Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

dau eu cafea...dar nu gasesc emoticonul
Azi sunt iar acasa, nu stiu cum s-a intamplat dar aseara cand si-a amintit de gradinita au apucat-o crampele la burta. Intr-un final s-a linistit.Azi vad ca e bine: febra n-are, tuseste rar, nasul nu-i mai curge, ochii nu mai erau lipiti doar ceva secretii uscate dimineata. In schimb vad ca are 2 puncte albe mici pe una din amigdale. Acum ce ma fac cu Ana ca vrea si ea acasa.
Eu n-am mai nimic, mai tusesc sporadic.
Nu pot sa o opresc pe Elena din joaca, parca e nejucata de cativa ani.
Eu ii mai dau doar debridat si ceaiuri, mi-e frica sa nu fi fost durerea de burta de la paracetamol.
Cred ca bantuie niste adenovirusuri.

Mihaiser: super evadarea, eu as lua-o ca pe o vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Belleane, o fi puncte albe pe amigdale de la ou kinder - sau ce pov. Lorich ca avea Robert in gat -mancase ceva dulce parca
Glumesc
Eu verific acasa starea amigdalelor, ne jucam chipurile de-a doctorul

Lara a avut la raceala asta o amigdala cat nuca -- niciodata nu a avut asa de mare (de fapt ea nu a avut prob. cu gatul deloc pana acum); acum nu numai ca se simtea imediat la pipait, insa se vedea de la distanta cat de mare e umflatura
Ideea e ca nu era rosie in gat - ca am fost si la doctor, deci nu avea nici puroi - trebuie sa fii atenta cu medicatia

Laura, am vazut ca intrebai -- nu am facut bolile copilariei, insa nu e o boala a copilariei, ci cred ca doar o raceala mai indaratnica sau ceva de genul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

O zi buna va doresc!

Ana si-a revenit, slava Domnului,gata febra si diareea, ieri cred ca a avut 10 ture, nu mai stiam numarul. Cosmar a fost! Brrrr..

Eu, tot racita, dar sa fiu de 1000 de ori mai racita, ei sa fie sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza! ce fac fetele?

ieri am absentat motivat; am stat acasa cu ambii copii bolnavi; Cristi a facut febra ieri noapte, nu stiu cat ca mi-a fost si frica sa i-o masor, dar ardea; ieri a mai avut vreo doua episoade de febra dar mai mici; Florin a zacut toata ziua si el cu febra; tusesc amandoi si le curg mucii
Azi noapte nu au mai facut febra, asa ca i-am lasat pe amandoi acasa, in convalescenta sa-si revina si eu am revenit pe baricade, sa nu pierd prea multe zile de concediu

Lori, ma bucur pt ana ca si-a revenit!

Sanatate multa si tie si celorlalti bolnaviori!

am o intrabare: cunoasteti vreun chirurg vascular bun in Buc.? socrul unei colege e internat la Fundeni cu artrita si aia vor sa-i amputeze piciorul ; si ar vrea o a doua opinie! multumesc anticipat!

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Sanatatea Anei, Cristianei si lui Florin!
Si mamicii Lori!
Si altor bolnaviori

Si eu stau cu Lara acasa, ca si ea se lupta cu o raceala de mult; eu am tot trimis-o la scoala, cum iese din casa, iar apare febra, asa ca azi repaos

Lumi, nu stiu chirurg

Am citit acum o stire despre un autobuz plin cu copii, ce veneau din Elvetia de la ski si mergeau spre casa in Belgia - au murit 28 de persoane, dintre care 22 copii - groaznic mi se pare, sa-ti astepti puiul acasa din clipa in clipa si sa fii anuntat ca a murit
Doamne Fereste!

Mergi la inceput

Lumi sanatate copilasilor, recuperare rapida! Din pacate, nu stiu sa te ajut cu intrebarea

Mergi la inceput

Si eu sunt acasa, aseara a facut Elena un puseu de febra 39 dupa care a scazut singura brusc, iar a crescut.
I-am dat Klacid, doctora mi-a zis ca sigur se face pneumonie si mai bine ii dau acum decat mai tarziu. Nu mai are pofta de mancare deloc.
Si la mine s-a agravat, am tusit rau azi noapte, eu nu am luat decat ceaiuri dar vad ca nu-i spre bine.

