Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Belleane, o fi visat ceva urat.
va doresc sa nu mai aveti prob. cu pisu la gradi - cred ca e tare stresant pt. voi toti
ne faci pofta cu dulcele, hai

Am vazut si eu filmuletul cu Robert
Si prima oara cand aud vocea lui Simonix - ca banuiesc ca tu erai
Ce accent frantuzesc are Robert cand vorbeste romana - super haios, mi-a placut mult

Si Mirci f tare - cica: "m-ai facut din piese?" - misto!

Doloress, felicitari pt. acomodarea rapida a lui Kevin. E minunat! Fara plansete, fara griji-super
Si tie reacomodare usoara la serviciu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Laura: dar de unde sa fi luat Ilinca varicela? Mirci a avut?

Elena n-a avut varicela, Ana a avut o forma usoara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare :)

Tot cam zdruncinata si astazi, slabita, vai de mine

Belle - nu m-am suparat de el cu musafira, Doamne fereste Din contra, sunt mandra ca la 4 ani a reusit sa isi bage o blonda in pat (unii nu reusesc nici la 30 de ani haha :p) Oricum ii plac blondutzele, asa ca pazeaaaaa fetelor

Adriana - cum sa il las singur cu blonda? Mi-era teama pentru integritatea fetei :D Si-asa are o tehnica nene ... deci niste priviri, si niste mangaieli... Don Juan se face piticul asta ! Nu stiu cu cine seamana zau !!! :D :D

Nicole - poate nu e relevant, ca sistemul aici e total diferit, insa un lucru bun zic eu ca este fix amestecatura de mai mici cu mai mari, cu limite of course. La noi sunt doua grupe amestecate: micii cu mijlocii sa zic (cei de 3.5-4 ani cu cei de 5 ani). Aia marii invata sa aiba grija de cei mici, sa fie responsabili, aia mici invata de la cei mari sa se exprime, sa faca lururi, eu zic ca asa si-a dat drumul al meu la vorba in FR. Despre autonomie aici deja nu mai e cazul, ei merg la WC singuri de pe la 2.5 ani, se spala, sunt responsabili de lucrurile lor, se imbraca. Mie mi se pare ca nu e rau sa stea si cu copilashi mai mari, nu foarte mari insa La noi Robert ramane la garderie, after school, sa zic. Acolo sunt toti copiii, inclusiv cei de scoala. Insa in genere sunt mai impartiti, pentru ca cei mari fac lectii cred, sau isi gasesc de lucru intre ei, pe cand cei mici isi vad de ale lor. In belgia strainii critica foarte mult sistemul de garderii, pentru ca nu ar fi bine supravegheati si evident ca astia mici si-o mai iau pe coaja, insa din fericire la noi nu e cazul, fiind scoala mica si madamele tare inimoase si bine organizate, chiar daca nu sunt asa multe. Vara e usor, ii duc la locul de joaca pt cei mici si cei mari in curte. iarna, cei mari in sala de mese stau in genere si piticii intr-o alta sala, dar nimeni nu ii impiedica sa se fatzaie de colo colo.

Fetelor, m-ati terminat cu 8 martie - pai mi se pare ca e Craciun acolo Cu Robert am dus si noi floricele (lalele iin ghivece) de 1 martie, e un obicei de-al meu, sa simt eu ca e 1 martie iar la anul am rugat-o pe mama sa imi trimita martishoare, sa dau la madame, caci ele sunt foarte dornice sa stie de traditiile de pe la noi. Azi insa ... nici nu stiam ca e 8 martie

Uitai ieri sa va zic cum am uitat copilul la scoala Deci a fost o scena ca in filme :D Stiti ca alaltaieri m-am simtit ca o carpa ... Si vorbisem cu Bobo sa treaca, sa il ia pe pitic de la scoala si apoi sa vina sa ma ia pe mine de la servis, ca nu ma incumetam sa iau singura metroul. Asta insemna ca pe la 6 sa ma ia. Insa am gasit o ocazie sa plec cu un coleg cu masina pe la 5, asa ca ii zic lui Bobo ca eu plec acasa - in mintea mea era clar ca plec si ma culc acasa Pe la 5 si oleaca ajung acasa si ma trantesc in pat, la un moment dat m-am gandit sa il sun pe obo sa imi confirme ca trece pe la Robert dar deh, nu aveam fortza sa mai ies din pat. Booon, pe la 6 fara ceva aud usa ca se deschide, il aud pe Bobo si ... nimic, nici un semn de pitic Io, din pat: Bobo, unde e copilul? El: hehe ce gluma! si incepe sa strige prin casa: Robert, unde esti, unde te-ai ascuns? Io sar din pat - Copilul meu, nu e acasa, omule, cred ca e la scoala Bobo s-a albit asa oleaca, ora 6 e ora limita de scoala, dupa aia ii duce la un centru de copii uitati de parinti Deci el crezuse ca eu il iau pe Robert cu colegul !!! desi stia clar in ce stare sunt, ma rog, nu stiu ce a fost in capul lui. A zbughit-o pe usa si a reusit sa ajunga la scoala la 6, Robert era printre ultimii ... deci ... Parinti iresponsabili Momentele alea: "unde-i copilul? Nu-i copilul !" au fost de filmat Cred ca aveam niste fetze !!!!

