Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Ylari, chiar ma gandeam azi la tine, cum mai esti, ca nu ai mai scris, etc.! Sincer!
hai ca mai ai putin si apoi relax...maama ce mi-a placut mie perioda aia a concediului prenatal!!!!

eu am comanda pt papusica Jasmin de la Cristi si print si maimuta
a trebuit sa-i promit dimineata ca-i iau ca sa nu planga dupa mine ca plec la sv (s-a trezit, din pacate, inainte sa ma furisez)

pupici!

Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Ah, da, si Eva e de groaza, a inteles ca o sa stau acasa curand si nu mai are rabdare, doarme cu grija si se trezeste dimineata desi incerc sa nu fac galagie si plange cand plecam, mama-mama...

Belleane multumesc, am vazut una in Carf dar era jumulita rau (ultima) si nu am luat-o, deci crezi ca de sarbatori le baga iar?

Lumi sunt bine, drumuri, doctori, analize, et etc... stress cu sv, cu toata lumea, parca sunt intr-un vartej abia astept sa ma linistesc.

Ah, am uitat sa va spun, ieri am inceput sa ii construiesc Evei o casuta de papusi, dintr-o cutie de carton de televizor, am decupat-o si ieri am inceput compartimentarea. Azi vreau sa merg sa cumpar hartie de cadouri ca sa fac "tapetul" pentru fiecare camera, deja m-am gansit din ce sa ii fac treptele (are trei etaje casuta) ce sa mai, avem treaba, pacat ca nu am loc de burta sa ma desfasor si in plus obosesc imediat...ieri doar nivelurile am reusit sa i le fac, azi sper sa ii fac camerele.

Va pup iar.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ylari: ce super idee sper sa pui poze sa vedem si noi. Eu voiam sa le fac pe comanda niste rafturi sa-si puna toate astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Noi suntem binisor...dar nu ne plangem...Am fost la orl si Cristi are de facut inhalatii iar Eli de scos dopulete din urechi...are conductul auditiv ingust si nu o sterg cu betisoare...la 2-3 luni merg la orl si ii aspira dopul.

Carmen si mie mi-ar fi placut sa ne intalnim...Oricum mi-ar placea sa ajung si pe cealalta coasta (NY, Chicago).
Eu sunt timisoreanca numai de 12 ani :)...aici am facut facultatea...dar ne-am acomodat f bine in orasul asta!

Nicole multumesc! Sa va traiasca piticii voinicii...sunt foarte draguti...

Simonix bafta sa fie caruciorul roz...mie pe la 20 de sapt mi-a zis ca eli e 99% fata...inainte pe la 12 mi-a spus ca e baiat :)
Despre excursiile cu autobuzul...Eram vara trecuta in Muntenegru...si am trecut pe la o manastire...era un drum rutier (chipurile) de cosmar...si in fata era un autocar plin cu kinderi...crede-ma mi-am pus mana la ochi de foarte multe ori...daca as fi stiut...nici nu mai mergeam acolo...Adauga-ma in clubul mamelor ingrozite de autocar!

Dana H sper sa iasa super petrecerea...Si noi ne pregatim de o petrecere muzicala la ziua lui Cristi peste o saptamana.

Laura bafta cu jobul!

Lili si noi am facut limbi straine la gradi...si pot sa spun ca acum ne prind chiar bine cunostintele de engleza...sunt putine...dar de baza...stie sa ceara de mancare, stie cum il cheama, stie culorile, stie zilele, partile corpului, expresii de baza...Mie mi-au placut activitatile lor de la gradi...dansuri, modelaj, inot, limbi straine, karate...Gradinita ne-a ajutat mult...amandoi parintii cu joburi de la 9 la 18, fara nimeni altcineva sa ne ajute...nu am fi putut sa ii ducem la activitati asa frumoase.

Nadia cand ma rog la Doamne Doamne sa-mi dea putere ma gandesc si la tine...jur...nu stiu ma gandesc asa ca Doamne Doamne trebuie sa aiba un exemplu ca sa stie cam cata putere imi doresc...si sambata cand ne-au spus de pneumonie ma gandeam la voi...ce puternice sunteti amandoua...Cristina are dreptate...problemele noastre palesc...Vicky arata foarte bine in poze, imi place asa mult de ea...Si Eli face urat noaptea cand o trezim sa-mi ia antibioticul...Aseara ne-a luat o jumatate de ora sa o convingem sa-l ia...Dumnezeu stie pe unde colinda mintea lor libera de copilasi in momentul in care noi ii trezim cu prostiile noastre de adulti...de aia reactioneza asa...trebuie sa ne punem in locul lor...nici noi nu ne-am trezi cu zambetul pe buze la 3 dimineata.

