Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh
dar acum vreau mai mult si pt Luca si pt Vlad: vreau activitati cum sunt la Gabitzam, vreau libertate mai multa pt copii, vreau educatoare tinere, destepta, flexibile....vreau sa lis e descopere talentele, nu sa fie obligati sa faca ceva sau altceva...vreeeaaaau, vreeeaaaauuu

Lumi

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

in cazul asta, Aly, trebuie sa si bagi mana adanc in buzunar, din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lori: asta cu desertul e adevarata, dar uneori tine, ca alte argumente n-am. Cand era ea mai bine uita uneori de desert si nu cerea. Oricum eu nu le dau decat la masa de pranz desert, nici nu cer ele la alta masa. Mancam desert peste zi doar cand avem musafiri sau cand mergem undeva in vizita. La noi nu umbla nimeni in frigider.

Dar Elena ma ajuta, vrea sa stie, sa faca ea chiar daca nu mananca, ea da la robot legumele, ea pune masa, ea pune linguri, farfurii, furculite, ea pune din castron in farfurii. Ana nu a pus niciodata mana pe nimic din bucatarie doar intr-o zi a pus pe masa malai, faina, gris, tarate sa faca japoneze, adusese din pod si o carte de bucate. In rest Ana e cu asezatul in camera lor de joaca acolo unde Elena n-are spor. Ana nu mananca nici un fruct daca nu-i spun. Are dulciuri la discretie dar daca nu-i dau eu nu mananca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simonix asa simteam si eu ca e fetita pentru ca tot tot era diferit de prima sarcina: greturi, pofte, stari, tot! Mie mi-a zis ceva "foarte probabil feminin" la eco morfo de sf de trim I - pe la 13 sapt asa?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Da mai Aly - pai chiar ma intreba care e faza cu scaunele la cresa??? Aici nici nu exista Ma rog, la aia mici chiar nu sunt si la aia peste 18 luni sunt la masutze. Dar ei mishunesc ... Iar activitati - la cresa mai fac niste chestii, dar putine, in genere se joaca, cu madamele printre ei, madamele mai se baga si ele in joc... Uneori stiu ca au ora de "mmuzica" sau de "dans" - deci na, se joaca cu instrumente muzicale sau tzopaie cica pe ritm

La scoala, dupa 2 ani si jumatate, primul an este mai mult de acomodare la regulile societatii: sa nu fim agresivi, sa facem de toate singuri, sa invatam sa ne imbracam, sa stim sa cerem ce vrem, sa ne exprimam cat de cat. Pe langa astea, sunt activitati destul de timide, colorat, desenat, ma rog, chestii de pitici. Dupa 3 ani, la grupa mica incep chestiile adevarate, anul asta Robert a inflorit, au niste activitati super.

Cam asa e pe aici, oricum, nici macar la scoala nu sunt pusi pe scaun, sa zic asa, adunarile le fac pe jos , cand isi dau ei buna dimineata sau mai discuta cate ceva. In clase sunt "ateliere" si fiecare isi poate alege ce doreste.

Totusi, invata si ei literele, m-am si mirat, numerele etc. Mie deja mi s-a spus ca Robert este stangaci si ca nu asta-i problema, dar nu stine bine creionul in mana, si ca ar fi bine sa corectam deja. seamana cu mine Eu nici acum nu scriu ca un om normal.

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ (9+)

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Adriana, multumim. Da, mai un pic si am terminat. Eu ma tot gandesc ca in primul rand bine ca nu a trebuit sa o tot trezesc din oct. 2010 (cand am aflat de hipoglicemie) si apoi, bine macar ca stiu dr. ca amidonul merge, ca altfel, nu stiu cum o trezeam la 4-6 ore sa-i dau sa manance cand e e pe trei sferturi adormita. Asa, ia amidonul cu iaurt asa mai mult adormita si am terminat, inapoi la culcare.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

alysh eu nu stiu cum e la stat pt ca eu am zis ca vreau sa o dau pe Julia la gradinita in primul rand pt limba straina.Nu pot sa zic ca dupa 2 ani poate face conversatie in germana, dar stie multe cuvinte si notiuni in germana, si mai are 2 ani sa-si dea drumul la vorbit.La gradi mai face pictura, sport, muzica si arte plastice.O vreme a facut si dans, dar a zis ca nu-i place.A, si mai merge si la inot.

simonix bafta sa fie fetita.
Eu am aflat la Julia la 20 sapt si la Victor la 16.Eu am simtit in ambele sarcini inca de la inceput ce e, desi sarcinile nu au fost f diferite una fata de cealalta.