Mergi la inceput

Sanatate Elena!!! Avem si noi Klacid in casa, era medicamentul de rezerva in caz ca bronsita lui Robert se dadea batzoasa. Dar nu a fost cazul. Si eu, Belle sunt tot asa cu mucii in barba si nasul cimentat.

acum vad ca si Lara e racita, off...sanatate multa Lara!!

Mergi la inceput

Lumi:eu stiam ca la Fundeni sunt printre cei mai buni. Doar ca pentru asta se fac niste perfuzii scumpe rau, nu stiu daca au fonduri sau daca se preteaza fix la diagnostic. La Floreasca sunt buni dar si la Colentina. Nu stiu ce varsta are persoana, ce stare dar imposibil sa nu fie solutii, bani sa fie, parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetele

Mai, cu stirea aia cu copiii, m-a dat peste cap rau rau ... Aici se organizeaza in scoli la cei mai marutzi nitel ceea ce se cheama "classes de neige" (ii duce la munte, in genere primavara), sau classes vertes (in paduri) sau classes de mer (la mare). Copiii asteapta zilele alea va dati seama cum ! Si chiar se fac multe excursii de genul asta. Noi suntem mici, dar pana si ai nostri au fost cu autocarul la ferm, la circ si mai stiu eu pe unde. Evident ca al meu va merge si el la tot felul de "classes" din astea, dar asa ma un cui cu autocarele astea ... Nu de acum, ci asa, in general. Stiu ca au centuri dar na, cand e ceasul rau ... In fine, groaznic, va zic, m-a dat peste cap rau rau...

A propos de activitati, la noi la scoala priectul actual este brutaria Clasa se va transforma intr-o brutarie, zilele trecute au fost piticii la un magazin de paine si au studiat ei firma, cum se pun produsele pe rafturi, felurile de painici, cum e iau banii etc Azi se intorc la brutarie sa cumpere painici multe si maine vor invatat sa isi faca singuri senvishuri,i-am dat piticului cutit si tocator la el, sa vedeti ce mandru le ducea in mana pe strada Daca isi face si senvishurile singur ne-am scos il punem sa isi faca pachetul.

Si cica scoala e in negocieri cu Cora sa ii duca pe pitici la brutaria lor, sa vada cum se face painica. Oricum teoria o stie al meu, daca nu turuie dimineata ... cred ca daca il intrebi ce vrea sa se faca cand va fi mare va raspunde: brutar sau morar. La scoala pe o coala maaare maret de hartie, pe un carton, au facut o moara din semintze diverse, arata foarte frumos.

Fetele cu cupilashi bolnavi, sanatate multa Asa e primavara, pentru noi lunile februarie si martie sunt cele mai grele. Anul asta a fost mai bine la noi, desi e un an greu, cu virusi foarte agresivi, dar na, nu e timpul pierdut Vaz ca acum barbata-miu e racitura, si ma minunez ca eu nu prinsei de la el, un pic de mucishori si la mine, dar nimic de speriat. Chiar ma mir ca gravida fiind nu am facut din alea grele.

Maine merg la eco de 12 saptamani Sper sa fie toate bine si sa anunt si la servis. Am deja burta de 6 luni zic eu Am cred greutatea cu care l-am nascut pe Robert Nu stiu unde o sa ajung. Dar ma simt mai bine si mananc mai putin si mai bine, nu mai am senzatia aia de foame datatoare de greatza. Totusi, inca trebuie sa mananc consistent, asa ca incerc sa mamanc mai mult la pranz si seara sa o las mai moale. Am avut o zi de ciorba si salata - deci am zis ca leshin nene, trebuie fripturi, chestii serioase la mine Niciodata nu am fost asa, imi place sa mamanc si nu ma sperii de ce e in farfurie, adica mananc de toate, de la mezeluri daca e cazul pana la legume insipide gen brocoli Insa niciodata nu am fost asa de oribila cu mancarea, sa nu ma pot abtine, sa bag in mine numai tampenii, non stop... Mi se pare super nasol, si sper sa scap repede de senzatiile astea.

Azi Robert a vazut o reclama la papushi si a zis: o sa ii cumpar si eu una la "fetitza mea" - io: ce fetitza - el: aia din burta ta Fetelor, m-am terminat daca nu e fetitza kinderul din burtan Deci nu vrea sa inteleaga ca poate fi baiat ala micu' asa ca ii zic maine la doctor sa sara cu o pasarica la mine ca nu stiu ec ii fac

Va pup !

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ (9+)

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput