Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (212)
Raspunsuri - Pagina 4
belleane spune:
Salutare fetelor,
Multumesc de cafea Ylari si de sfaturi tuturor.
M-am gandit si eu la inregistrat dar e destul de aiurea, am reportofon are 2,5x4cm dar m-am gandit ca nu e fair, nu e la mine acasa totusi. Astazi cand a fost sotul sa o duca au venit copii la ea si i-au spus bebe. Sotul le-a spus de fata cu educatoarea ca nu e frumos sa-i spuna bebe. Ieri n-a mai facut pipi la gradi, sa vedem azi. Sunt terorizata de asta. I-a iesit sumarul de urina e ok astept sa iasa azi probabil si urocultura.
Dar daca nu se schimba treaba vom merge sa vorbim cu directoarea.
O sa ma mai duc pe aici prin imprejurimi sa mai vad gradinite, oricum cautam ceva si pentru vara.
Esme: uitasem ieri sa-ti zic multa bafta, e super ce povestesti. Anul trecut voia sotul sa-mi faca cadou de ziua mea un curs de bucatar. Dar eu am ales un abonament cu sedinte de vacuum si masaj.
Atunci mi se parea prea devreme sa renunt la ce fac acum, acum deja e mai rau.
Lumi: nota 7 la faza judeteana e super ok, mult succes in continuare.
Piggy: felicitari!!! faci fata atator cereri? Ma duc sa caut oferta ta.
gabitzam spune:
Fete frumoase, aici sunt, nu s-a intamplat nimic grav Multumesc ca ati intrebat de mine, va pup.
Am fost doar mai ocupata in ultima vreme si la servici si acasa. Si voi sunteti ca niste vrabiute si scrieti mult si nu mai fac fata Dar voi scrieti tot asa, ca ma linistesc eu pina la urma cu treburile si o sa am mai mult timp.
Ieri am fost si l-am inscris pe Andrei la scoala in clasa I-a. Cata zapaceala si cu inscrierea asta, cu clasa 0 si restul. Sper ca pina vine randul M&M sa mearga la scoala o sa se mai linisteasca si aseze treburile. Eu n-am avut asa probleme ca oricum il inscriu la scoala de care apartinem, asa ca a fost simplu. Mai greu e pentru cei care vor la alta scoala si s-au apucat sa caute solutii, vize de flotant, etc.
In ultimele doua seri am montat mobila cu Costi, pentru camera lui Raducu. Bine, de fapt mai mult el, iar eu cu ingineria si know-how-ul Ca am luat de la Elvila mobila si schema de montat era absolut sumara, nu cum e la Ikea, de-ti dau schema si cum sa insurubezi capacul pe borcan. Am luat de la Elvila o jumatate de camera de copii, adica patul si dulapul, si cand om avea bani luam si biroul si etajera (www.elvila.ro/mobila-camera-copii-stefan-pid-362.html" target="_blank">asta e)
L-a testat Raducu, a sarit bine de tot pe saltea, i-a placut, dar la culcare tot pe canapea cu tati a vrut
PS: va rog eu mult de tot, cand deschideti capitol nou logati-va cu userul comun. Daca nu stiti parola, ma intrebati.
Adriana_78 spune:
Gabi, si noi tot mobila aia de la Elvila o avem si tot doar sifonier si pat, la Annika in camera
Reallaura spune:
Gabitzule foarte misto mobila, si eu m-am uitat la astea, imi placeau, de fapt voiam ceva pe galben pentru camera lui Mirci, dar toate camerele astea de tineret sunt cu pat de 1 persoana si Mirci voia pat mare, zicea mereu "ce bine e la voi in pat!" sa o stapaneasca sanatos!
