Pufi de Ian-Feb 2010 (71) - LMA Mara!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Momo_d - WB si felicitari pentru noul bebe. Sa fiti sanatosi amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

La multi ani MARA (btw, ce-mi place acest nume! desi daca as face o fetita i-as pune numele Milena...

Sa cresti mare si desteapta ca frumoasa esti! Si o surioara de nadejde pt fratiorul mai mic si o fiica iubitoare! Nyny, si tie la multi ani, ca te-ai invrednicit de ti-ai facut un cadou atat de frumos de ziua femeii!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Momo_d - WB si felicitari pentru noul bebe. Sa fiti sanatosi amandoi.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

m-ati innebunit, momo, da-ne esplicatii, noul bebe e pe drum sau doar planificat???

nu ti-am zis WB pentru nu te-am recunoscut din mesaje... obisnuiai sa ne delectezi un alt gen de mesaje, savuroase, si nu foarte scurte... cu intamplari si relatari detaliate de la fatza locului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

LA MULTI ANI DOAMNELOR MAMICI! SA FITI SANATOASE SI IUBITE TOT TIMPUL!

ALEX - capul sus. Trec toate.

DECE - de abia astept sa iti vad noul look!

RUX - ce mai face sotul tau? Vii la intalnire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Plateea suntem bine. Noaptea trecuta s-a mai foit dar cand se trezea adormea singura imediat la loc, nu a mai fost nevoie de leganare. In schimb de dimineata venise cu gurita deschisa spre mine, se pare ca nu i-a iesit de tot din cap.
Sunt cam ofticata pt ca noaptea trecuta nu a vrut sa bea apa deloc, s-a trezit dupa 7 ore jumate si mi-a cerut sa-i fierb oua, deci ii era foame.

M-am tot gandit cum sa fac....sa ii dau lapte de vaca cu vanilie, poate ii place si il bea noaptea? Voi ce ati face?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

LA MULTI ANI DOAMNELOR MAMICI! SA FITI SANATOASE SI IUBITE TOT TIMPUL!

ALEX - capul sus. Trec toate.

DECE - de abia astept sa iti vad noul look!

RUX - ce mai face sotul tau? Vii la intalnire?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

astazi sunt la scarbici... sa vad ce activitate intensa am azi.. i-am zis sotului de intalnirea voastra de astazi (am decis ca niciun barbat nu merita prioritate atunci cand e vorba de o intalnire cu fetele!!!)... o sun pe mirela (sau ce numar mai am in agenda) sa o intreb pe unde sunteti daca cumva ma eliberz mai devreme... problema mea e ca nici Ela nici sotul nu au treaba cu luatul/dusul copilul la gradi (si mi se pare ca le-as cere prea mult)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

N-am recuperat prea mult, dar am citi patania Alexuzztei. Mi se pare incredibil ca sunt astfel de barbati ca cei doi politisti cand te vad cu un copil mic in masina care e bolnav. Dar asa sunt crescuti barbatii in Romania, sa nu le pese de copii, prin urmare n-au de unde sa inteleaga prin ce trece un parinte caruia ii pasa. In SUA cred ca daca te oprea politia si ii povesteai prin ce ai trecut, te conducea catre spital ca sa-ti faca loc.

Mi se pare si mai incredibila reactia sotului. O fi el stresat, dar si tu esti, si nu e cinstit sa nu arate empatie de loc. Si nu exista unul mai egal decat altul. Reprosul cu job-ul e total sub centrua etc.
Si s-ar putea sa faca si el aceleasi "boacane"cum le zice el, daca ar face si el taskurile pe care le faci tu. Cred ca trebuie sa mai lase jos din pod din egocentrism.

Mergi la inceput

sa va zic ce-am patit azi dimi cu Kay...

se scoala de dimineata si se duce la bucatarie unde Ela isi facea un sandvis... si a inceput istericalele ca Ela nu-i dadea sunca... am vrut sa remediez situatia si i-am taiat 3 felii (ca el vroia tot clihanul), s-a enervat si mi-a aruncat toate feliile pe jos... si s-a trantit pe jos si a urlat asa o vreme... i-am dat ignore total... paseam peste el cand aveam treaba... i-am pus lapte intr-o cana, a continuat sa urle... a urlat cat a urlat, apoi s-a linistit singur, a baut laptele si a cules de pe jos fellile de sunca ... apoi a mancat singur si nesupravegheat (ca n-avea cine) laptele cu ovaz si banana...

deci a functionat ignore-ul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Si in completarea mesajului Tomacai care mi-a placut foarte mult, tin neaparat sa-ti zic Alex ca nu esti deloc iresponsabila.

Hai iesi din starea asta, e si ziua ta azi!
Pana la urma tot se gaseste rezolvare, se rezolva ele lucruri mai complicate. Nu scrie nicaieri ca doar mama trebuie sa ia copilul de la gradi, mai este si varianta cu transportul de la gradi, nu merita sa stai sa plangi, zau!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

La multi ani Mara,frumusete mica

Sa ai parte numai de lucruri bune in viata,sa fii mereu fericita

Nyny Sa iti traiasca fetita, e o fetita foarte frumoasa ! Sa fiti mereu impliniti

Alexutzza am ramas socata la comportamentul politistului , pur si simplu INCREDIBIL ; poate si sotul tau trece printr-o perioada grea si nu a apucat sa iti spuna. Sanatate lui Yannis si sper sa treaca zilele astea cat mai usor si sa fiti linistiti. Nu poti ruga pe cineva apropiat sa conduca masina atunci cand ai nevoie(pt dus/luat de la gradi) ?

Mirela dar ea se trezeste noaptea sa ceara apa/lapte?

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput