Pufi de Ian-Feb 2010 (71) - LMA Mara!
Raspunsuri - Pagina 7
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Neatza fete! Simply nu fi suparata, se mai intampla. Felicit si eu pufii descurcareti si pe cei priceputi la forme/culori. Lali ma bucur ca ti-e mai bine gatul, abia astept sa ne revedem! Multumesc fetelor pt sustinere! Noaptea trecuta nu mi-a cerut deloc dar s-a foit toata noaptea si a scancit. Acum doarme de 11 ore, ma gandeam sa nu aiba o depresie (se poate?). Stiti cum e cand esti depresiv de nu-ti vine sa te mai trezesti. I-am pregatit micul dejun: ceai, cascaval si cu tartine cu unt si gem, o astept sa se trezeasca. Si a doua jumatate de noapte a vrut sa doarma doar lipita de mine. Inainte nici nu o interesam, venea sa suga si pleca in patul ei, acum daca o puneam la ea se supara si se intorcea la mine instant. Oare sufera prea tare? Care erau metodele alea babesti de oprit laptele? In afara de frunze de varza ca n-am chef. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
comprese cu apa rece???
tinem pumnii in continuare... asteapta-te la o mica rebeliune din partea ei care s-o tina in jur de 3-5 zile... tu te-ai desprins emotional de alaptat? (esti impacata cu gandul?)
miremia spune:
Simply, Rux le voi incerca pe amandoua. ceaiul d eslavie il gasesc si in supermarket sau doar la plafar?
Rux eu sunt detasata, dar mi-e mila de ea.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Mirela eu l-am luat dintr-un magazin alimentar(daca imi aduc bine aminte).
Sper ca Mara sa treaca usor peste acest moment
Simply,mami de fetita frumusica
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Simply, Rux le voi incerca pe amandoua. ceaiul d eslavie il gasesc si in supermarket sau doar la plafar? Rux eu sunt detasata, dar mi-e mila de ea. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
un ceai de salvie gasesti oriunde inclusiv la farmacie sau hipermarket cu raioane de ceaiuri din plante... eu am baut si ceai de salvie dar nu pot spune ca m-au ajutat prea mult, pana la urma, dupa 2 sapt de chin, am luat pastile dostinex ( bea)... poate la tine nu va fi cazul...
adina_bulina spune:
Buna ziua si de la noi!
Momo_do bine ai revenit! De multe ori m-am gandit la voi. Asteptam sa ne spui despre baietelul tau muuulte!
Noi am avut ieri o seara de bau. A adormit fata afara in brate la 12.30 si acasa a mai tras inca o juma de ore de somn, apoi.... belea. A alergat, a mancat, s-a jucat si apoi la 7,30 seara a cazut in cap de atata agitatie. A vrut sa coboare din pat si s-a dezechilibrat. Am culcat-o obligat fortzat si am pierdut toate mesele de seara. A bagat somn pana azi dimineata la 7 fara un sfert. Bine-nteles ca s-a trezit dupa lapte de 100 de ori pe noapte. Aia e!!! Nu e prima data si probabil nici ultima.
adina_bulina spune:
Mire eu in perioada alaptarii consultam mereu un site, promama(punct)ro, acolo poti intreba direct consultanti in alaptare. Poate te ajuta. Mult succes!!! si felicitari!
decenuela spune:
am inteles momo.....dar am retinut memo....bine ca nu emo.....dar la varsta si uzura mea....nu e de suparat nu?
ne e dor de voi...
daca vrei ...putem fi cat de discrete vrei tu...fara sa mai aducem in discutie nimic din povestile din trecut...intreband doar de prezent si de micul emo.... si de..samburica emo...cand o fi sa fie...
mire...da o googaleala...mai e un ceai nu doar cel de salvie...de pastile.poate nu e cazul...porta strans...detensioneaza dar f putin....in rest nu mai tin minte nik....oricum eu am fost printre fericitele care n-au avut niciun fel de prb
de mara , nu stiu ce sa zic...de ex aseara jiji m-a strigat...n-a vrut nik...doar sa imi bage mana la tt....apoi a plans...si iar s-a linistit doar la tt cu mana...si toata noaptea a stat lipit de mine cu mana bagata cum ma miscam ma cauta....
nu te mai stresa trece...sa ai grija cu tt...stiu de la fete de pe aici...ca poate fi si aiurea....sa doara rau...park rux a av prb
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
momo_do spune:
Simplicity - la aspirante mergi cand aspiri la bebe :) adica acolo nhe spunem oful despre cat de mult de dorim un test de sarcina cu 2 liniute si cum afurisitele, nu apar!
Dodo, cum se autointituleaza, e bine, un smecher, cam obraznic in ultimul timp. E perioada violentei cred. Ieri a batut colegii de la cresa :( erau ingrijitoarele suparate. El este printre favoriti, cei mai iubiti si alintati de acolo. Le vrajeste cu privirea si cu pupaturile, e un Don Juan.
Dar ieri a facut-o lata, i=a trantit unei ingrijitoare usa in nas, de avea saraca un cucui imens ieri. Eu intrasem in pamant.
Si am comentat: " bine, o sa discut cu el acasa", ceea ce a sunat a "misto"... si cred ca m-au bombanit toti dupa plecare.
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
un ceai de salvie gasesti oriunde inclusiv la farmacie sau hipermarket cu raioane de ceaiuri din plante... eu am baut si ceai de salvie dar nu pot spune ca m-au ajutat prea mult, pana la urma, dupa 2 sapt de chin, am luat pastile dostinex ( bea)... poate la tine nu va fi cazul... Life is good! |
Chiar asa, Mire, de ce nu iei o pastila de Dostinex si ai scapat de probleme?
momo_do spune:
Mire - eu am pus comprese reci, si am muls putin cateva zile, sa nu se intareasca rau sanii. Pe mine nu m-a durut nimic, si in 3 zile s-au detensionat sanii. De curs a mai curs daca mulgeam, o luna.
Dece - sper sa fiu in siguranta si sa fi trecut nebunia unora :)
Am facut beta hcg de dim si asteptam rezultatul pe seara .... desi nu stiu ce sa cred, tind sa cred ca nu sunt, am cateva zile intarziere si test de sarcina negativ... Dumnezeu stie, si in curand si eu
Vrem patriot sau patrioata, de data asta nu conteaza... desi parca tot baietoi as vrea. sa raman eu printesa la 3 gagii 3 buchete de flori??? dar si 3 farfurii de strans