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Fete frumoase, aici sunt, nu s-a intamplat nimic grav Multumesc ca ati intrebat de mine, va pup. Am fost doar mai ocupata in ultima vreme si la servici si acasa. Si voi sunteti ca niste vrabiute si scrieti mult si nu mai fac fata Dar voi scrieti tot asa, ca ma linistesc eu pina la urma cu treburile si o sa am mai mult timp. Ieri am fost si l-am inscris pe Andrei la scoala in clasa I-a. Cata zapaceala si cu inscrierea asta, cu clasa 0 si restul. Sper ca pina vine randul M&M sa mearga la scoala o sa se mai linisteasca si aseze treburile. Eu n-am avut asa probleme ca oricum il inscriu la scoala de care apartinem, asa ca a fost simplu. Mai greu e pentru cei care vor la alta scoala si s-au apucat sa caute solutii, vize de flotant, etc. In ultimele doua seri am montat mobila cu Costi, pentru camera lui Raducu. Bine, de fapt mai mult el, iar eu cu ingineria si know-how-ul Ca am luat de la Elvila mobila si schema de montat era absolut sumara, nu cum e la Ikea, de-ti dau schema si cum sa insurubezi capacul pe borcan. Am luat de la Elvila o jumatate de camera de copii, adica patul si dulapul, si cand om avea bani luam si biroul si etajera (www.elvila.ro/mobila-camera-copii-stefan-pid-362.html" target="_blank">asta e) L-a testat Raducu, a sarit bine de tot pe saltea, i-a placut, dar la culcare tot pe canapea cu tati a vrut PS: va rog eu mult de tot, cand deschideti capitol nou logati-va cu userul comun. Daca nu stiti parola, ma intrebati. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
sa o stapaneasca sanatos si cu placere!
YLARI spune:
Piggy bafta cu floraria!!!! Wow ce de comenzi, tine-o tot asa!
Gabitza ce bine ca ne-ai scris! Foarte frumoasa mobila, sa o stapaniti sanatosi.
Belleane bafta si ptr azi la gradi.
Pupici!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Simonix spune:
Salutare fetele, iaca mi-am revenit si eu - ziua de ieri a fost crunta am fost un fel de mega leguma cu picioare si maini, capul nu era bun de nimic si de fapt nici restul corpului. Am fost si la servis dar tare greu mi-a fost. In fine, azi sunt deja mai bine, dar tot am nod in gat, nu stiu daca e greatza sau inca stomacul meu face mutre.
Oricum, lancezind asa la servis am avut ce sa citesc si am vazut o gramada de pozne Asa ca macar mi-a trecut vremea mai usor.
Piggy - vad ca esti solicitata Nu ma uiti si pe mine cu lumanare de fetitza la botezul de la anul da???
Belleanne - succes cu gradinita - ce sa zic, ceva ceva este acolo, mi se par reactiile fetii cam puternice. Si eu sunt pentru comunicare full cu educatorii, dar e drept ca la noi nu prea exista pericolul "discriminarii" copiilor. Eu am fost si la director sa ma plang ca la pitici era frig in clasa, ma rog, ceva banal, daramite o situatie asa mai incurcata si delicata. Nu as inregistra, asta nu mi se pare ok, insa nici nu as lasa lucrurile asa. Cat despre schimbat gradi, daca vezi ca nu se rezolva nimic aici da, ar fi bine sa o schimbi. Uf, greu este...
Dolores - si pe aici sunt stagii de circ, e foarte la moda. Eu nu m-am gandit inca, al meu merge la dans si este foarte bine, doamna e foarte multumita de el si il vad ca prin casa numai figuri de artist are De altfel, am fost la "discoteca" organizata de scoala si m-a dat pe spate cat de fain danseaza si cum traieste muzica! Woow, mi-am zis, asta e baiatu' lu' mama De-abia astept sa mergem amandoi in discoteca La anul am vrea sa adaugam inot pe lista si sa mentinem dansul, si deocamdata atat, nu vreau sa il incarc cu activitati. Acum la piscina merge ocazional, in weekend, cu tati (e momentul lor de baieti, eu poate ma alatur lor prin trimestrul doi de sarcina, mi s-a recomandat piscina).
In rest, azi am avut "sedinta cu parintii", aici se face individual, cred ca v-a mai zis Esme de asta mai demult. Si evaluarile sunt foarte pozitiva cica e printre cei mai activi dintre pitici (aici grupele sunt formate din copii de doua varste, sunt micii cu mijlocii impreuna). Le place la madame ca niciodata nu shade, ci mereu isi cauta activitati, aici copiii isi aleg ei ce sa faca, pot sa si zaca daca vor Si-a mai rezolvat si frustrarile - inainte nu suporta nici un fel de critica si urla neconsolat daca ii zicea careva sa se mute mai la dreapta Acum e un baietel tare voios, are grupul sau de prieteni, 3 baietei, super uniti si care au aceleasi gusturi si placeri. Mi-a confirmat madama ca este stangaci - mi se pare woow, mai ales ca la noi in familie nu exista stangaci si de fapt pana la varsta adulta eu nu intalnisem n ici unul
Fetelor, sa va zic ... incepe marea detashare de mami deci am avut musafiri saptamana trecuta, din RO, un prieten cu prietena lui, o blondina pe la 30 de anishori, genul ala ro, cu floricele in par, aranjata etc (genul ala care io nu mai sunt ). Buuun, si in ultima seara plodul meu a cerut expres sa doarma cu blonda in pat deci io cand m-am urcat in pat, el mi-a zis: NU TUUUUU, Sa vina musafiraaaaa ! Am incercat sa il conving ca musafira are grija de musafir , ca ea n u are copii si nu stie sa culce copiii Nik nu a mers, sa vina musafiraaaa. Bon, a venit musafira si iote-ne pe toti trei in pat - io, plodul si musafira. Sa va zic ca Robert mi-a intors fundu' si in loc sa inchida ochii tragea priviri galeshe la musafira ... Am inchis lumina si o tot pipaia sa vada daca mai e acolo... si a adormit tinand-o de mana. Sa ma mor Bon, si ieri ma certam cu el si sa vedeti ce imi zice: "Mami, esti o urata (!!!), esti o rea! Tu nu esti frumoasa ! Nu esti ca musafira ! NU ai par blond! Esti rea !" Vaaaaaaai
Voilą problemele mele existentiale Hai sa va pun si un filmuletz cu Robertzone, sa il mai vedeti si voi pe tradatorul de mami
http://www.youtube.com/watch?v=jaXl0VGMe4o&list=UUJJvNg3X-MS58PQl7tyI_yg&index=1&feature=plcp
Esme - succesuri la examene Eu te-am testat oricum si pentru mine esti the best dintre the best :) Abia astept sa iti deschizi afacerea aia, clienti ai deja
Va pup si fug sa mai zac nitel, tot ma impunge greatza aia ... Tre sa schimb semnatura, intru in 11 saptamani
Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ (9+)
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Alysh spune:
F simpatic, Robertelu', ce bine vb in fr si cu cata usurinta trece de la fr la ro si invers. Bravo, baietel simpatic!
Si Vlad cand se supara imi spune ca "nu mai sunt iubita lui", "n-o sa ma mai iubeasca niciodata", "esti o urata"....i-am povestit unei colege si imi zicea sa-i tin teorie ca sunt cuvinte grele, care dor. Eu dimpotriva ii spun "nu ma mai iubit, daca nu vrei", sau "nu sunt deloc urata, ti se pare tie ca esti suparat"...inca n-am luat-o in tragic si nici nu cred ca au greutate cuvintele alea pt el. Habar n-am de fapt ce simte atunci cu adevarat.
Oricum azi dimi s-a trezit mai devreme si s-a cuibarit langa mine....i-am zis ca vreau sa dorm , a inceput cu "printesa mea", "frumoasa mea", m-a pupat pe nas, gura, frunte, ochi cu atata tandrete...ma topisem in pat. M-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui, m-a bufnit rasul. Dar i-am explicat ca n-avem cum, ca sunt deja sotia lui tati. Apoi cateva scenete si gata la gradi/job.
Cred ca maine lucrez...desi aveam pofta d eun shopping, dar nu ne-a anuntat nimeni nimic
Luminel spune:
simpatic, ca de obicei, Robertix!
moaaama, ce baieti tandri aveti voi, Simo, Aly cred si eu ca va topiti dupa ei...
Cristi a mea mi-a zis si ea pentru prima oara aseara : "mami, te iubesc ...de picior" pentru ca venise si-mi luase piciorul in brate!
dar ea nu le are cu efuziunile astea