Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Multumesc, fete dragi (toate, fara exceptie), pt urari. Si le intorc inzecit catre voi si familiile voastre!

nu stiu cum se face, dar aproape in fiecare an, ziua mea de nastere este una dintre primle zile insorite ale anului. bine, anul asta a fost foarte cald si frumos si ieri. asa imi da un sentiment de bucurie si parca ma face sa uit numarul anilor pe care ii serbez :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani DanaH ! Multa sanatate, zile insporite tot anul si clipe minunate alaturi de familia ta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani, DanaH, sa fii fericita si iubita! si sa ai parte de cat mai multe zile cu soare!

Gabitza, vad ca Raducu are o iubita nu? ca mereu e pe langa fetita cu rochita gri
Si ce dragute era cele doua surori din pozele cu Andrei, cum se tineau ele de gat

Nicole, ce harnicuta ai fost- arata bine mucenicii

Sanatate bolnaviorilor: Lorich, Elena, Cristiana si cine mai e incercat de boli

Si noi am fost bolnaviori - Lara e de sapt. trecuta cu o stare subfebrila de 37,3 - 37,7, da am trimis-o la scoala, pana vineri, cand a facut febra mare. Sambata era iar bine, seara iar mai rau - nu stiu ce are
Ele erau f rar racite si acum Lara raceste in fiecare luna (culmea ca Annika vad ca rezista mai bine) - insa chiar incep sa-mi fac griji pt Lara

Lumi, succes, sa nu ai probleme cu jobul

Noi am fost duminica la teatru, ca era Lara in per. fara febra - la "Un lup, o capra si trei iezi! -- mi-a placut la nebunie spectacolul, am ras o gramada - si fetelor le-a placut (desi Lara era deranjata, ca nu urmaresc intocmai pov. originala ), insa cel mai mult eu m-am distrat - are multe replici pt. adulti
Sa va duceti, daca aveti timp, e frumos - la Sala Rapsodia (Ion Creanga)

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Lumi, imi pare rau, sper sa se rezolve cumva problemele de la job. Sper ca ti-ai mai revenit acum

Belle, da, noi mereu am pus picaturi in ochisorii lipiti...tobradex, parca... si sanatate!

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

Aly, mi-am revenit, am bagat o felie de tort (cea mai veche angajata din firma ne-a facut cinste) si mi-a crescut serotonina
ce-o fi o fi... cel mai mult ma enerveaza statutul asta, de a fi la mijloc: clientii vor sa plateasca cat mai putin si impun scaderea preturilor, iar transportatorii se plang in continuu ca a crescut motorina(ceea ce e adevarat) si ca nu mai fac fata la preturile actuale; si eu ce sa fac, in situatia asta? ca nu dau eu banii de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

La multi ani Dana!

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

DanaH la multi ani, sa fii sanatoasa, sa ai o zi minunata si sa te bucuri de puii tai!
Ali scumpa mea, suntem biine, slava Domnuli, a facut o forma usoara...Mirci inca nu are nimic, ea mai are cateva cojite, we viitor sper sa iesim din casa.
Lori, belleane multa sanatate!
vera mama, ce replici are, nu te pui cu ea! Isteata fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adriana chiar acum o sa ma uit de bilete si sper sa rausim sa mergem si noi! Sanatate Larei...a facut bolile copilariei?
Luminasol cu probl de la sv, dar vorba ta, bine ca mai e putin. Cum necum mereu ajungi sa fii la mijloc laun moment dat sa traiasca colega cu tortul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ceau!

La multi ani Dana!

Fetele nu am disparut...din nou...Nu am mai dat pe aici ptr ca ii am bolnavi pe pitici...Saptamana trecuta baiatul...cu amigdalita...iar sambata noaptea la urgenta la spital am descoperit ca eli avea pnumonie......am dus-o mai mult de frica pojarului...avea fetita vecinei si ma gnedam ca...desi vaccinata (ROR)...l-a luat si ea!

Nu ne-am internat...si au urmat 2 injectii nasole, traumatizante...iar acum luam antibiotic pe cale orala.

Aveti mare grija de pui in perioada asta!

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Mihaser, sanatate multa puilor!
ce simptome avea Eli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Lumi multumesc...tocmai ca nu a avut nimic...avea ochii umflati un pic si lacrima...avea febra, dar mica...Ce mi-a dat de banuit a fost ca s-a culcat...ea nu doarme la pranz...atunci mi-am dat seama ca ceva nu e ok...si am dus-o la spital...i-au facut analize de sange si radiografie...agocalmin, antibiotic pe branula si am semnat ca o luam acasa sa ii facem tratament...am vb cu medicul de fam si i-a facut el injectiile duminica.

Mergi la inceput