidiez: si mie-mi plac mult florile, insa uite ca nu m-am mobilizat niciodata!

Laura sanatate multa piticutei cu varicela! Eu sa nu mai aud de subiect

Esme felicitari cu scoala si cu laudele primite si cu evolutia lui Lorelei, din toate punctele de vedere!

Simona iti tin pumnii sa scapi de perioada asta dificila cu sarcina si sa te bucuri de ea asa cum se cuvine. Nu am vazut filmuletul cu Robertzel, dar o sa incerc acasa! Cand aflati daca e surior sau fratioara?

Lumi felicitari din suflet pentru Florin al tau! Sa fi mandra de el...si sa-l incurajezi in continuare!

MsBB ma bucur ca mai vad mesaje de la tine...

Alysh copilasii tai sunt ataaaat de scumpi si botezul a fost atat de reusit, voi atat de frumosi, lumanarea la fel + restul detaliilor!! Felicitari!

Ylari mi-a placut mult cum ai tratat problema la gradi...la fel si Doloress! Eva il asteapta pe fratior? Ce zice?

Doloress felicitari pentru 2 flacai maaari, de gradi! Cred ca o sa-ti fie tare greu sa iti reiei viata 'normala', cu job si restul! Dar e ff imp ca totul este bine, baietii integrati! Succes de saptamana viitoare cu jobul!

Belle toate sfaturile ce s-au dat pe aici ar fi fost si ale mele. Astept sa citesc lucruri mai bune, o schimbare in bine a situatiei de la gradi.

Si nu in ultimul rand Lori sa va fie de bine serbarea...astept poze cu Robert!

Mai ce de preocupari, activitati citesc eu pe aici...noi inseamna ca suntem printre codasi, ca sa zic asa.
Iasmina a fost pt prima data acum 2 saptamani la cinema, la Motanul Incaltat. I-a placut f tare, ea e f concentrata cu TV-ul...Acasa cu noi se uita la un film cap-coada, daca o lasam. Vorbesc de filme ce le poate 'digera' un copil de varsta ei...adora filmele cu Jandarmul...spre ex. Nu a fost la alte filme/spectacole inainte.

Noi suntem cu iesitul in aer liber, nu facem nici un sport, nu suntem pro-competitii (am fost destul stresati in copilaria noastra cu subiectul asta).

Stagiul la care a fost ea in vacanta de Carnaval a fost un esec TOTAL...nu detaliez ca n-am timp dar spun doar ca se intampla sa fie si in Belgia mai rau ca-n Romania...

Acum va merge la un stagiu in aer liber, mai precis este un soi de tabara intr-un parc (vorbesc de vacanta de Paste) unde va avea activitati precise (inca astept calendarul/tematica). Sper ca va fi mai bine!

Probabil ca va tb sa o duc la dans...pt ca asta isi doreste: dans/balet! Dar avem noi niste stoluri legate de maturitatea ligamentelor, articulatiilor, bla-bla...deci nu vreau sa fortez nimic momentan. Nici la piscine nu merge deocamdata (fara legatura cu stolul de mai sus ), are timp suficient sa faca si asta...

Am scris un roman vad... si sper ca nu am omis pe cineva (cu mentiunea specifica ca pe capitolele din urma nu m-am uitat, deci probabil as mai fi avut una alta de zis).

V-am pupat si o zi frumoasa in continuare!!

Mergi la inceput