Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Fetele, tot stau si ma gandesc: Cristi nu mai face febra, e vioaie, dar inca tuseste destul de rau, nu tot timpul dar are episoade cand nu se mai opreste (cuma a fost azi noapte); oare ar trebui sa ma ingrijorez? sa nu dea cumva in pneumonie? am citit ca multe cazuri de viroze s-au transformat in pneumonii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lumi, noi am avut episoade de tuse nasoala - au tusit fara incetare o i intreaga; e ingrozitor -- insa a doua zi erau mult mai bine (asta si dup n-spe ceaiuri de tuse, ridiche, ceapa si toate cele). La noi nu s-a agravat niciodata, deci eu nu mi-am facut griji
Mai nasol mi se pare cand febra persista
Tusea poate sa tina si 1 luna doua
Insa tu, daca esti f ingrijorata, mai bine mergi la medic, ca nu toti copiii sunt la fel si reactioneaza diferit

Alysh, da cati ani avea bona? ce-o fi patit barbatul ei?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lumi: uita-te in gat sa vezi daca are punctulete pe amigdale sau daca e tare inflamat gatul.
Eu ii dau antibiotic, are 3 zile si nu au trecut deloc. Febra nu mai are, tuseste foarte rar dar alea sunt bine mersi la locul lor.

Mergi la inceput

Belle, o sa ma uit deseara; oricum cred ca o sa-i fac o programare la dr cat de curand, sa-mi ies din pareri!

Merci pt sfaturi si tie Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Luminel eu zic sa mergi la un medic cu ea. Desi uite, aici, tusea e vazuta ca ceva normal. Numai ca depinde de tuse. Daca este cum spui tu, fara pauza si toata noaptea, nu e de lasat chiar asa, fara nici un adjuvant, nimic. Depinde si ce tuse are, depinde de cand treneaza.

Si noi suntem capiati de tuse...dar eu cred din ce in ce mai tare ca ne confruntam cu gripa, nu cu o viroza simpla. Eu ma simt foarte rau...Iasmina vad ca nu isi mai revine, a facut si azi np temperatura. E infundata si tuseste/stranuta, azi np nu a reusit mai deloc sa doarma. In concl. o duc din nou la medic in dp-amiaza asta. Ea tusea si inainte de episodul asta...si am lasat-o zicand ca suntem aici, ne conformam si noi la stilul astora. Dar deja mi-a ajuns...nu mai suport tusea! Plus ca nu inteleg cu temperatura...cum spunea si Adriana! Uff...copiii...agonie si extaz!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inais

Luminel eu zic sa mergi la un medic cu ea. Desi uite, aici, tusea e vazuta ca ceva normal. Numai ca depinde de tuse. Daca este cum spui tu, fara pauza si toata noaptea, nu e de lasat chiar asa, fara nici un adjuvant, nimic. Depinde si ce tuse are, depinde de cand treneaza.

inais, nuuu, tusea e cu pauze, nu tuseste chiar non-stop; doar in episoadele de tuse care sa zicem ca dureaza 15-30 de minute, tuseste des.
Tusea e expectoranta, asa ca-i dau Fluimucil (ea reactiona bine la el), dar e deja a 4 zi azi de cand ii dau si la fel de profund tuseste (poate un pic mai rar ca la inceput totusi)

m-am speriat ca am citit un articol in Jurnalul despre virozele, gripele si pneumoniile care sunt in crestere la Grigore alexandrescu de ex.; ma gandesc sa nu fie si la ea pneumonie

sanatate multa si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Vine imediat capitol nou, asteptati 5 min!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Multumim ptr cafelutza!!
Aoleu ce ma speriati cu racelile astea! Eva e bine, dar sotul e varza rau, azi noapte l-am exilat in sufragerie dar nu stiu cat o sa o pot proteja. I-am dat oscilo de dimineata si o sa ii mai dau vreo 2-3 zile sper sa o protejez cat de cat. Maine ar trebui sa mergem la nasi dar daca sotu e bolnav singurele imi e greu sa mergem... Mie se pare ca mi s-a infundat nasul, dar sper sa ma tin bine si eu. Am cumparat niste paragripe dar am citi pe el ca e recomandat sa nu se administreze gravidelor si femeilor care alapteaza O sa opresc sa imi iau si eu oscilo sa iau preventiv, si paragripe o sa ii dau sotului macar poate il ajuta.
Ieri n-am facut nimic la casuta de papusi ca eram super obosita. In plus era desfiintata libraria aceea pe care o stiam eu si nu am reusit oricum sa cumpar nimic nici lipici nici hartie de cadouri, nimic. Am sa pun poze cand va fi gata. Belleane casuta de papusi o va folosi sa se joace cu ea, nu sa depozitam papusile in ea, nu stiu daca la asta te gandeai dar am zis sa subliniez. Oricum noi avem o mare colectie de strumfi, probabil aceia vor fii locuitorii casutei. Dar oricum destul de greu de facut... dar acum daca m-am apucat trebuie sa ii fac pe plac copilului.
Lumi eu as duce fata la un consult in locul tau. Imi aduc aminte in iunie anul trecut mi-a inceput sa tuseasca aiurea dar rau de tot si am dus-o la dr si surpriza, avea bronsita, mi-a trecut-o pe antibiotic. Nu vreau sa te sperii
Alysh cum s-a descurcat strabunica cu bebe?
Pupici, nu ne face si noua nimeni capitol nou?

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Cap. 213

Mergi la inceput