Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui belleane

Lumi: vezi ca sunt in tema cu cardiologia, totul e pana la bani, la o adica daca baga colega ta mai adanc mana in buzunar se gasesc si perfuziile alea scumpe.

Cu nemancatul Elenei orice e posibil, poate si de la gat, poate o jeneaza, poate fi si de la crocobaurii din burta, ideea ca i-am tot facut analize dar nu i-am prins. Am citit undeva tot pe aici pe forum de testul cu scoci pentru oxiuri e mai sigur decat analizele astora.

Te iubim, printesa Victoria!!!

pai, acum i-au zis doctorei direct ca-i cumpara ei tratamentul daca asta e problema...ideea e ca daca erau mai si se incredeau in ce le spusese aia, acum socrul avea piciorul taiat
nu putea sa le spuna de la inceput: bai, fratilor, nu mai avem bani de tratament, aveti voi sa-l cumparati pe cont propriu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Fetele, multumesc tuturor.
ADriana, in iulie terminam tratamentul si apoi mai dureaza vreo 2-3 luni pana se stabilizeaza nivelul de glicemie (pana atunci iasa complet toate medicamentele din organism).

ALEX de DANA, LA MULTI ANI!

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Nadia, hai ca mai e putin...ce-a fost mai greu a trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Nicole,

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani baietel mare de Danah! O zi minunata!

Nicole, m-ai facut sa zambesc cu masuratorile tale demonstrate frumos cu poze -- mi-aduc aminte ce valva/senzatie ai facut atunci pe forum cand ai scris ca David are 25 de kg (cum ai sunat-o pe mama ta ...)
Oricum ai pus tu niste poze atunci si parea grasut acolo, in pozele de acum mi se pare normal, chiar ma mir ca are asa multe kg - o avea oasele grele - e si inalt e adevarat.

Mai, eu intreb din nou, ca Simonixul nu a dat pe la noi:

asa devreme se poate afla sexul copilului? si eu cautasem odata, ca ma interesa, dar stiu ca la mine abia la 20 de sapt mi-au spus

Belleane, e nasol cu nemancatul asta, asa cum o stiu eu pe Elena nu pare subnutrita; sper sa fie doar o faza

Desiree, mai e un pic, sper sa treceti cu bine peste lunile astea si sa va linistiti

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Dana la multi ani puiului, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa te bucuri de el si de surioara lui!!!!

Nicole nu mai zic ca ti-am mai spus-o, e fff greu puiul tau, sa fie sanatos! Robert care nu e slab, eu asa zic, are 17kg si am uitat cati cm, 104 sau mai mult, am uitat. Iar Antonia e racita? Ca ei mai fornaie si degeba asa mici; plus ca dupa ce suge ai senzatia ca se ineaca, ca haraie lapticul ala si-n nas, pediatra zicea ca e normal.

Belle sunt destul de zilnic pe blogul Cristelei Georgescu, are chestii ff faine de la med. naturista la retete ff faine si sanatoase "ciocolata la discretie". Acolo am citit ca e ff gresita abordarea "papa ca sa primesti desert" (pe care recunosc ca eu o faceam, ca deh..copil nemancator), cica nu doar ca nu vor manca cu drag mancarea, dar vor capata aversiune fata de ea, fiind "omu rau" care ii tine departe de ce-si doresc: desertul!! Eu ma lupt acum sa evit asta, sa nu-i mai zic conditionat.

Simonixu hai, ce faci?? Ramane comanda de carut roz???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Adriana, mie la 13 sapt mi-a spus de putzulica lui Luca si la 14 saptamani de cea a lui Vlad (adevarul e ca-i mai mica )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fetele

Si eu pe aici, profit de soare, sunt cred 18 grade la noi Maine am o zi libera dar cica nu ar mai fi asa frumos, oricum, o sa imi iau piticul mai devreme de la scoala, dupa examenul meu.

