Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

gabitza si mie mi s- au parut inalti baietii. Si frumosi amandoi! Camera e super, imi place tare mobila...eu la asa ceva visasem o gradi ca asta e mare lucru. As da si eu atatia bani daca as avea, sincer as crede ca merita.
nicole ti-au iesit super mucenicii! Sanatate mamei tale, sa se rezolve repede, spr a nu fie ceva grav!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, DanaH !! Sa fii sanatoasa si fericita, sa-ti cresti copiii cu drag si sa-i vezi mari si impliniti si sa iti fie bine !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Neata,

La Multi Ani DanaH! Sa ai parte numai de bucurii si sanatate!

Lorich m-ai prins...cu primavera

Aseara am fost cu Ilinca la un concert de chitara in cadrul Festivalului de flamenco si la sfarsit mi-a zis - "Ai vazut? Nu am tipat, nu am ras, nu m-am urcat pe scena deci...merit o poveste la culcare, nu?" Ce vreau sa spun e ca acest copil ma manipuleaza la greu si cand ii zic sa fie ea mama si eu copilul, imi zice "Nu, jocul asta il jucam doar cand spun eu pt ca e prea greu pt mine"

ma duc la munci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata fete scumpe,

Am fost tare ocupata si vineri daca n-am apucat eu sa dau pe aici! si pt toata lumea!

Laurita Ilincuta, cum se mai simte?

Inais

Mihaser, sa aveti drum lin si frumos in noua viata si sa ne scrii mereu cum v-ati adaptat, cum e acolo, etc

Alina, m-a impresionat tare mult Sara si felicitarea! Sublim!

Gabi si eu sunt topita dupa gradi a voastra! Vrem si nooooooooi

Piggy, bravo mai, felicitari si la mai mare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Multu de

Piggy serviciu usor!

Dana, la multi ani, sa fii mereu la fel de frumoasa, fericita, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

Eu sunt cam varzuca de racita, ieri am zacut, mi-a fost asa de rau cum nu mi-a mai fost in mult timp! O tampita de raceala. Puii au doar nitel mucim de vreo saptamana si ceva, sper sa nu se agraveze la ei.

O saptamana minunata!

Mergi la inceput

La multi ani, Danutza!! Sa ai parte de mult noroc bucurii, fericire si sa ne incanti mereu cu mesajele tale pozitive si pline de viata! Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

DanaH iti doresc multa sanatate, intelegere si copii ascultatori, o zi plina de surprize placute.

Elena a fost varza in weekend, n-am prea dormit,am stat cu grija, acu parca ma incearca pe mine. I se lipesc ochii dupa somn sa-i pun ceva picaturi sau trece asa doar cu igiena? N-am dus-o la gradi cand am vazut-o cu ochii aia, febra n-a avut, a fost subfebrila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

hello!

La multi ani DanaH! Sa fii sanatoasa si fericita toata viata!

Lori, sanatate multa!

Belle, sanatate Elenei!

si Cris a inceput sa tuseasca, febra nu are doar ca dimineata se plangea ca o doare capul

mie mi-a stricat unul ziua cu niste vesti nu prea imbucuratoare (probleme de serviciu) ma consolez cu gandul ca oricum o sa plec, dar sper sa rezist pana in vara, sa nu ajung sa-mi dau demisia mai devreme cand o sa fiu intr-o situatie fara iesire (la mijloc intre "marele" client Michelin si camionagii)

Mergi la inceput

Lumi, imi pare rau, sper sa se rezolve cumva problemele de la job. Sper ca ti-ai mai revenit acum

Belle, da, noi mereu am pus picaturi in ochisorii lipiti...tobradex, parca... si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

lORICH sanatate multa!

Belelane sanatate si Elenei!

Noi tocmai am scapat de o febra de 2 zile a Marei...Acum mai are doar ceva muci prin gatlej si tuse din cand in cand.
Vad ca la birou am 2 colegi raciti la pamant...

Of

Mergi la inceput