FIV in Ungaria 156

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikkid

Imi,mult succes...ce repede decurg lucrurile.
Sper din toata inima sa fie totul bine,iti tin pumnii.

Multumesc,sa fie!!!
Da...pare repede...dar totusi incet,nu?

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

http://www.drmalpani.com/amh.htm

e f bine niki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madanan spune:

Scuze, am mancat cuvinte..... rezultatul li stiti: BB care astazi face 7 saptamani, asa trebuia sa fie finalul.

Mergi la inceput

Dupa graficul asta,Nikkid...ne incadram in acelasi interval!

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Madanan sa-ti traiasca!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

fetele nu va faceti probleme cu amh. eu cu 1,3 am scos 13 ovocite. am avut alte probleme. dar daca e vb numai de numar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna fetelor !
azi ca si ceasul mi-a venit "ciclul" asa ca vineri am sa merg sa-mi fac analizele hormo . Sper sa fie bine e a treia zi de menstra.
Roona , Norma - multumesc de raspunsuri , am sa sun si eu pentru histerografie , oare trebuie neaprat sa astept pana marti sau pot suna de pe acum , oare nu e tardiv sa sun martea viitoare sau IMi cand ziceaiu ca au zile libere ? luna asta sau in Aprilie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Madanan: Sa fie burtica sanatoasa si sa creasca mare! Asa cam pana la termen, ca dupa aia sa-l vezi in realitate!
Merci de raspuns. Dar fructele goji de unde le cumpar si cum se consuma. Eu sincer nu am vazut inca asa ceva, doar am auzit de ele.
Dar daca consum si ceaiul verde cu orzul verde, e vreo catastrofa? E si el un antioxidant. Ca daca tot le-am cumparat, sa nu-l arunc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara27

ank, cum asa, chiar n-a dat niciun rezultat tratamentul in cazul vostru? niciunul??? enumar niste esentiale:
- nu fumat!
- odihna (fizic, psihic), adica no stress
- sport/miscare multa, regulata
- alimentatie saraca in(pe cat posibil complet evitate): grasimi saturate, grasimi animale, zaharuri, prajeli, alimente ultraprocesate, faina alba, etc,
- antioxidanti puternici (orz verde, goji, ceai verde)
- vitamine (mai ales acid folic)
- omega 3, zinc, seleniu, magneziu, calciu etc, etc.,etc.
toate astea si nicio schimbare? pare rau

Lara nu s-a vazut nici o imbunatatire desi inainte cu 2 luni jumate a luat spermotrend si Q10 dupa tratament continua cu acid folic 1/zi. Apreciez lista cu indicatiile....e chiar buna de urmat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

ImiMS: Da vezi sa ai lista scrisa de acasa. La prima vizita cand vroiam sa pun o serie de intrebari, pur si simplu m-am intimidat si de-abia am reusit sa-i pun 2-3 intrebari. Pe drum eram foarte suparata ca nu l-am intrebat de aia, nu l-am intrebat de cealalta.s.a.. Dar la urmatoarea vizita mi-am pregatit lectia de acasa. Aveam la mine listuta gata scrisa cu intrebari concise si la obiect.

Mergi la inceput