Va pup si va urez un 8 martie frumos, cum numai in RO se poate

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ (9+)

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Belleane, chiar nu stiu, probabil de afara, am mai iesit in we. Mirci inca nu pare a avea nimic. sper sa fie o forma usoara.
Inais interesanta tabara asta de creatie de care spui...mi-ar placea si mie asa ceva. poate se fac si in Ro, ia sa caut eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Inais - imi pare bine sa te "vad" Voiam sa iti zic ca la dans sa nu te astepti sa faca niste chestii super profesioniste la varsta lor, ei tot alearga si tzopaie ca afara, insa ce mi se pare mie dragutz este ca invata sa isi coordoneze foarte bine miscarile, fac coreografii, trebuie sa retina pasii, se obisnuiesc cu ritmul, canta, ma rog, e o tzopaiala condusa asa. Nu stiu daca exista efectiv balet pt pitici asa mici, la noi de pilda cursul se cheama Rythmique junior (3-4 ans). Danseaza si cu cercuri si cu bile si ii amuza foarte tare. Eu il duc pentru ca nu am vrut sa faca un sport de baieti inca, gen judo sau mai stiu eu, karate etc, cum fac baietii pe care ii stiu. Dar am vrut sa faca o activitate in afara scolii, sa se obisnuiasca cu ideea, si am testat inainte, l-am dus "de proba" si a fost ok. Acum madama imi zice sa nu renunt, sa il duc si la anul, pentru ca este "de baza" in echipa si are o putere de concentarre mai mare ca a celorlalti si regret foarte tare ca nu vom putea participa la spectacolul din mai cand isi vor etala talentele

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ (9+)

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Hello,

Daca am vazut ca Inais si-a facut curaj sa scrie, mi-am facut si eu...

Tuturor doamnelor si domnisoarelor...o primavara frumoasa, afara si in casa!

Noi avem ceva noutati...parasim barca si ne imbarca spre America...speram ca pentru 3 ani, dar cine stie...
Cam peste 2 luni vom fi locuitori permanenti acolo...Am vrut initial sa ne mutam la Londra...dar taxele...acum inteleg singtama death and taxes...si vorba Cristinei...se poate si mai rau decat in Ro.

Din ce am mai citit printre randuri, pot sa va spun ca si noi mai folosim noaptea pampers (m-am saturat sa schimb cearceafuri!!!). La noi problema e mai grava la Cristi decat la Eli...De cand nu mai doarme la pranz nu se mai poate trezi noaptea sa mearga la WC...Si intre 2 ani si 4 ani nu a avut pampers noaptea

Eu nu ii bat pe domnisori...dar ma sfideaza si imi intind nervii la maxim...Ii multumesc lui Dzeu ptr rabdare!
Eli e o zvapaiata...e isteata, nu pot sa-i anticipez comportamentul...Am impresia ca e imposibil sa o conving ceva, dar cedeaza cu cateva secunde inaintea mea...chiar inainte sa-mi pierd speranta...E un taur din toate punctele de vedere ...sincer imi e frica de perioada ce urmeaza...eu fara job...sa ma ocup de ea in cea mai mare parte a zilei...va fi o provocare!

Azi i-am dus la pasapoarte...am ramas uimita cat de mult s-au simplificat lucrurile...deci se poate si in Ro...

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fete scumpe, va pup, am intrat sa va transmit un La multi ani cu mult drag si cu multa energie pozitiva pentru voi si ai vostri! Sa ne dea Dumnezeu sanatate si sa aniversam ziua asta frumoasa pana la adanci batraneti! Sa ne cante, asa cum a facut-o Vlad la 6,30 azi dimineata, cand eram topita de somn, "E ziua ta, mamico" si sa simtiti emotia pozitiva pe care eu am simtit-o dis de dimineata, toata viata!

Va pupez

PS Ieri dupa ce am plecat de la job am primti tel de la sefu' ca am liber azi. Dupa ce am varsat portbagajul de cadouri la gradi, am facut o mica sesiune de shopping si m-am intors acasa unde ma asteapta un teanc imens de calcat, apoi de aspirat, si multe altele cu care sunt in urma rau de tot. PUUUUUUp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Inais, multumesc mult draga mea! chiar sunt mandra de el (macar cu asta)si incerc sa-l incurajez cat pot!
du-o la dans pe IAsmin, daca poti, o sa-i faca bine; cum zice Simonix, le dezvolta cordonarea miscarilor, atentia, gratia etc. Asta am obs. si eu la Cris d ecand fac dans la cresa!

Simo, sunteti mortali

Mihaser, bafta in America!

spor la treaburi Aly ; alta fericita! ; sa-ti fie de bine shoppingareala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Mihaiser, bine te-am regasit!!spune-mi ce-ti trebuie la pasapoarte ca n-am avut timp sa caut. I-ai trecut pe pasaportul unui adult sau au propriile pasapoarte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Apropos de perle, Mirci adineauri:
"Mami, pe mine cine m-a facut?"
"Eu, mami!"
"M-ai facut din piese??"

prea multe jucarii modulabile, prea mult lego

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Puteti incerca si Playmobil......nu de alta, dar sa vedeti daca iese un baiat tot asa frumos...

Eu am facut sondaj...Cristi a marturisit ca nu i-ar displace un fratior mai mic...Eli s-a abtinut...dar lipsa totala a entuziasmului a fost edificatoare

Mergi la inceput