Cristina sanatate maxima! Bine ca ai reusit sa conduci pana acasa...Si eu am avut o zi de concediu pe 24 februarie...nu ma puteam ridica din pat...Mi-am facut analizele si se pare ca sunt ok...

Ylari sarcina usoara! Ma bucur mult pentru tine! Eu pe Tinkerbell am comandat-o pe Amazon...dar am vazut-o si prin Real sau pe la Noriel.

Cleo special thanks ptr Rosetta! :)

Lumi, belleane, adriana

Sanatate maxima copilasilor bolnaviori...E greu inceputul de primavara, dar tot anotimpul meu preferat ramane...ganditi-va cum vor arata parcurile peste putin timp...Eu una abia astept...sper sa mai apuc sa mai fac o plimbare pe sub magnolii...

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salutare!

Noi suntem binisor...dar nu ne plangem...Am fost la orl si Cristi are de facut inhalatii iar Eli de scos dopulete din urechi...are conductul auditiv ingust si nu o sterg cu betisoare...la 2-3 luni merg la orl si ii aspira dopul.

Mie mi-au recomandat doctorii sa ii bag ulei mineral in urechi, ca topeste cerumenul si curge afara, apoi stergi usor cu betisoare numai partea din-afara... stii tu, nu indesi betisorul in canal.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Mihaela, multumesc. Asa e, eu tot timpul ii spun ca o inteleg ca ii e greu, dar trebuie sa luam amidonul ptr siguranta ei... ieri am intrebat-o daca ar prefera sa punem tub in nas (desi eu mi-am promis ca o trec prin astia 2 ani fara tub... e singura care nu a avut niciodata tub, din toti copiii de la clinica) si atunci, ma trezesc eu si bag iaurtul prin tub si o las pe ea sa doarma. Mi-a zis ca ea prefera sa o trezesc sa ia iaurtul ca nu vrea nici tub in nas nici sticker pe fata (sa nu iasa tubul). Oricum, cu pielea ei sensibila, cred ca ar avea carne pe fata, ar ramane fara piele...

Si ca veste buna: de saptamana trecuta a pus 600 de grame! Acum are 13 kg. 400 grame! Si eu stau ca tuta toata ziua cu gura pe ea sa manance... ca stiu ca daca ar pierde in greutate iar ma innebunesc dr.ii cu tubul si m-am saturat eu sa le spun "Nu"! Ma gandeam ca se satura si ei sa-l tot mentioneze... desi, adevarul e ca in ultimul timp au cam incetat... dar daca ar slabi sunt convinsa ca iar ar incepe sa spuna de tub.

Va pup pe toate, sunteti minunate si ma bucur mult ca avem asa un grup. Imi sunteti de mare sprijin, de cate ori am nevoia sa ma descarc.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser
...

Nadia cand ma rog la Doamne Doamne sa-mi dea putere ma gandesc si la tine...jur...nu stiu ma gandesc asa ca Doamne Doamne trebuie sa aiba un exemplu ca sa stie cam cata putere imi doresc...si sambata cand ne-au spus de pneumonie ma gandeam la voi...ce puternice sunteti amandoua...Cristina are dreptate...problemele noastre palesc...Vicky arata foarte bine in poze, imi place asa mult de ea...Si Eli face urat noaptea cand o trezim sa-mi ia antibioticul...Aseara ne-a luat o jumatate de ora sa o convingem sa-l ia...Dumnezeu stie pe unde colinda mintea lor libera de copilasi in momentul in care noi ii trezim cu prostiile noastre de adulti...de aia reactioneza asa...trebuie sa ne punem in locul lor...nici noi nu ne-am trezi cu zambetul pe buze la 3 dimineata.

Va pupam!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Sanatate multa va dorim.

Ce am ingrosat mai sus e atat de magulitor ca am rosit multumesc. Am mai spus eu, Mihaela, toate mamicile ar fi la fel de puternice, oricare dintre voi ati fi la fel, cand vine vorba de copilul fiecaruia, nu ai de ales, trebuie sa fi puternic ptr. copilul tau. Ce va doresc eu din toata inima, e sa nu stiti niciodata cat de puternice sunteti cu adevarat. E foarte greu, am si eu momente cand clachez, cand simt ca nu mai pot, cand imi vine sa urlu... dar bine ca nu-s dese si nici nu dureaza mult. Ieri dimineata eram un ghem de griji, speriata la maxim, tremuram ca varga... am imabtranit ani in juma de ora, dar in momentul in care am facut iar testul si am vazut glicemia de 3,4 mi-am revenit instantaneu. M-a speriat crunt cand am pus-o pe scaunul ei de la masa, sa-i pregatesc sa manance, am legat-o in scaun ca nu aveam incredere sa nu o leg, si cand am vazut-o ca s-a lasat pe spatarul scaunului cu capul intr-o parte, mi-a stat inima... mi-a fost frica ca o sa (Doamne fereste, ca mi-e frica si sa scriu) intre in coma... cand a ajuns salvarea si a intrat primul paramedic in casa atunci am simtit ca pot claca, imi venea sa-l imbratisez, eram atat de fericita ca e aici, desi era deja glicemia la 3,4, deja era in siguranta... atunci mi-au dat lacrimile, dar m-am abtinut ca nu am vrut sa o sperii si pe ea... of, e greu, intr-adevar, dar nu ne inecam la mal, mai avem 4 luni si 4 zile si am terminat tratamentul!!! Si apoi putem sa punem tot cosmarul asta ce a durat 2 ani in urma noastra si sa ne vedem de viata si sa poata avea si Victoria o copilarie normala, fara vizite saptamanale la clinica, fara intepaturi, fara treziri noaptea, fara plansete si urlete de "Ma-m saturat de clinica! Nu vreau sa fiu aici!", ci numai cu lucruri frumoase care sa-i faca copilaria frumoasa si fericita.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Nadia, tot ce pot sa spun e ca te admir mult de tot, ma gandesc la voi in fiecare zi!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza!

Nadia, si pentru mine esti un exemplu si...(daca pot sa spun asa) "palma" pe care mi-o trag peste ochi cand sunt in fundul butoiului si simt eu ca nu mai pot
atunci prin comparatie, reusesc "sa ma ridic" chipurile si sa merg mai departe, gandindu-ma ca astea sunt adevaratele probleme in viata (prin ce treceti voi), nu ce mi se pare mie

va imbratisez strans si sunt alaturi de tine, virtual si sufleteste!

Ylari, da, da si eu as vrea niste poze...si Cris m-a inebunit cu casuta de papusi (de fapt ii da comanda lui taica-su la telefon); si asta ar fi o idee buna sa i-o faca el cand vine! mai e putin, 3 saptamani

Mihaser, si Dana, spor la pregatiri pentru petreceri! sa iasa asa cum va doriti!
Mihaser, cand plecati?

Belle, pana la urma am fost aseara in Auchan si i-am luat un set din ala mic Simba, cu Cenusareasa, Print si animalutele respective din poveste (Bruno si Lucifer); si mi-am luat si eu o hainutza de primavara si carti si cate ceva de imbracat pt Cristi si de mancare si iar s-au dus milioanele
ufff, imi vine sa nu mai ies din casa...

pupici! sunt prin zona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

si de rigoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna scumpelor, va las o si ma tirez la o sedinta. Apoi plec la 12 acasa pt ca azi la 6,30 m-a sunat bona ca i-a murit barbatu' si l-am dus pe Luca in Pantelimon la strabunica,,,, care e chioara si sper sa se descurce cu el. am sufletul strans pana ajung acolo

Lumi, as baga mama mana in buzunar adanc, adanc pt copiii mei dar mi-e ca iese pe partea cealalta

Lilly pe mine in toata povestea asta cu gradinitele, ma intereseaza in primul rand atitudinea doamnelor fatza de copilasii astia...sa interactioneze cu ei, sa aiba mintea deschisa, sa faca chestii interesante, creative.....asa si Vlad face engleza, dansuri si pian....pb e CUM le face: la engleza ii pune sa repete sau invata engleza prin joc, joaca? Asta e problema.

Va pupacesc si un weekend minunat va doresc!!

Mergi la inceput