Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Simonix: desi nu pot folosi boxele vad un Robertel expresiv si frumos foc cu o camera plina de jucarii. Ce comica intamplarea cu musafira. Nu te supara pe el, probabil pentru ca si voi i-ati acordat atentie musafirei i-a acordat si el.

Gabitam: sa foloseasca sanatos mobila. E frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

PIGGY - felicitari pentru atatea comenzi! Spor la lucru,s a le termini cu bine!

ESME - si tie mult succes cu diploma si cu afacerea, nu livrezi si in Canada? Aseara am salivat la greu la batonase pe blogul vostru. La praline am trecut repede peste ca ma lua cu ameteli, dar batonasele alea le-am tot studiat, mai c-as face si eu.
Circ- noi mergem la scoala de circ, e de sine-stataoare. Uite aici:
http://www.e-cirqueverdun.com/accueil
http://www.e-cirqueverdun.com/album-photo - aici poze
NU stiu ce inseamna exact stagii, ca un fel de camp, pentru vacanta? Scoala asta ofera si campuri de vacanta. Dar e scoala, scoala, are si copii mari, care ies circari. Si are si cursuri pentru cei mici. El face din ianuarie pana in aprilie. Apoi vreau sa-l dau la inot, si sa merg eu cu el la patinoar. Am sunat pe la cluburile de patinaj, si ba nu mai au loc, ba primesc de la 5 ani. Asa ca am sa incep eu cu el, ca si asa mie imi place de mor sa patinez si as avea nevoie de ceva miscare.
Dansul nu-l prea intereseaza, am vrut sa-l dau la cursuri de muzica si dans si mi-a zis din prima ca nu vrea.

GABITAM - welcome back!

SIMONIX- simpatic foc Robertel! Aoleu, te-a tradat c-o blonda! Al meu mereu a fost asa mai distant, cum zice si ALYSH, ba ma iubeste, ba ma uraste. NIci eu nu iau in tragic si personal ce spune, mama e genul asta. Cateodata vrea sa se casatoreasca cu mine, cateodata cu tati. Cand ii zic ca eu nu pot sa ma casatoresc cu el ca eu sunt deja cu tati, imi zice, pai nu e nimic, tu esti casatorita cu tati, eu care nu sunt casatorit, ma casatoresc cu tine. Foarte unilaterala treaba asta cu casatoria pentru el. Si cica Kevin, care nici el nu e casatorit, se va casatori cu el. Si uite asa ne invarate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatzaaa!!!!
Robert ebestial, Simonix, auzi, sa abuzeze musafira, si blondina pe deasupra!
Alysh ce tandreturi povestesti tu acolo!
Eu chiar aseara am avut un conflict cu Eva, era obosita si nu mai avea rabdare, ma rugase sa ii fac o casuta Lego si nici eu nu mai putem de atata stat in fund si jntins dupa cautat piese asa ca ne-am certat un pic ca fetele, eu fac parte din categoria care ii face morala de-aia grea, o pun pe ganduri, macar nu mai urla. Normal ca il vroia pe tati... Oricum gata cu dvd-urile ptr o perioada, nu stiu de cd dar de cand sta cu socrela numai fitze are in ea si nu imi place asa ca Umacar cu mine vreau sa stie ca nu poate sa faca talente de-astea ca ma supar.
Gabitza nu stiu daca v-am urat sa stapaniti sanatosi mobila!
Doloress, Esme ce activitati frumoase aveti voi acolo. eva facea si ea balet la gradi (ma rog, se scalambau si ei pe acolo) dar acum daca sta acasa...
Noi avem liber azi, Doamne ce bine!
Si coffee:

La multi ani fetelor dragi si o frezie de la mine ptr fiecare!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pup mamicile si burticile si feticile toate !

Si eu sunt libera azi, merg la gradi ca ne-au pregatit copilasii ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Simonix ce accent frantuzesc are! imi place de el ca e f inventiv, ca mamica lui! casa e atat de mare si aveti atatea jucarii...
Tradarea cu musafira am trit-o si eu mai demult, la scara mai mica pentru ca era mai mic si nu vorbea atat...
Ylari ce firma respectabila, sa va dea liber pe 8 martie!! nu degeaba o ridici in slavi!

Eu azi nu astept nici o poezie sau felicitare, ma multumesc cu cea de anul trecut.
Ilinca se pare ca a facut varicela, are bubite mai ales la popou si pe picioare, dar are si cateva pe burtica si 2 pe fata. a avut febra vreo 3 zile si parca si Mirci a fost febril ieri. Sper sa terminam cu bine povestea asta ca e tare greu sa o tin sa nuumble la bube. E teribil de miorlaita si vrea numai in brate...nu mananca nimic. cred ca are si in gurita ca-mi tot spune ca o ustura.
ma bucur ca inainte de ziua ei cu suficient timp sa nu stam atunci blocati in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi ani mamici dragi! Viata plina de bucurii si lumina va doresc!

Laura, sanatate Ilincutei! hai ca trece varicela! bine ca face acum mica!

Ylari, fericito! ce mai, firma respectabila, vorba Lauritei! sa-ti fie de bine!

eu la scarbici, n-am parte de relash azi; doar de floricele si bombonele de la colegi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

si sa ne inveselim putin:

Care este asemanarea dintre Windows si un submarin?
In momentul in care ai deschis o fereastra ai probleme.

Domnule doctor, zise femeia disperata, ati uitat ca de trei minute stau cu limba scoasa?
N-am uitat, dar vreau sa scriu reteta in liniste.

Un barbat surprins la amanta de catre sotie, sare de la etajul 5. In cadere se gandeste: Nu puteam sa stau acasa cu nevasta....sa mananc un gratar...sa beau un sprit....si ..cine stie...poate sa fac si sex?!? Cade cu noroc pe o capita de iarba proaspat cosita din spatiul verde al blocului si cugeta: Doamne, cum e omul....numai doua secunde am fost disperat si cate prostii mi-au trecut prin cap....

Schiopatati cand e umezeala in atmosfera?
Nu, cand merg.

Domnule doctor, impotenta te ia asa, dintr-odata?
Nu, mai intai te lasa sa te faci de ras de vreo 2-3 ori....

Doctore, nevasta ma inseala pe rupte si totusi nu imi apar nici un fel de coarne. Uitati-va si dvs, neted ca'n palma ...
Nu va faceti probleme, chestia cu coarnele e numai o vorba, nu exista cu adevarat.
Uf, mi-ati luat o piatra de pe inima, credeam ca am lipsa de calciu...

Spune-mi, te rog, cum te protejezi când faci sex?
Domnule doctor, sunt foarte precaut, folosesc prezervativ si manusi chirurgicale!
Si partenera?
Care partenera?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani doamnelor si domnisoarelor ! Sa va fie viata plina de fericire si sa aveti parte de baieti minunati in vietile voastre (baietei,tatici,frati,iubiti) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Am inceput sa scriu de ieri, dar timpul nu mi-a permis sa transmit mesajul...

Piggy – felicitari pentru idei si curaj, am intrat si eu pe groupon, ai déjà 32…Bravo! O sa trimit si eu la niste prietene linkul , pentru ca imi place tare ideea.
Simonix – ce dulce este Robert, imi place tare mult de el…si cat de bine stie ambele limbi…
Gabi- sa stapaniti sanatosi mobila. Te pup
Laura - sanatate Ilincai, fiind fetita e mai bine sa faca acum aceasta boala...

Subiect Gradi – aseara(miercuri) am intrebat de serbare si…surpriza… avem maine (joi)la ora 16.30. M-am enervat si eu si sotul ca nu ne anuntase nimeni, iar ora nu este convenabila pentru noi. Astazi am analizat mai multe aspecte si am sunat directoarea, care este si patroana. In primul rand vreau o comunicare intre noi, parintii si cadrele de acolo; astept evaluarea copilului; vreau materialele de la engleza; vreau sa fiu informata din timp pentru orice eveniment…. Nu degeaba dam o caruta de bani.
Impulsionata de ceea ce ati scris aici, am luat atitudine si am vorbit cu directoarea, educatoarea, ingrijitoarele, administratora.... Ieri le-am sunat pe toate.
Din pacate angajatele au cautat sa se acopere cat mai mult in fata patroanei...in final am stabilit niste reguli de comunicare cu personalul gradinitei.
Marea mea problema este ca David este la grupa mijlocie ??? Se pare ca l-au incadrat in urma unei evaluari si ca la grupa mica s-ar plictisi ?!
Nu stiu ce sa zic, eu nu il pot compara sau evalua fata de alti copii de varsta lui. Intr-adevar este mult mai mare (fizic) decat copiii de varsta lui, dar intelectual nu stiu...
Imi este teama sa nu se simta inferior daca este inconjurat doar de copii mai mari ca el.

Voi la ce grupa aveti copilasii ?

Aaaa astazi am sa merg la gradi impreuna cu Antonia sa participam la serbarea lui David.
Sa ne tineti pumnii, va rog, sa fie fata cumintica si sa doarma, ca altfel il iau si pe David de manuta si venim toti trei acasa....

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani dragelele mele!!!

Nicole Robert e in grupa mica, nu stiu ce sa-ti spun de incadrarea asta; dar daca tu il stii ca se imbraca/dezbraca singur, mananca singur, este asa destul de independent in activitati s-ar putea sa fie mai bine grupa mijlocie.

Si noi am bifat serbarea ieri, a venit mama si a stat acasa cu Ana (ca altfel tot asa, mergeam si eu cu gaza mica). Robert a fost iar in elementul lui, a ras, aplaudat vehement orice poezioara zisa, cantat, dansat, d-ale serbarilor. La urma fiecare copil ne-a dat o mica felicitare colorata de ei, dragut!

Ca tot va intrebasem eu de cadouri-atentii de 8 martie la stat, eu abia aseara am lamurit-o (eu si juma de Bucuresti ce era aseara in carefour la 8-9 seara luand flori, cioco, cosmetice-toate erau la 20% reducere). Am luat pt educat un set cosmetice (parfum+gel de dus) celine dion, cate o zambila cu radacina intr-o ceasca super asa, cu farfurie si o cutie de praline belgiene; asistentei ii dau (e ff draguta si ne intalnim zi de zi cu ea, cred ca e singura careia ii dau din palcere) o cutie de cioco frumos ambalata (ciocotoff) + o cafea; ingrijitoarei un set de cosmetice fa+o cutie de bobo. Eu zic ca ajunge, m-au ajuns o carca de bani.

Gata, v-am pupat, ma bag la mucenici!

Mergi la inceput