FIV in Ungaria 156
Raspunsuri - Pagina 8
jaguar spune:
buna seara
Mona, stiu k orzul verde e ff bun, de ceai, nu pot sa zic prea multe,, poate vine Anaasta k ea "stie cu astea"
spor si sa fie cu folos detoxifierea
Goofy, bafta la buda!
Mada, sarcina usoara
Olimp, bafta la analize,,, e f bine ziua 3.
ImiMS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp IMi cand ziceaiu ca au zile libere ? luna asta sau in Aprilie ? |
Saptamana viitoare, intre 15-18 martie.15 martie la ei este zi nationala,si au weekend prelungit!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
ImiMS spune:
citat din mesajul lui mona19 ImiMS: Da vezi sa ai lista scrisa de acasa. La prima vizita cand vroiam sa pun o serie de intrebari, pur si simplu m-am intimidat si de-abia am reusit sa-i pun 2-3 intrebari. Pe drum eram foarte suparata ca nu l-am intrebat de aia, nu l-am intrebat de cealalta.s.a.. Dar la urmatoarea vizita mi-am pregatit lectia de acasa. Aveam la mine listuta gata scrisa cu intrebari concise si la obiect. |
Daaaaaaaaaa...pai e gata scrisa...zilnic o completez
Si eu asa am patit acum,ca am uitat multe...si el la fel...a uitat sa-mi dea tratamentul ptr candida si prolactina, desi vorbisem despre in cabinet...Noroc ca mi-am amintit pe drum, cand am inceput sa-i povestesc sotului discutia avuta cu dr...si m-am intors...si am obtinut inca doua retete
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
olimp spune:
imi of ce rau pica 14-18 martie exact in perioada cand ar trebiu sa fac histerografia , oricum multam
Oare are ceva daca o fac la 8 zile de la incelutul ciclului adica pe 14 martie sau sa astept pana pe 19 martie adica ziua 13 cum ar fi mai bine ?
[b]imi[/b ]cine este ingerasul din poza ?
ImiMS spune:
citat din mesajul lui olimp imi of ce rau pica 14-18 martie exact in perioada cand ar trebiu sa fac histerografia , oricum multam Oare are ceva daca o fac la 8 zile de la incelutul ciclului adica pe 14 martie sau sa astept pana pe 19 martie adica ziua 13 cum ar fi mai bine ? [b]imi[/b ]cine este ingerasul din poza ? |
Eu zic sa suni totusi...poate dr acela lucreaza.Eu cred ca si Zadori va lucra daca in ziua aia are ceva monitorizare,sau punctie sau ET...poate numai la consult nu primeste.Nu cred sa le lase pe fetele care sunt sub stimulare asa ptr 3-4 zile,nu?
In rest eu nu stiu ce sfat sa-ti dau,cand e mai bine sa faci,in ce zi...poate fetele care au trecut prin asa ceva te pot indruma!
Ingerasul din poza este finutzul meu cel drag
olimp spune:
imi am sa sun , trebuie sa imi incerc si eu norocul , mai ales ca trebuie sa rezolv in acceasi zi si spermograma sotului , dr. meu mi-a cerut sa repetam spermo. sa vada care este activitatea asa ca trebuie sa fac cumva sa le potrivesc , proba trebuie sa o dea acolo...
sa-ti traiasca finutu , tare dragalas
ImiMS spune:
citat din mesajul lui olimp imi am sa sun , trebuie sa imi incerc si eu norocul , mai ales ca trebuie sa rezolv in acceasi zi si spermograma sotului , dr. meu mi-a cerut sa repetam spermo. sa vada care este activitatea asa ca trebuie sa fac cumva sa le potrivesc , proba trebuie sa o dea acolo... sa-ti traiasca finutu , tare dragalas |
Asa sa faci.Si e foarte bine sa repete sotul spermograma acolo...asa nu vor exista dubii...Cabinetul unde l-ai facut acum lasa de dorit,sincer...scria si nu scria...stii cum e...
Multumesc de aprecieri...e intr-adevar un baietel de nota 10 si e lumina ochilor mei,impreuna cu surioara lui, care de asemenea mi-e finutza...La un moment dat o voi pune pe ea la poza,sa vezi acolo ochi albastri ca marea
Fetele de pe acest topic...numai eu votez topicul unguroancelor?????Nimeni altcineva?????Pai cum asa???????
viotimis spune:
Seara buna tuturor,
Nu am apucat sa scriu nimic de Fiv 2, din lipsa de timp, asa ca va povestesc acum dupa ce s-a incheiat, fara ET.
Am facut FIV-ul cu Dr. Zadori, la Szeged.
Desi am avut acelasi protocol ca si la Fiv 1 (reusit/sarcina oprita in evolutie), aceleasi doze de tratament, cu acelasi medic si la acelasi laborator, organismul meu a raspuns foarte bine la tratament dar ... m-am hiperstimulat; intr-un final am facut punctia si s-au extras 6 ovocite din totalul de 9.
Nu s-au fertilizat decat 2 ovocite si astea destul de greu ... in ziua 4 dupa punctie aveau 2 celule si din acest motiv nu am facut ET.
Dr. a incercat tot posibilul pana in ultima clipa dar poate asa a fost sa fie. A mai avut cazuri in situatia mea, unele cu final fericit (alinuknuknuk) dar la mine nu s-a produs minunea de care aveam nevoie ...
Pentru fetele care urmeaza sa mearga la FIV - Szeged, va dau mai jos preturile actuale, la cateva dintre medicamentele folosite pentru FIV., pentru a fi reactualizate cele de pe prima pagina.
Gonal F/1 Pen 300 - 33.747 Ft
Gonapeptyl/7 buc. de 1 ml - 13.318 Ft
Merional 75/1 buc. - 1.931 Ft
Ovitrelle 0,5 ml/1 buc. - 9.483 Ft
Utrogestan 1 cutie/30 buc. - 2.213 Ft.
Multumesc tuturor celor care mi-au dat sfaturi importante si s-au gandit la mine in aceasta perioada.
Bafta multa si tuturor de 8 Martie.
mona19 spune:
Jaguar: Multumesc. Sa fie si la tine cat mai curand ceva cu .
ImiMS: Aha! Si eu care credeam ca sunt singura din lumea asta care
n-am fost in stare sa-i pun toate intrebarile de la prima vizita. Da, numai ca eu uneori is dusa cu pluta. Apropo, vi s-a intamplat sa spalati hainicele si la sfarsit cand sa scoateti rufele, sa apara asa deasupra ori un portmoneu in toata plenitudinea lui cu acte, carti de vizita, bonuri, ori bani de hartie? Cred ca nu. In schimb mie mi s-a intamplat de nenumarate ori. A ajuns sotul sa-si controleze singur buzunarele cand si le pune in cosul cu rufe murdare .
Olimp: Bafta pe maine la analize!!!! Sa ai rezultate bune!!!