Pufi de Ian-Feb 2010 (71) - LMA Mara!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Neatza fetele

La multi ani tuturor femeilor, fetelor, mamicilor!
Si 1000 de buchete de si mamicilor de pufuleti!

Yannis a adormit fara alte mutari, plimbari in brate si treziri in plans si tuse pe la 4 si s-a trezit la 8 .

Eu am dormit ca lali..fie pe jos langa patul lui, ba am incercat sa dormim impreuna pe canapea dar nu s-a putut, Yannis se tot foia, vroia spatiu sa se intoarca, ma impingea...dupa smotrul in fortza si drumurile de alergatura de ieri mi-am rupt spatele si mai tare azi-noapte si m-am intzepenit.

M-am trezit ...cum altfel decat plangand? ....

Si sotul m-a intrebat daca nu cumva amenda aia de 140 de lei e de fapt mai mica daca platesc imediat (eivident fara macar sa intrebe sau sa isi puna problema cum platesc eu in 24 de ore cu Yannis bolnav, cum ies, cum il car dupa mine etc...) I-am zis ca nu, e 140 cea in 48 de ore si dublu mai incolo. a facut o fatza gen "off numai belele faci" si a plecat....
Frate, nu pot sa cred! Plus ca dupa ce am platit gradinita, am facut plinu la masina, am platit duplicat de carte auto si supermarketul cu pampersi si toate cele abia daca am bani sa platesc amenda, dar nu l-a interesat...
Eu nu sunt obisnuita asa....
orice s-ar fi intamplat la noi acasa (la ai mei) mereu tata zice: "ei lasa, noi sa fim sanatosi! Nu ne-au facut pe noi ...x lei (oricat ar fi fost paguba)" Si ai mei nu sunt nici expati nici greci si nu au avut salarii nici pe aproape de al sotului, am fost o familie modesta care ne-am descurcat cum am putut, dar mereu a fost dragoste si intelegere. Mama era ami panicata si facea scandal la diverse prostii d-ale mele, dar tata era mereu calm si supportive si ma linistea si nu ma invinovatea niciodata si mereu imi lua apararea orice as fi facut. poate asta sa fie si greseala ca m-am invatat iresponsabila...nu stiu ce sa zic...

Dece sa-ti fie de bine schimbarea!

Sorina si eu ma gandesc la sugestia ta de vreo 1 an jumate incoace....dar nefiind bisericoasa peste poate nu stiu ce si cum se face. Adica eu intru in biserica aprind o lumanare, ma rog, ma duc de Pasti si de sarbatorile mari dar nu am nea-arat un preot al meu (aveam preotul si biserica de care apartineam cand eram acasa) . Si nici nu stiu cine si ce si cum e cu sfintitul casei. Adica inainte venea preotul de Boboteaza si sfintea mereu si mereu il primeam. Dar de cand ne-am mutat in blocuri noi nu a mai venit niemni niciodata si nu stiu unde sa ma duc, pe cine sa chem cum sa chem....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata!

La multi ani, mamicilor!
sa fiti sanatoase, sa va bucurati de multe primaveri calde alaturi de copiii din dotare!

Dece... nu stiu cum mai rezisti cu noptile astea. mama eroina scrie pe fruntea ta. sper sa reusesti sa schimbi ceva ca in curand o sa o iei cucu, in ritmul asta...

Alexutzzza... mama draga... m-a busit pe mine plasul cand am citit mesajul tau. recunosc ca nu mi-a placut niciodata sotul tau, dar dupa mesajul asta... n-o sa-mi placa sa-l vad nici in poze...
sunt convinsa ca o sa se gaseasca o solutie pana la urma pt Yannis si pentru tine. 30 de zile nu e un capat de tara. mai rau e ca te framanti si suferi tu desi esti o femeie atat de frumoasa si de sufletista. tie iti doresc doar sanatate si intelepciune. sotului tau, in schimb, ii doresc sa deschida repejor ochii sa te vada la adevarata ta valoare si sa te aprecieze dupa cum meriti...

Mire... cum stati? zilele astea m-am gandit la voi 2 de cateva ori pe zi...

si nu in ultimul rand, LA MULTI ANI MARA!!!

doamnelor... sa avem o zi frumoasa si plina de flori si imbratisari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

ca sa nu mai zic ca mor de nervi ca politistul a scris pe foaia cu constatarea ridicarii de permis ca nu am acordat prioritate vehicului...(masina de politie) desi eu l-am lasat sa treaca dar am oprit in ultima secunda. Si la "mentiuni" scrie ca eram singura in masina dasi i-am spus clar sa ma ierte dar am copilul bolnav, tuseste rau , a vomitat de la tusit, ma grabesc la spital. Sa ma ierte si scuze sa nu-mi ia permisul ca nu am cum sa mai duc copilu in pipera incolo in coace ca nu sunt mijloace de transport...m-am milogit de el cum am putut si el scrie :singura in masina"...deci Yannis e nimeni.... si eu, care pan la urma l-am lasat sa treaca, nu am acordat prioritate....
Frate! toti smecherii si toti nebunii fac ce vor, o taie pe contrasens, alearga masinile, fac accidente, dau spagi si mie imi ia carnetul

Scuze de boceala dar nu-mi revin...si nici nu am pe nimeni cu care sa vb sa ma plang si sa-mi zica o vorba buna inapoi,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

tot io...
ALex... nu trebuie sa fie un preot din apropiere...
poate ca uneori ajuta si o vorba, un sfat, sau o simpla apropiere si o parere obiectiva. daca zici ca ai fost la un mom dat apropiata de preotul si biserica la care mergeai cu ai tai... ai un punct de plecare.
preotul meu paroh e departe de unde stau parintii mei si chiar si eu, dar la el mergem mereu, de mai bine de 15 ani. la el ne-am cununat, la el l-am botezat pe finutul nostru, pe Teo, tot la el mergem mereu si acum. nu ai nevoie de cineva aproape de casa, ci de cineva de care sa te simti aproape sufleteste...
bafta multa si capul sus! un barbat nu te poate face sa plangi atat, fie el chiar sotul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

dupa o noapte siecsi...in care am fc naveta intre paturi..( k jiji nu ne odihnim nici eu nici el...se foieste non stop...cauta sa bage mana la tt) ..la 7 cand a inceput ora mea free...de baut cafea..si googalit...aud...MAMII..MAMIIIII.....MAMIIIIIIII....TZITI MAMIIIIIIIII

si dupa juma de ora de tzatzaiala si lapte si etc ete-ne tot fresh...desi s-a clca pe la 11 juma...of, of, mai mai...

pt ca atunci cand toate merg prost simti nevoia de schimbari...m-am dus la salon...si mi-am schimbat look-ul...aka m-am mai tuns si mi-am deschis parul...cik ar trebui sa fie ciocolatiu...insa decolorarea pe negru e di vis...in ape...cred ca ruxita intelege cel mai bine cum stau lucruile....trecand si ea prin faza asta...
speranta meaar fi ca la urmatoarea vopsire....voi arata si eu ca o...doamna.....momentan am influentze de....centura...daca ma intelegeti...( jiji m-a recunoscut iar ta-su a zis ca e bine...desi mi s-a parut ca nici u m-a analizat f bine....

deci continui de la munca...

evident ca la cat a dormit e nervos si ciufut..plus ca si azi tre sa fac shmotru de rutina

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

da, e di vis decoloratul negru... recomandarea e sa te decolorezi cand nu ai de dus nicaieri ca sa poti sta cateva zile in casa si eventual imbrobodita :))

*** (aici mai multe chestii pe care le-am sters)

dar mi-a placut la nebunie o tipa care s-a vopsit roshu turbat (in pozele de grup si-a dat seama ca trece asa mai neobservata desi era o blonda naturala)... asta da atitudine! daca gasesc articolul si poza v-o arat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

ca sa nu mai zic ca mor de nervi ca politistul a scris pe foaia cu constatarea ridicarii de permis ca nu am acordat prioritate vehicului...(masina de politie) desi eu l-am lasat sa treaca dar am oprit in ultima secunda. Si la "mentiuni" scrie ca eram singura in masina dasi i-am spus clar sa ma ierte dar am copilul bolnav, tuseste rau , a vomitat de la tusit, ma grabesc la spital. Sa ma ierte si scuze sa nu-mi ia permisul ca nu am cum sa mai duc copilu in pipera incolo in coace ca nu sunt mijloace de transport...m-am milogit de el cum am putut si el scrie :singura in masina"...deci Yannis e nimeni.... si eu, care pan la urma l-am lasat sa treaca, nu am acordat prioritate....
Frate! toti smecherii si toti nebunii fac ce vor, o taie pe contrasens, alearga masinile, fac accidente, dau spagi si mie imi ia carnetul

Scuze de boceala dar nu-mi revin...si nici nu am pe nimeni cu care sa vb sa ma plang si sa-mi zica o vorba buna inapoi,,,

Mamica de copil neastamparat Yannis

alex, imi pare rau de intamplarea cu permisul si cu tati de Yannis... o fi avand si el perioada lui creatza si nu are timp si nici mood-ul necesar ca sa te ia in brate si sa-ti spuna ca veti trece cu bine peste aceasta perioada... dar te-am inteles perfect cum te simti (ca ti se reproseaza ca faci boacana dupa boacana nu conteaza din vina cui, iti sunt atribuite toate la gramada)...

Tot ce-ti pot spune si probabil nu te va ajuta defel... e sa ai rabdare sau sa-l provoci la o discutie dar fara istericale si lamentari ca probabil vei pune gaz pe foc... hm, chiar si mie mi-ar fi greu sa gestionez o astfel de situatie, cel mai probabil i-as spune niste cuvinte grele de sa-i vina rau instant...si profund si pentru mult timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La multi ani Marutza frumoasa!

Sa fii mereu sanatoasa, norocoasa si sa-i bucuri zilele mamei tale!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

apropo de preoti... nu stiu inca de ce... dar simt nevoia sa merg la o biserica catolica pentru spovedanie... cum spuneam nu-mi explic de ce... aveam o retinere vizavi de barbatii de alta religie pe care i-am cunoscut... ultima retinere fiind un tip catolic (ironie tipul care m-a invitat la cafea...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata fetelor,

La multi ani si o primavara frumoasa!

La multi ani Darius ! Sa ai parte de liniste si bucurii in noua viata frumoasa inceputa cu mamica ta.

La multi ani Mara Sa cresti mare si frumoasa.

La multi ani Mara cea mare, cel mai frumos cadou de ziua mamei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La multi ani mamici dragi de pufuleti!

Sa fiti mereu iubite, apreciate si respectate!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput