Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Nadia,te imbratisez ! multa sanatate printesei Victoria ! ma gandesc la voi !

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

NADIA Ce sa-i faci, e greu sa o trezesti, dar daca trebuie.... Si pe mine ma doare inima sa trezesc copii de dimineata, cand ii vad asa calduti acolo dormind linistiti, ma doare sufletul efectiv. Dar trebuie, ca altfel nu ajungem la servici.

Am inceput, fetele, serviciul, de aceea sunt mai absenta. Greu, greu, sa ne intram in ritm, sa hranim tot poporul si sa iesim dimineata cu totii din casa. Dar o sa ne obisnuim noi. Eu mai ales, care am lucrat si cu un an inainte de acasa, acum e o adevarata provocare pentru mine sa merg la birou.

SIMONIX - asteptam vesti despre caruciorul roz! Poate stiu ei micutii ceva, al meu nu voia deloc frate/sora, dar in putinele dati in care voia, ne zicea ca e fratior, deci simtea el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele

Ali ce tot faci, pe unde esti?? te sun azi!
Nadia draga de tine, ce stare de permanent stres si control...cred ca esti cu nervii la maxim mereu...
Simonix tare dulce Robert, sper sa fie fetitza intra-adevar sa nu sufere copilul vreo dezamagire
Inais sanatate multa amandurora!
Doloress imi inchipui ce e in casuta aia dimineata! Acomodare usoara tuturor cu noul program!

Noi tot acasa, am avut o tentativa sa-mi caut iar de lucru, de fapt am inceput sa depun cv-uri si sa vad daca gasesc un job cu program cat de cat ok - pana la 17:00, dar si cu salariu suficient cat sa platesc gradinita ILincai...inca nu am rezolvat nici cu inscrierea lui Mirci din toamna la gradi de stat... Ni s-a stricat si masina si a costat 1000 euro schimbarea piesei respective. Of! Cam d-astea facem noi, ne tot invartim in gol asa ce carcotasa sunt!
Ilinca a inceput sa vorbeasca binisor, ne imita pe toti, ca un papagal micut si haios, zice toate alea, e incantatoare, asa iubitoare si draguta..ma duc ca am mancarea pe foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fete scumpe,

Am avut zile full de-aia n-am intrat. Zile active, asa cum imi place mie de fapt. Am lucrat aici la job si pt un proiect cu mama, traduceri, materiale, nebuneli si primesc si bonus asa ca sunt bucuroasa. Mai ales ca ma asteapta iar nunti, cadouri de Pasti si altele....nu apuc sa pun de-o parte pt vacante. Deci ma zbat cu alte cuvinte, dar nu-mi displace!

Laurita scumpa, deci te-ai razgandit cu invatamantul. Eu inca cochetez cu ideea de a face masterul didactic si de a lucra cu mama la proiecte daca or mai iesi. Astfel incat sa am programul flexibil. Dar vorbim la telefon, abia astept.

Nadia, citind mesajul tau, simteam ca fac atac de panica...am luat si un calciu pana sa-l termin....m-am bucurat ca s-a stabilizat situatia, uofff, abia astept sa scapati cu bine din toata povestea asta

Imi pare rau sa aud de atatea raceli, pup puiuti si mamici bolnaviori/oare, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Va rog sa savurati www.casamea.ro/usr/thumbs/thumb_369_x_552_33031-serveste-un-mic-dejun-savuros-la-readers-cafe-3.jpg" target="_blank">cafelutza cu mic dejun inclus

si sa nu va suparati de vremea de afara ca vine si ea, primavara o data!! asa o s-o apreciem mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

ce vreme - ninge
abia astept primavara si mereu visez la vacanta de la mare

Noi suntem bine, Lara e vioiaie, bine-merci, insa sotul a insistat sa o tin 2 zile acasa, ca sa fim 100% siguri ca nu mai are nimic. Annika vad ca s-a tinut bine si nu s-a imbolnavit si ea, doar un pic de tuse si muci

Nadia, si cat mai urmeaza tratamentul cu amidon?