Fetele, nu cred ca imi va zice sexul de bebe la eco de 12 sapt, mi se pare super devreme, ziceam si eu asa Uneori se poate vedea ceva acolo, dar nu ma bazez pe asta, la Robert dr a refuzat sa imi zica, deoarece aveam o sansa din doua sa greseasca Cu primul am aflat la 17 saptamani, si asta pt ca am facut eco genetica, altfel asteptam pana pe la eco de 20 de sapt. Acum certitudinea o voi avea la 20 de saptamani, atunci mi se pare ok.

Eu pe bebe asta il simt fetitza, sau ma influenteaza Robert mai am o speranta si din cauza ca sarcina este total diferita, bine, stiu ca nu e garantie, dar na, sper si moi

Buuun, subiect cu mancare si kilograme Al meu a mai slabit - am ajuns la 18 kg de la 19. Eu zic ca e de bine. Cu conditionatul - foarte foarte rar am facut asta, acum insa, avand in vedere greutatea lui, chiar nu ma mai intereseaza daca mananca sau nu - ii pun in fata, mananca cat vrea, chiar daca doua linguri, si adios. Desert stie ca primeste orice ar fi, e o placere pe care nici noi nu ne-o refuzam. Cand era piticul subnutrit si bolnav mai insistam sau ii dadeam in gura eu, insa ea mult mai mic. Acum noi gata, ne concentram pe ideea de mancat mai sanatos si mai variat.

Nicole - care e problema cu microunzii? Si eu folosesc zilnic, de cel putin doua ori pe zi, la incalzit lapte si mancare.

Alyshule - cu cresa, ce sa iti zic, depinde efectiv de copilashi. Eu pe number doi vreau sa il dau inainte de pragul critic de 8 luni, am stabilit eu pe la 6 luni. Daca nu reusesc la 6 luni, il bag de la 1 an, in orice caz, evit varsta de 8-9 luni. Dar o sa il dau de la 6 e inscris deja in doua crese. Sper sa fie mai putin lipicios ca Robert, mai putin sensibilos iar eu sper sa fiu tare pe pozitii, fara tot felul de idei cretze care influentzeaza piticii.

Nadia - uf uf si voi cat mai trageti - hai ca mai e putin, acush acush facem party

Luminel - sanatate multa... si eu am o problema cu tatal meu, cu piciorul la care a fost operat, are proteza de shold... si acum genunchiul este tumefiat, cald, arata oribil, si nimeni nu stie ce are, a facut tot felul de investigatii, maine face si un tomograf ceva... cand imi zice mama cati bani da si cat alearga peste tot, ca aparatul x nu merge, ca aici nu exista aparat, ca aici este numai cu bani ... groaznic! Si se taraie asa de nu stiu cand. Daca nici maine nu iese mare lucru la tomograf vreau sa il aduc aici sa il investighez...

Fug la munci ... e fapt si eu sunt intr-o perioada mai amarat asa, nu prea am de lucru, e oribil, ma iau durerile de cap. Si mi-a revenit energia si ... nu am ce face cu ea

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ (9+)

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Adriana, mie la 13 sapt mi-a spus de putzulica lui Luca si la 14 saptamani de cea a lui Vlad (adevarul e ca-i mai mica )

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

mie tot la 13 mi-a spus de pasarica lui Cris...si e mai mica
deci se poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Simonixu', deci ne-ai tinut degeaba in suspans

Ref la cresa-copil, nu cred ca depinde numai de copil, depinde mult de mediul in care il bagi. Adica, eu am mai intalnit situatii cand ma duceam sa-l iau pe Vlad de la cresa, cand toti stateau cumintei la masa, jucariile toate stranse (cine stie de la ce ora) si isi asteptau parintii pe scaunele. Stiti ca eu am fost f multumita de cresa, de la mancare, curatenie, doamne dragute....dar acum vreau mai mult si pt Luca si pt Vlad: vreau activitati cum sunt la Gabitzam, vreau libertate mai multa pt copii, vreau educatoare tinere, destepta, flexibile....vreau sa lis e descopere talentele, nu sa fie obligati sa faca ceva sau altceva...vreeeaaaau, vreeeaaaauuu

Lumi

Mergi la inceput

Simonix, sanatate tatalui tau! daca poti, i-al la tine pentru investigatii, ca in baza doctorilor de aici....

ma bucur ca ti-a revenit energia!

Mergi la inceput