Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (212)
Raspunsuri - Pagina 17
Nicole1980 spune:
Nadia – sunt cu gandul la voi. Ma rog sa fie bine si sa scapati o data de aceste “griji”. O pup pe Victoria – fetita puternica ! si pe tine
Laura – care este reactia angajatorilor ? Cu siguranta iti gasesti ceva … Bafta. Ce fetita mare ai ! De frumoasa , ce sa mai zic…
Dana – la multi ani pentru Alex, sa fie sanatos !Bafta la job. Asteptam poze cu briose. Poate ma inspir si eu pentru ziua lui David…
Lumi – si eu caut doctor chirurg vascular. Va povesteam ca mama este in spital. Are tromboflebita si saptamana trecuta doctora amintea si de operatie. AM hotarat sa o aduc in Buc pentru operatie, dar nu cunosc pe nimeni. AM gasit pe net dr Halpern – este la Medicover dar si la CC Iliescu- Fundeni, ca fiind un dr foarte bun. Mai este dr Jianu , la clinica particulara… EU inca mai caut, dar nu am gasit pe nimeni care sa imi recomande, doar ce am citit pe net…
Pupici si sanatate multa copiilor !
Belleane – ai facut teste pentru oxiuri ?Poate acestia ii induc lipsa poftei de mancare. Mie nu mi se pare slabuta…
Adriana- ma bucur ca Lara este in regula. Este mai bine sa o tii sub observatie…
Inais – pauza…pauza sa te faci bine. Sanatate !
Sa va povestesc putin despre David care are aproape 115 cm si 26.5 kg. Aici aveti poze cu masuratoarea…. Functioneaza masuratoarea, ca am testat-o pentru mine…
Baiatul meu (cra, cra) isi pregateste micul dejun singur. Isi ia castronel, isi pune lapte din frigider, isi pune cereale (‘ciriale’ cum spune el) , le incalzeste singur la microunde (nu dati cu pietre, dar noi il folosim…frecvent), isi ia lingura si mananca singurel.
Frigiderul si cuptorul cu microunde nu mai au secrete pentru el… Aseara , inainte de a pune masa ,”a furat” spaghete, care erau preparate deja , a pus ketchup peste ele si a luat singurel o gustare.
Antonia – avem probleme… se ineaca cu saliva si nu stiu de ce. Poate de la mucisori ? Am folosit batista bebelusului, care initial nu a scos nimic, deoarece nu o tineam bine, ulterior am scos cateva secretii din nasuc si vad ca respira mai bine… Noaptea trecuta a fost alba… dar imi este asa de draga ca uit totul a doua zi si o iau de la capat…
Eu – am ceva problem cu epiziotomia, ieri am vazut sange pe langa taietura….
Va pup si va urez o zi buna !
Alish - delicioasa cafeaua !
Alysh spune:
L-am cantarit si eu pe Vlad de dimineata, are 14,8 kg. Chiar sunt curioasa cati cm...acum cateva luni avea fix un metru . E tare greu, asa cand te chinui cu ei sa manance. Si Vlad face multe figurele dar mananca binisor. Cu Luca n-am nici o treaba, inca de la un anisor mananca singur, tot din farfurie si carnitza si painica si fructe si legume, e un exemplu. La el dureaza masa max. 10 minute, la Vlad o ora.
Simonix, vreao veste, ceva? Eu presimt ca-i tot baietel, dar cum nu prea le nimeresc , nu ma bazez pe mine
Dana, chiar ai baiat mare si plin de calitati! La multi ani, sa-ti aduca bucurii, multe, multe!
Doloress, readaptare usoara! Vad eu cat de greu e dimineata pana ne urnim: si stai ca din mai intra si Luca la cresa, atunci sa vezi distractie si nervi!
Lumi, nu ma curentez ca la cat am lancezit pe aici aveam mare nevoie de activitate mai intensa. Azi insa e binevenita relaxare. Ce faci, o mai duci pe Cris la dansuri? Eu vreau sa-l dau pe Vlady la inot din mai...
Alysh spune:
Nicole, ai copii superbi!
Da, in gral bebeii se ineaca din cauza mucisorilor pe care nu reusesc sa-i elimine. Noi scoteam cu batista dar imi amintesc ca nu reuseam tot, cei din profunzime tot acolo ramaneau.
Iar tu, fugi la dr, nu mai sta! Sanatate mamei!
Luminel spune:
Nicole, sanatate mamei tale!
mi-a zis colega mea ca s-au lamurit pana la urma care e problema: le-a zis doctora d ela Fundeni la care e intarnt socrul sau, ca de fapt spitalul nu mai are bani sa suporte tratamentul pe care i l-au administrat pana acum si care a dat rezultate dar care e desutl de scump; si atunci se gandisera ei doctorii sa opreasca tratamentul si sa-i taie din picior ca sa vezi, ce nenorociti!
ce mare e David; si precoce...nici pt Cristiana nu mai are secrete frigiderul....doar in ce priveste dulciurile...isi pune scaunul si si le ia singura
despre Antonia, nu situ ce sa zic...poate e de la muci
Belle, s-ar putea sa aiba dreptate Nicole; poate ar fi bine sa-i faci niste analize de paraziti!
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Lumi, nu ma curentez ca la cat am lancezit pe aici aveam mare nevoie de activitate mai intensa. Azi insa e binevenita relaxare. Ce faci, o mai duci pe Cris la dansuri? Eu vreau sa-l dau pe Vlady la inot din mai... ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
Alishu, doar la dansurile de la cresa; v-am zis ca vin o data pe saptamana niste profe de la o scoala de dans si fac cu ei o sedinta!
la scoala de dans propriu zisa, as duce-o dar nu am cum / cand
daca plec dimineata si vin seara la 7, unde naiba sa mai plec cu ea
Alysh spune:
Lumi, te inteleg. Eu ies la 4 si parca tot nu-mi ajunge timpul. de-asta vreau sa-mi schimb profesia, sa incerc invatamantul. Sa am timp de copilasi.
Si eu ma gandesc cum o sa fac cu Vlad cu inotul. Cursurile incep la 5...tot atunci va tb sa-l pescuiesc si pe Luca de la cresa.
Nu mai zic ca am emotii cu Luchinitza, cu dusul la cresa, iar urlete, el e si mai "revolutionar" asa, e extrem de activ si de curios, nu va accepta usor sa stea locului pe scaun, sa se conformeze unor reguli uofff, cat de mult mi-am schimbat si eu opiniile si despre dusul la 2 ani (consider ca-i prea devreme) si depre dusul la stat....uoooffffff Sunt asa in ceata...ca nu stiu cum sa fac mai bine pt ei.
Luminel spune:
Aly, cred ca niciuna dintre noi nu stie cum sa faca mai bine pentru copii! ar fi ideal sa stam acasa cu ei (bine, pentru unele sau pana la un punct) si nici sa nu suferim de bani...cam rare cazurile astea...poate numai pe afara
eu zic ca o sa se adapteze si Luchinitza (ce frumos suna) chiar daca e ele mai independent; puterea exmeplului cred ca va functiona!
si Cris e o zvapaiata agitata si incapatanata acasa, dar la cresa nu au avut probleme cu ea doamnele; e f apreciata
bafta
belleane spune:
Lumi: vezi ca sunt in tema cu cardiologia, totul e pana la bani, la o adica daca baga colega ta mai adanc mana in buzunar se gasesc si perfuziile alea scumpe.
Cu nemancatul Elenei orice e posibil, poate si de la gat, poate o jeneaza, poate fi si de la crocobaurii din burta, ideea ca i-am tot facut analize dar nu i-am prins. Am citit undeva tot pe aici pe forum de testul cu scoci pentru oxiuri e mai sigur decat analizele astora.
Victoria_mami spune:
Fetele, multumesc tuturor.
ADriana, in iulie terminam tratamentul si apoi mai dureaza vreo 2-3 luni pana se stabilizeaza nivelul de glicemie (pana atunci iasa complet toate medicamentele din organism).
ALEX de DANA, LA MULTI ANI!
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia