Pufi de Ian-Feb 2010 (71) - LMA Mara!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns momo_do spune:

Multumim de urari de bun re-venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

si eu pe aici..nu am fugit..dar am o saptamana grea asa ca mai greu cu scrisul...am citit tot dar in etape si am cam uitat

Biberonul noi suntem fani declarati...si din pacate sugem la el des...seara il spal pe dinti dar apoi la somn clar fara biberon nu scap...si se mai trezeste si noaptea si cere lapte...chestia e ca nu adoarme cu el...bea ce are nevoie apoi il arunca si se intoarce cu curu in sus si se culca

canini ii avem de ceva vreme...acum asteptam rndul 2 de masele

achizitii: Dragos stie sa foloseasca mouse-ul..stie care e browserul, adica iconita de pe desktop..daca incerc sa apas pe altceva se lasa cu tras de mouse, da clickuri, schimba videoclipuri..nu are nici un stres
culori inca nu stim, ciferele le mai incurcam..in schimb stim vocalele: A, E, I, O si pe U il confundam cu O si stim si pe M(zice M...mama ca asa i-am explicat..m de la mama)

e si el intr-o perioada violenta...una 2 te trezesti poc cu o palma pe fata..sau vine si te ciupeste...incearca si sa muste dar nu a descoperit inca tehnica..doar pune gurita pe mana si asteapta sa muste

mai era ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna seara,

Trebuie sa imi laud si eu fetita,nu? Ariana nu vorbeste in propozitii, dar spune cuvinte din ambele limbi.Imi place foarte mult la ea atentia ei la detalii,imi place ca atunci cand canta stie intonatia fiecarui cantecel, incearca sa spuna si cuvintele , nu ii ies perfect dar iti dai seama ce canta(sunt cantecele in engleza ca noi la astea ne-am adaptat ).

E iubareata asa de felul ei, imi place cum imi prinde capul intre manutele ei si se uita lung si frumos la mine apoi ma pupa si ma strange tare tare .

Gata "cra-ul "

Noi am iesit amandoua astazi la cumparaturi, eu incerc sa o duc macar o data pe luna cu bus(ca de masina cred ca e satula) in alta localitate sa ne facem de cap prin magazine . Am primit de la sotul meu "voucher" pt cumparaturi de 8 martie , asa ca mi-am mai cumparat cate una alta .

O seara linistita sa aveti

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Si eu pe aici...nu am avut net...
In butoi sunt
Azi cand l-am luat pe Yannis de la gradi vroiam sa ies in strada principala (facand dreapta) si tocmai facea un jeep stanga de pe str principala sa intre pe asta de unde vroiam eu sa ies si eu m-am bagat sa ma duc repede odata si "acoperita" de el, dar a venea o masina de politie pe sens, jeepu a dat repede inapoi si eu am franat repede sa nu ma bag in fata lui, dar suficient cat sa imi ia permisu' pe 30 de zile ptr neacordare de prioritate )ca ce domnle, cata nesimtire, daca nici masina de politie nu o las sa treaca si ma bag in fata, d'apai pe cine las) Nici nu-l vazusem ca se bagase jeepu, am vaz eu ca venea o masina dar era si f intuneric ca nu erau felinare in zona aia si nu m-am prins ca e masina de politie si am presupus ca lasa Jeepu sa treaca ca se bagase destul de mult pe sensul lui... Anyhow...
Am inceput sa plang instant de nervi si plang si acuma . Nu-mi dau seama ce sa fac eu cu Yannis dupa mine si cu servici fara masina. Aici nici macar sa iau ceva d-ale gurii nu pot iesi fara masina si dupa cum stiti sunt cam singura pe lume ca al meu..la birou, in Grecia, el e important Domne, are treaba! CAnd l-am sunat azi plangand sa ii zic ce s-a intamplat a inceput sa urle la mine ca oare cand o sa incetez sa fac prostii, ba m-au dat aia afara, ba imi ia permisu, ca el nu are nevoie de asa ceva la casa lui si mi-a inchis tel. Acasa nu a vb cu mine si s-a dus la culcare de la 10.... frate deci mor de nervi.....
Si m-am cam saturat, eu azi am stat 4 ore si am frecat toata casa sa fie luna, am bagat la spalat a 4a masina de rufe (ieri spalasem alte 3) toate ziua fac treaba, zilele astea "libere" nu am stat locului o clipa, numa trebaluit, alergat....tot eu cumparaturile, tot eu il am in grija si pe Yannis...zici ca-s sluga la stapan si nici macar de intelegere nu beneficiez.
Anyhow...inca nu-mi dau seama ce o sa fac eu alea 30 de zile fara permis ...ma simt ca la puscarie...si eu ca eu, noroc ca e serviciul aproape si sper sa se topeasca zapada sa merg pe marginea drumului si ma duc pe jos (aici nu sunt trotuare). Dar Yannis? I-am propus varianta sa il lasam cu busu gradinitei, ar fi 250 de lei pe luna, am zis ca platesc eu ca na e vina mea (de unde i-oi mai scoate si pe aia nu stiu ca tocmai am platit gradi lu Yannis, am luat pampersi, mi-am facut duplicat la cartea masinii, mai platesc si amenda si gata banii pe zilele lucrate in feb si altii nu mai vin curand) ...si si asa mi-a sarit in cap ca ce? aia nu-s tot bani din bugetul familiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Sa dau cafeaua? sa Nu dau cafeaua?
Yannis tuseste si nu reuseste sa adoarma ...
Inutil de mentionat ca sunt rupta , nu?
Plus ca ma ingrijoreaza starea lui, abia ce a fost bolnavior.
Plus ca alaltaieri am fost la dr si nu mi-a sesizat nimeni nimic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata,

Sarumana de cafea , Alex....Mai plusez si eu cu una.....
Offff, doamne....parca se tin lant ghinioanele de voi ..nici nu mai stiu ce sa zic....adica...ai sa razi, si poate o sa-mi iau si rosii...dar poate n-ar strica sa incerci sa vezi un preot, si poate sa faci o sfintire casei...nu-s eu bisericoasa, dar parca e prea de tot...

Urez cu mare drag

La Multi Ani, Mara, copil frumos!
Sa ai parte de tot ce este mai bun de la viata!

si...cu scuze de intarziere..., urez si eu pentru ieri, din toata inima..

La multi Ani, Mara de Rebiana!
La Multi Ani, Darius de Arwen!
Sa fiti sanatosi si norocosi!

pufilor nostri extraordinari, si
mamicilor lor!

La multi Ani, doamnelor! Sa fiti iubite!

Imi cer scuze ca nu scriu mai mult, nu nominalizez...offf, bineinteles ca sunt in criza de timp, dar asa imi trebuie, daca am.."overslept" astazi! Fug la treaba si incerc sa revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Sorina multimim de cafea
Alex greu de spus ceva care sa te consoleze acum.Nici nu stiu daca te supara mai tare suspendarea carnetului sau atitudinea sotului
oricum o mare bila neagra pt el
pana la urma va scoate bine mersi bani si de bus pt Yannis.Dar daca doamne fereste era vorba de vreo boala si trebuia sa scoata din buzunar 1-2-3 mii lei atunci in cine mai arunca cu noroi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

hai ca m-a luat valul si am uitat ca de fapt cu totul altfel intentionam sa incep
La multi ani dragi mamici
sa fiti iubite si respectate

La multi ani Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

NEATZA DRAGELOR...

CELE MAI FRUMOASE, DESTEPTE SI SIECSI...

SA FIM IUBITE SI INTELESE SI RASFATATE SI....MACAR UN SFERT DIN TOT EFORTUL NOSTRU DE ZI CU ZI SA FIE APRECIAT SI DE CE NU...RASPLATIT...

UN BUCHET MARE DE IMPREUNA CU TOATA DRAGOSTEA MEA ....PT VOI

SI ...INCA UN BUCHET IMENS DE FLORI PT MAMA MEA

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

dupa o noapte siecsi...in care am fc naveta intre paturi..( k jiji nu ne odihnim nici eu nici el...se foieste non stop...cauta sa bage mana la tt) ..la 7 cand a inceput ora mea free...de baut cafea..si googalit...aud...MAMII..MAMIIIII.....MAMIIIIIIII....TZITI MAMIIIIIIIII

si dupa juma de ora de tzatzaiala si lapte si etc ete-ne tot fresh...desi s-a clca pe la 11 juma...of, of, mai mai...

pt ca atunci cand toate merg prost simti nevoia de schimbari...m-am dus la salon...si mi-am schimbat look-ul...aka m-am mai tuns si mi-am deschis parul...cik ar trebui sa fie ciocolatiu...insa decolorarea pe negru e di vis...in ape...cred ca ruxita intelege cel mai bine cum stau lucruile....trecand si ea prin faza asta...
speranta meaar fi ca la urmatoarea vopsire....voi arata si eu ca o...doamna.....momentan am influentze de....centura...daca ma intelegeti...( jiji m-a recunoscut iar ta-su a zis ca e bine...desi mi s-a parut ca nici u m-a analizat f bine....

deci continui de la munca...

evident ca la cat a dormit e nervos si ciufut..plus ca si azi tre sa fac shmotru de rutina

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput