FIV in Ungaria 156
Raspunsuri - Pagina 6
mona19 spune:
Salut!
Eni0301: Bafta in continuare la punctie si transfer!!!
ImiMS: Dar ce repede trece timpul. Parca mai ieri ai fost la prima consultatie si azi deja esti in plin program pentru FIV. Da, e bine sa ai o rezerva la tine. Dar, dupa consultatia din 14 martie ar trebui sa-l intrebi pe doctor direct cam ce suma ar trebui sa pregatesti pe data viitoare sau la final. Noi asa am procedat si PK ne-a raspuns de fiecare data foarte amabil.
5ab1na spune:
grafia asta e eco cu solutie salina.
in mod normal uterul sta cu peretii lipiti. se introduce solutia respectiva si se poate uita cu maciuca de la eco. poate vizualiza si trompele. e aceeasi treaba ca la HSG numai ca nu e cu radiatii. kovacs lucreaza si finutz si nu te doare nimic. probabil il intereseaza ceva la fibromul tau.
nu e nimic dureros. dupa...apa aia curge si te tot patezi:) ai grija in ce conditii pleci acasa. sa nu umbli cu poponeata uda. poti pleca imediat, nu te doare, nu patesti nimic.
nu cred ca iti mai ia banuti de consultatie.
ImiMS spune:
Mersi tuturor fetelor care mi-au raspuns!
Asa o sa fac...ma inarmez cu rezerve...iar ptr 14 martie am o lista intreaga de intrebari, printre care si preturile,normal
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
mona19 spune:
Acum hai sa pun si eu cateva intrebari celor care au mai facut cure de detoxifiere. Mi-am luat orz verde si ceai verde. Adica nu eu, ci sotul. Au fost trecute pe lista lui de cumparaturi. Bun orzul verde e OK. Dar ceaiul verde e capsule. Eu vroiam la pliculet. Am citit pe cutie ca e foarte concentrat. " Extract standardizat din frunze de ceai verde: 200,00mg corespunde la 1.5 l ceai verde preparat prin metoda clasica". Ce ziceti, nu e prea concentrat? Pot sa le consum inainte de un viitor tratament FIV? Of si eu care am zis ca de fapt voi inlocui cafeluta de dimineata cu o ceasca de ceai verde!
nikkid spune:
Imi,mult succes...ce repede decurg lucrurile.
Sper din toata inima sa fie totul bine,iti tin pumnii.
nikkid spune:
Legat de AMH,eu l-am facut in 2010,de atunci nu l-am mai repetat,si rezultatul a fost 13 pmol/L...ce parere aveti,e ok ?
ImiMS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 5ab1na si din rezerva sa iei carucior de copil si jucarii am zis! |
Sa te auda ...cine trebuie sa te auda
Pooooooop
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
madanan spune:
Mona19, pt. detoxifiere poti sa incerci si fructele goji care au concentratia cea Mai mare de antioxidanti. E mai comod sa iei 10 fructe pe zi decat sa te complici cu ceaiul. Eu am consumat si aceste fructe si il stiti BB care astazi face 7 saptamani.