Julia are acum 101 cm si 16 kg si mi se pare slabuta.S-a inaltat f mult din toamna pana acum ca era printre piticoti.Ea mananca asa de incet si putin incat imbatranim langa ea.Sta si se uita pe pereti, canta, pleaca de la masa sa faca nu stiu ce, si din pacate si noi conditionam de multe ori desertul de mancare si daca nu asculta sau face boroboate asta e pedeapsa: i se taie desertul.Problema e ca ea ar manca numai dulciuri de dimineata pana seara.
Tocmai am descoperit ca nu mai sunt asa relaxata cum eram cand era Julia mica.Astazi a fost prima zi cand l-am lasat pe Victor sa-si bage mainile in mancare si eram asa de crispata cand vedeam cum manjeste tot in jur de la haine, la scaun, la fata, etc.La Julia nu am avut probleme de genul asta si cred ca am lasat-o din prima zi sa faca ce vrea cu mancarea ei si tin minte ca la 11 luni manca singura cu lingurita. Acum cred ca is mult mai stresata si is tot timpul cu gura pe ea sa nu faca aia, sa nu faca ailalta si probabil si asta e motivul pt care Julia are atitudinea asta fata de mancare si nu asculta.Ar trebui sa ma relaxez si sa nu-mi mai pese asa mult de unele chestii.Aveti voi un medicament minune pt asa ceva? Sper ca o data cu venirea primaverii sa-mi revin din depresia asta si sa ma schimb.

V-am zis ca Victor sta numai in picioare si nu mai pot sa-l las singur ca mi-e frica sa nu-si sparga capul.Si nu numai ca sta in picioare dar se deplaseaza asa tinandu-se de canapea, masuta, biblioteca si cand oboseste sau se uita in spate dupa altele mai cade pe spate(din ce in ce mai rar ce-i drept ca stie sa se lase jos, dar pt aia nu pot sa-l las singur ca mi-e frica).Ce bine era cand se deplasa numai in 4 labute si nu stia pozitia bipeda.

Nu mai stiu ce-am citit si nu va raspund acum, ca trebuie sa fug sa-l schimb pe asta micu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
DanaH la multi ani si tie si puiului scump! Scuze de intarziere!
Nadia un mare pupic voua, te imbratisez tare-tare!
Simonixule mie si la Eva si la Bebedoi mi-a zis pe la 12 sapt sexul. E drept ca a zis "probabil" feminin/masculin la fiecare din ei dar de fiecare data a okit la fix doctoressa. Am citi in viteza, nu am inteles daca deja ai facut ecografia si nu ti-a zis sau daca doar nu te astepti tu sa ti-o spuna.
Eu la sv, asa pe ultima suta de metri, de luni vreau sa lucrez de acasa, am vorbit deja si e ok, am sa inchid si luna asta si in aprilie o sa mai vin cateva zile si dupa aceea gata, din 10 aprilie mi-am facut cererea de concediu (de odihna initial) dupa care intru in cele 126 de zile. Mult a fost putin a ramas, niciodata nu mi s-a parut ca trece timpul asa de greu.
Fetelor multa sanatatae tuturor puisorilor si voua care sunteti bolnavioare, m-am ingrozit de cate raceli nasoale am auzit in ultima vreme. Bine ca nu am mai dus fata la gradi, gata, doi ani a mers saracuta la gradi, acum facem o pauza dupa care sa vedem, eu nu vreau sa o izolez de copilasii de varsta ei, dar trebuie sa ne protejam un pic si noi, bebedoiu mai ales.
Eva nu e nici ea vreo grasa, are 14 kg si 102-103cm ceva de genul. E la 14 kg de multisor, dar arata bine. Nici eu nici ta-su nu am fost prea grasi, eu ziceai ca merg in maini pana pe la 14 ani, asa betze de picioare aveam... deci cu cine sa semene mandra mea?
Fetelor aveti idee unde gasesc papusica Tinkerbell? Eva e fana. I-am cumparat aripioare, ma pune sa zic "tati, uite o zana acolo", trebuie sa o rog sa ma transforme in ceva, etc... e scumpa tare.
Aoleu Lumi ce zanateci si aia la spital sa ii taie picioru omului aiurea asa, fara sa ofere oamenilor alternativa de a cumpara tratamentul. Bine ca s-au lamurit!
Fetelor sunt tare fericita ca vine primavara. Acum ne apucam de cumparaturi ptr bebe! Avem o gramada de luat. Ei bine, nu chiar o gramada, dar unele chestii nu le mai avem de la Eva.

Va pup, va mai scriu, imi cer scuze ca nu pot tine pasul cu voi, am vrut sa va las cafeluta azi ca m-am trezit devreme ca sa pap si s-a trezit Eva asa ca a trebuit sa ma ocup de ea.
Multi pupici tuturor, Nicole foarte dragalas puiul tau, da, ai fost haioasa l-ai pus acolo la masuratoare!
Sigur am uitat sa scriu despre ceva dar nu reusesc sa ma concentrez sa le tin minte pe toate :(

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Ylari: trebuie sa o gasesti pe Tinkerbell prin magazine, noi o avem la toate dimensiunile. De fapt le avem ca sunt multe zanute. Noi din Carf le-am luat dar in general de sarbatori, cred ca apare de Paste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ylari, chiar ma gandeam azi la tine, cum mai esti, ca nu ai mai scris, etc.! Sincer!
hai ca mai ai putin si apoi relax...maama ce mi-a placut mie perioda aia a concediului prenatal!!!!

eu am comanda pt papusica Jasmin de la Cristi si print si maimuta
a trebuit sa-i promit dimineata ca-i iau ca sa nu planga dupa mine ca plec la sv (s-a trezit, din pacate, inainte sa ma furisez)

pupici!

Mergi la inceput

Lumi: si pe astea le avem chiar jasmin avem 2. Eu nu mai trebuie sa-i cumpar Elenei ca le are deja de la sora-sa.

Mergi la inceput