Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (212)
Raspunsuri - Pagina 13

mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui belleane Elena a fost varza in weekend, n-am prea dormit,am stat cu grija, acu parca ma incearca pe mine. I se lipesc ochii dupa somn sa-i pun ceva picaturi sau trece asa doar cu igiena? N-am dus-o la gradi cand am vazut-o cu ochii aia, febra n-a avut, a fost subfebrila. Te iubim, printesa Victoria!!! |
Ptr ochisori sunt ceva servetele iridium cu care o poti sterge...dar se poate si cu ser si comprese sterile!

mihaser spune:
Multumesc mult pentru urarile de bine legate de plecare...Poate mai prind si eu putin curaj...E departe...initial ne gandisem la Londra, dar...probabil ca trebuie sa ajungem in US...Inca nu imi vine sa cred ca am fost de acord cu toata nebunia...In fine...pte sot e o oportunitate faina, ptr cei mici sper sa fie benefic, iar eu...cred ca fac asta pentru ei...O sa locuim langa Seatlle...e un oras dragut, Bellevue si sper sa ne acomodam...
Cred ca mai e o mamica in America, chiar 2...Cenia si Alina...si plus ca suntem aproape de Canada...Habar nu am geografie...o sa invat cu Cristi la scoala :)
Depre bb3...am invatat ceve in ultima vreme...never say never...:)
Despre pasapoarte nu stiu prea multe...noi am ales individuale sa putem merge doar un parinte cu ambii copilasi...poate vin decat eu cu ei in Ro la vara de exemplu...imi face sotul o procura si pot veni...daca erau pe pasaportul unuia sau al celuilalt e mai greu...
si noi eram obligati sa intram la pregatitoare...dar acum trebuie sa invatam engleza sa incepem acolo clasa 1.
Va pup!

inais spune:
Salutare de la noi!
Iasmi face aerosoli...eu o pazesc! Rino-faringita, febra moderata, gat rosu, tone de muculeti si tuse de numa'! Da' suntem bine...a venit primavara, e soare, cald...ieri am fost la mare!
Profit de ziua cu ea, daca tot am chiulit de la serviciu.
Sanatate multa celorlalti piticuti bolnaviori...am vazut ca mai sunt cativa si chiar si mamici!
Mihaser o sa fiti aproape de Canada, da. Dar aproape de Vancouver. Nu stiu daca mai e cineva de pe acolo. Stiu de Montreal si Toronto...din US mai sunt 2 mamici: ca_eric si Cenia (daca nu ma inseala memoria)...Alina nu mai este pe acolo! Aventura nu gluma cu 2 copchii si plecat in America! Sa fie intr-un ceas bun si sa va adaptati! Sper sa va gasiti rapid un cerc de prieteni, sa reusiti sa vedeti partea plina a paharului si sa va pastrati optimismul! Copiii se vor adapta primii.
Am fugit...mor de ciuda ca noi stam in casa pe vremea asta!!

Victoria_mami spune:
Mihaser, asa e cum spune Inais: carmen (ca eric) si cenia mai sunt in state. Alina era in New York (a world distance ) si s-au intors in Romania acum recent.
Seattle... cam departe, pacat. Daca erai mai aproape ne intalneam
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

mihaser spune:
Sincer..pentru mine it's a trip...asa o ia si sotul...sper sa ne intoarcem inapoi in Ro...
Asa e de carmen uitasem...si ea e din Timisoara :)
Aventura mare nu e...se ocupa firma la care lucreaza sotul de tot...dar...na...e o schimbare...iar noi romanii suntem reticenti la schimbari asa radicale :)
Multam

ca_eric spune:
dana la muuulti ani!! sa fii fericita si vesela ca si pana acum!!
mihaser eu sunt in zona chicago..pe partea cealalta a americii....aprox..da si eu sunt timisoreanca de-a ta...daca erai mai in partea asta sigur ne intalneam..

Nicole1980 spune:
Pup puiutii si mamicile cu virusi de raceala. Insanatosire grabnica !
Felicit si pe Miha pentru decizia de a pleca in USA !
Eu sunt putin in urma cu "totul". Antonia are niste zile mai proaste si stau mai mult cu ea in brate, iar in micile pauze de somn incerc sa trebaluiesc prin casa...
Acum sunt cu vopseaua in cap si ma rog sa nu ma trezeasca. Mi-am intins-o ca pe sampon repede, repede...De coafor nici nu se pune problema.
SUnt restanta cu pozele lui Gabi, dar acum e momentul sa le vizualizez. Aaa am incercat si site-ul gradinitei, dar bantivirusul meu nu ma lasa sa il accesez. Spune ca e virusat ...
Va pup si va salut !

Nicole1980 spune:
Gabi - Am vazut pozele .
Mi-a placut tare mult ideea de a fi prezenti si parintii la activitati ale celor mici/mari. Cati copii sunt in grupa lui Raducu 6-7 ? SI la David sunt 5 baieti si o fata...
Tare mult mi-a placut de baietii tai. Andrei s-a facut un barbatel tare frumos...
Mi-a placut foarte tare si camera lui Raducu. SI noi ne gandim sa ii facem o noua camera lui David. Pe a lui i-a cedat-o surioarei, iar el doarme cu tati, momentan.

Lorich spune:
A dat cineva cafea?
Noi suntem busite rau, nici nu mai conteaza raceala mea, a facut Ana ieri febra mare si care nu ceda, dupa care o pocnit-o o diaree...am dormit maxim 3 ore toata noaptea! Oribil, sa nu cedeze la antitermic, sa nu doarma, non stop kk si plans.
Sunt zombie!

piggy spune:
Lorich sanatate multa si o tona de
am intrat citind simptomele Anei...in primul rand multa santate voua si celorlati bolnaviori
ana s-ar puea sa aiba roseola infantis - se manifesta cu febra m,are care cedeaza greu sau deloc, diaree, febra tine 3 zile dupa care apar bubite ca niste intepaturi mici (poti cauta poze pe net)...daca e asta e un virus, nu ai ce sa ii faci decat antitermice si alte metode traditionale de scadere a febrei
iti spun toate astea pt ca eu am luat teapa cu mara si daca am vazut ca nu cedeaza febra in cea de a treia zi (la recomandarea medicului) i-am dat antibiotic...si nu era nevoie
va pup si sanatate