Simonix, deja la 12 sapt. poti afla sexul copilului?

sanatate tuturor
Adriana
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza fetele!

Nadia,

Laura, bafta la gasit de job! maaama, cand a trecut timpul, parca ieri nasteai sia cum Ilinca vorbeste

Aly, spor la treaba! vezi sa nu te "curentezi" daca stai tot in priza

Inais, sanatate!

Doloress, va acomodati voi incet incet, important e ca sunteti impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza si de la noi.
nadia, esti o super mamica, ai un curaj fantastic si sunt mandra de tine. te pup si te imbratzisez cu mult mult drag.

pup fetele si copilashii bolnaviori. eu trebuie sa recunosc ca nu am mai avut raceli nasole, doar muci, de care nu scapam de ei, dar deja au devenit parte din viatza noastra :)

fetelor, imi pare rau sa va spun, dar la noi e o zi superba. se anuntza 16 grade, deci aproape vara. sunt sigura ca azi o sa vad ceva olandezi in pantaloni scurti si slapi, ca maneca scurta au deja de la 12 grade.

si nici nu se putea sa fie o altfel de zi, doar e ziua baiatului meu. nu stiu cand au trecut 8 ani, parca a fost ieri. si e mare, si frumos (cra!cra!) si destept (inca un cra!). cuminte ce ii mai trebuie?

aici trebuie sa le dai colegilor la scoala mici tratatzii, care contzin ceva dulce sau mici jucarioare. asa ca ieri am buchisit la niste briose de pe la 1 pana pe la 10 seara. bine, de facut le-am facut dimienatza, repede, asta nu a luat mult. dar apoi le-am decorat cu martipan si bomboane si am facut tot felul de fetze de animalutze: pisici, catelushi, broaste, gargaritze, albinutze. 29 de brioase am decorat. dar au ieshit frumoase. am facut si poze, dar nu am cum sa le descarc acum.
miercurea viitoare am invitat 8 copii si ii ducem la un centru sportiv unde este perete de catzarat. am ceva emotzii, ca nu sunt toti sportivi ca fii-miu, dar sper sa se distreze.

de acum incep sa ma gandesc ce mai buchisesc si pt ziua lui odo, ca acush vine. orice idee este bine venita.

dar pana atunci, am carca de munca, cu niste intalniri mari si "groase" in fiecare saptamana, la care trebuie sa ma pregatesc din greu. plus cursuri, examene, pregatit noi cursuri, supravegheat studenti pt teza. asa ca am zilele pline si o sa fiu cam muta, dar de urmarit va urmaresc, sa stiti.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi ani, Dana, pentru Alex! sa fie sanatos si norocos in viata! ca restul le are pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

DanaH: Alex sa si o viata minunata si plina de soare.
Am fost si eu la catarat acu cateva luni a fost antrenant desi pentru fundul meu cam greu, fetele n-au treaba.

Vai ce copii mari avem, in curand ne mutam la blugi cu astia mici.

Doloress: bafta la job, reintegrare rapida, te inteleg, eu am lipsit 3 zile si parca am lipsit un an.

Azi sunt la munca, am trimis-o pe Elena la gradi ca incepea sa faca purici acasa. Daca o mai tineam acasa nu mai voia la gradi deloc.

Am fost ieri la pediatra: Elena are 102 cm si doar 13,5kg. A ajuns o slabatura, plange la fiecare masa indiferent ce ar manca incepe cu un plans desi i-am spus ca poate sa nu mai vina daca nu vrea. Mai am un pic si incep si eu sa plang ritualic la masa. Singura ei speranta e in continuare desertul care-i da puterea sa imbuce cate ceva.
Aseara a adormit cu capul pe masa dupa o repriza de plans langa o banana.

Mergi la inceput